Отговори
# 690
  • Още у мъглата ...
Зиз,Даниел липсва в подписа ти  Mr. Green
така си мислиш...той е в средата. Mr. Green

Габун, Hug Heart Eyes Heart Eyes Бад Hug констатирам ви и ви установявам.

Зизун  Hug Heart Eyes Heart Eyes Аз направо те констИтУИрам   Grinning  Hug Hug Hug

# 691
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зиз,Даниел липсва в подписа ти  Mr. Green
така си мислиш...той е в средата. Mr. Green

Габун, Hug Heart Eyes Heart Eyes Бад Hug констатирам ви и ви установявам.

Зизун  Hug Heart Eyes Heart Eyes Аз направо те констИтУИрам   Grinning  Hug Hug Hug
Party Party Party Party Party

# 692
Най-накрая и аз успях да си наваксам пропуснатото!  smile3529

В главата ми е пълно с информация и с объркани мисли, които се борят да видят бял свят (бял лист)!  Rolling Eyes  Може би, един ден, и това ще им се случи!  Mr. Green

Започвам от нещата, които ме впечатлиха! Сигурно ще съм хаотична, но.... иска ми се и аз да ги отбележа и да отдам заслуженото, а не само да съм ги констатирала и установила безмълвно!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хазал е ОЧАРОВАТЕЛНА на снимките от шоуто! Все още не съм гледала участието й, но благодаря за линка, както и за английския текст към него!  Peace   bouquet

Благодаря, също, и за линка към епизода на ПО, не съм стигнала и до него.... Rolling Eyes

Ето тук ми останаха очите! Габи,  Hug първата дума, която ми изникна, когато го видях бе НЕЖНОСТ!   bouquet

Мими,  Hug  за римите в чест на диспансера едно голямо БРАВО!   bouquet

Джейни,  Hug Беллора  Hug  и Профи  Hug - благодаря Ви за наситените с факти и размисли постове! Не искам да взимам отношение по въпросите, които разисквате!  Blush Единственото нещо, което мога да кажа за случая "Хазатай" е, че нищо не е така, както изглежда!  Peace

Да са честити новите премени на всички!   bouquet  bouquet  bouquet

Пепини,  newsm59 на порасналата ти сестричка! Здраве и много късмет да има!  Hug

Сигурна съм, че изпуснах много от нещата, които си мислех,  Rolling Eyes но... Май, ще взема да си водя записки вече, докато чета!  Joy Joy Joy

Сега, констатации, отразявания, установявания, гушки и цАлувки за всички поред  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

love001  love001  love001  love001  love001

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

И леко неделно раздвижване   newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Скрит текст:

# 693
  • В света на мечтите... ❤
Ооо,Диби   Hug  Heart Eyes  аз ще се раздвижа,защото я харесвам много тази песничка  newsm68 newsm68 newsm68

# 694
  • Още у мъглата ...
Най-накрая и аз успях да си наваксам пропуснатото!  smile3529

В главата ми е пълно с информация и с объркани мисли, които се борят да видят бял свят (бял лист)!  Rolling Eyes  Може би, един ден, и това ще им се случи!  Mr. Green

Започвам от нещата, които ме впечатлиха! Сигурно ще съм хаотична, но.... иска ми се и аз да ги отбележа и да отдам заслуженото, а не само да съм ги констатирала и установила безмълвно!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хазал е ОЧАРОВАТЕЛНА на снимките от шоуто! Все още не съм гледала участието й, но благодаря за линка, както и за английския текст към него!  Peace   bouquet

Благодаря, също, и за линка към епизода на ПО, не съм стигнала и до него.... Rolling Eyes

Ето тук ми останаха очите! Габи,  Hug първата дума, която ми изникна, когато го видях бе НЕЖНОСТ!   bouquet

Мими,  Hug  за римите в чест на диспансера едно голямо БРАВО!   bouquet

Джейни,  Hug Беллора  Hug  и Профи  Hug - благодаря Ви за наситените с факти и размисли постове! Не искам да взимам отношение по въпросите, които разисквате!  Blush Единственото нещо, което мога да кажа за случая "Хазатай" е, че нищо не е така, както изглежда!  Peace

Да са честити новите премени на всички!   bouquet  bouquet  bouquet

Пепини,  newsm59 на порасналата ти сестричка! Здраве и много късмет да има!  Hug

Сигурна съм, че изпуснах много от нещата, които си мислех,  Rolling Eyes но... Май, ще взема да си водя записки вече, докато чета!  Joy Joy Joy

Сега, констатации, отразявания, установявания, гушки и цАлувки за всички поред  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

love001  love001  love001  love001  love001

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

И леко неделно раздвижване   newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Скрит текст:

Диби  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Ай да се раздвижим  newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Диби, нежността е от 62-ри епизод, а там били са били със студени отношения  #Crazy #Crazy #Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дани  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 695
  • В света на мечтите... ❤
Габии  Hug Heart Eyes
Малко да се посмеем  Joy
Скрит текст:

# 696
Диби Hug, Габи Hug

Значи вече паролата за млизане в темата са глаголите констатирам и установявам спрегнати в съответното време и падеж  Joy Joy Joy Joy Joy

Дани Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 697
хелоуууу ей ме пак в ефир
гушки за вси4ки пойни пти4ки Hug Hug Hug Hug
диби Hug радвам се 4е ти хареса

# 698
Дани, Hug    love001

Габи,  Hug   love001  Невероятно красив колаж! Толкова умело направен! Не знам как да опиша!  Blush За отношенията преди/сега -  smile3505 - не знам!  Важното за мен е, че ми влияят докато ги гледам в АФК!!!  Peace

# 699
  • Още у мъглата ...
Дани, Hug    love001

Габи,  Hug   love001  Невероятно красив колаж! Толкова умело направен! Не знам как да опиша!  Blush За отношенията преди/сега -  smile3505 - не знам!  Важното за мен е, че ми влияят докато ги гледам в АФК!!!  Peace

Ох, Диби  Heart Eyes Heart Eyes, мерсиии   Embarassed Embarassed Heart Eyes
И на мен си ми влияят  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 700
Диби Hug, Габи Hug

Значи вече паролата за млизане в темата са глаголите констатирам и установявам спрегнати в съответното време и падеж  Joy Joy Joy Joy Joy

Дани Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Джейни,  Hug май нещо такова се получи!!! Обаче на мен ми е супер забавно това!  Peace

Прекрасна Хазал!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мими,  Hug   bouquet

# 701
  • Още у мъглата ...
Габии  Hug Heart Eyes
Малко да се посмеем  Joy
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Джейн  Hug Heart Eyes Heart Eyes
А, аз Зизуна направо я констИтУИрах  Joy Joy Joy

Мими  Hug Heart Eyes

# 702