Отговори
# 630
  • Още у мъглата ...
Хай добър ден, хубавелки  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Констатирам и установявам всички преди, сега и после  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да ни е честит новия месец, пълен с празници и веселба  Laughing Party Party Party

Подготвила съм ви да си гледате календарчето ФЕмирско  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

Днес пак ме юркат да се красотня, та ще съм на прескоци   261uu  261uu
Чао за сега  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 631
Да ви кажа честно, тези дето все сте скрити горе на балкона няма как да ви констатираме и установим. Според Мамма ей ни кои сме тук: azisiq, diana(Карнобатска стафида Випажийски Нарцис ), profi_1, МарМиши-ВИП намбър 7 (+ 2 Скрит/и) и 6 Гости преглежда(т) тази тема.  hahaha hahaha hahaha
Пък вие си го местете дето искате!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Профи  Hug Heart Eyes   да продължават да съ крият ,че и те са с едни такива дълги титли ,балконЯ ще се срути от толкоз хора тогава  Mr. Green  

# 632
Габче  Hug Heart Eyes
и изчезвам ,че домашна тръстика  бол  ooooh! ама се оставям да вися на балконЯ  Mr. Green

# 633
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
РенУ, ти къде се неместваш кат си го местим... Mr. Green

Щи зема тортата... Laughing

Дидок Hug Heart Eyes Heart Eyes Габун Heart Eyes Heart Eyes Hug

ПроФ Heart Eyes Hug Hug

# 634
  • У дома :)
Чай да констатирам и установя Габчето Hug Heart Eyes Дани Hug Heart Eyes и Азисия Hug Heart Eyes

Габче Hug Heart Eyesтуй календарче си го тургам на десктопа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зизулия ай пак  Hug Heart Eyes Hug  love001  love001  love001

# 635
РенУ, ти къде се неместваш кат си го местим... Mr. Green

Щи зема тортата... Laughing

Дидок Hug Heart Eyes Heart Eyes Габун Heart Eyes Heart Eyes Hug

ПроФ Heart Eyes Hug Hug

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 констатирана съм и установена 

# 636
  • У дома :)
А бе ся ми дойдИ на акъла ,ако ида у ТуркетУ и намеря ЧатУ и ако се снимам с негУ после мой и да го цуня щот кат гледам на видеото сичките фенки го целуват, то и аз кат ФеритУ тряя си зема едно такоз щот ни мой му стигна устенцата,все пак съм кинта и двайсет Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Май ми стана нещо  newsm78 Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 637
  • В света на мечтите... ❤
А бе ся ми дойдИ на акъла ,ако ида у ТуркетУ и намеря ЧатУ и ако се снимам с негУ после мой и да го цуня щот кат гледам на видеото сичките фенки го целуват, то и аз кат ФеритУ тряя си зема едно такоз щот ни мой му стигна устенцата,все пак съм кинта и двайсет Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Май ми стана нещо  newsm78 Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Ели  Hug  ми то не ти е лягало туй нещо  Joy Joy Joy

Ама такоз задължително си взимай с теб под мишница  Naughty

# 638

Май ми стана нещо  newsm78 Mr. Green Joy Joy Joy Joy

ох ма Елитуууууууууууу шЪ мЪ умориш мЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy и ТАКОЗ и ОНАКОЗ всичкУ взимаш щотУ Ча траЯ са цуня задължилелнУ по устенцето шекересто Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 639
Здравейте  Hug   bouquet Hug

Гадна работа,млад човек,но такъв е живота  Confused

# 640
имам нови ашкъми  Whistling

# 641
Дианче леля, честити празнични дрешки и на теб, а заспалото котенце на ава ти е много сладичко. Heart Eyes
Привет bye и на появилите се след мен.
Тази седмица по бтв Емко, ще си прибере Ферка у дома.
56 оригинален задължително, ще го гледам по тв.то.

# 642
Дай да ги видим Laughing

# 643
Привет и на другите Hug Hug Hug

Булка Hug ти жалиш за актьора или има нещо друго Rolling Eyes
За актъора  Cry много го харесвах  ooooh! Бързи и яростни ми е много любим филм  #Crazy
А добре да не те мислим Hug
 Hug нещо днеска мноу постно като съм тука ни торти ни нищо  ooooh!

# 644

Общи условия

Активация на акаунт