Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 470
  • 743
  •   1
Отговори
# 75

http://www.imdb.com/title/tt2053463/?ref_=nm_flmg_act_6
Това гледах и изобщо не ми хареса. Типичен пример на слаб филм, бухан със звезди (изгряващи и залязващи). По принцип обичам филми с психо елемент, конспирация, манипулации и т.н., но този беше толкова изнасилен... не препоръчвам.
Скрит текст:
Не го ли забраниха тоя Торазин, бе?!

Гледах и Кинг Конг Extended - 3 часа! Много сценки с животинки съм изпуснала на кино! Crazy
Препоръчвам!

# 76
Гледах High Fidelity - http://www.imdb.com/title/tt0146882/?ref_=nm_flmg_act_37 - хареса ми Peace
 Джон Кюсак е добър избор - горе-долу така си представях Роб, докато четях книгата.

# 77
лулумба, много ме зарадва положителният ти коментар за Saving Mr. Banks  Heart Eyes Очаквам го с нетърпение!

Пристигам ужасно разочарована от творението на Ридли Скот - The Counselor. Много големи надежди залагах на Фаси, Бардем и компания, но дори и с тях не успя да ми се размине раздразнението от филма. Протяжен, опитващ се да внушава с отнесени диалози, бели костюми, едни близки планове ..  Stop Спирам се и се надявам 12 Years a Slave да е много хубав  Flutter

# 78
Много съжалявам, че не мога да се отбележа подобаващо с нещо интересно в юбилейната тема, нооо надявам се, скоро ще мога  Simple Smile Благодаря на Тина за готиното оформление, както винаги   bouquet

# 79
  • софия
http://www.imdb.com/title/tt1932767/?ref_=nv_sr_2 По препоръка от тази тема.Трогва и натъжава;великолепна игра на момиченцето.

# 80
След толкова несполучливи филми, които гледах последните месеци, единствено Prisoners , който беше страхотен, и още един ми хвана вниманието - Breathe In . Интересна драма, без сладникаво бозави, твърде захаросани романтични клишета. Добра актьорска игра. Замислящ филм, определено.
Скрит текст:
През цялото време обаче ме дразнеше тая зеещата полуотворена устичка, гледаща сластно! Идеше ми да и прасна един шамар. Абсолютно си го прелъсти, още от самото начало се лепна за него да го работи. Ама и таз жена с кой акъл точно покани някаква млада, 16 годишна мома вкъщи... сама си вкара белята! Много ясно, че това се очакваше да стане при тези обстоятелства на отдалечаване в брака, самотност, досадно ежедневие, копнеж по друг живот... Жена му генерално си имаше вина с това, че не разбираше, че мъжа и този живот го убива от скука и досада и се отваря все по-голяма дупка в отношенията им. Просто гледаха в различни посоки.
Сещам се за още една такава замисляща драма от този тип - We Don't Live Here Anymore

http://www.imdb.com/title/tt0361309/?ref_=nv_sr_1

Добър е, хареса ми.

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 04:49 от AQUА

# 81
Здравейте.
А някой гледал ли е този?

http://www.imdb.com/title/tt1839522/?ref_=fn_al_tt_1

И аз гледах Prisoners вчера.
Скрит текст:
Хареса ми отвореният край  Simple Smile

# 82
  • Пловдив
Да не ви изпусна - миналата събота с малкия син гледахме "Замръзналото кралство" - занимателна анимация, с много хумор, но си мисля, че възрастните в залата се смяха повече от децата, защото схванаха ситуациите.

# 83
Да не ви изпусна - миналата събота с малкия син гледахме "Замръзналото кралство" - занимателна анимация, с много хумор, но си мисля, че възрастните в залата се смяха повече от децата, защото схванаха ситуациите.

Струва ми се, че с доста анимации, особено новите, е така. Интересни са за децата, но хуморът си е повече за възрастни, защото децата не го разбират все още.

Преди няколко месеца гледах Пепеляшка с едно 5-годишно и едно 12-годишно. Като малка я имах на касета и съм я гледала милион пъти. Като я гледах вече на "стари години" се скъсах от смях, беше ми много по-забавно отколкото на децата. Laughing

# 84
  • London
Влизам за запис и много тихичко да каже че от днес харесвам Лео ДикаприоГледах Гетсби и ми хареса. Изненадана съм, защото версията от 80те и книгата ми бяха в топ 10 на скучните истории.

# 85
Снощи гледахме "Играта на Ендър". Филмът е хубав, но бих казала, че ме е грабнал. Момченцето в главната роля е много симпатично.

# 86
Гледах Breathe In и Mud. Много ми харесаха и двата.

Breathe In - действително замислящ филм, колкото и банална да е тематиката му. Емоциите на героя на Гай Пиърс и Фелисити Джоунс са представени много нежно, като естествено продължение на любовта им към класическата музика, общите им сцени са неизменно на фона на такава.
Успях да вляза и в неговите, и в нейните обувки, което не намали неприятно усещане след края на филма.

Mud - очаквано добри Матю Макконъхи и Сам Шепърд, много харесах и малките момчета, особено Тай Шеридан.
Скрит текст:
Само не разбрах тази лодка как се беше озовала на дървото? Laughing

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 08:59 от Криста

# 87
  • В светлината на слънцето
"Хобит: Пущинакът на Смог" - http://www.imdb.com/title/tt1170358/ Ако има човек, който е в състояние да разкаже на кино една сравнително тънка книжка в цели 3 филма, продължаващи всеки по около 3 часа, то несъмнено това е Джаксън. Гениален разказвач на приказни истории!   bouquet Много красиво и много въздействащо е разказал поредната. С изключително внимание и прецизност дори в най-дребните детайли. Винаги съм се възхищавала от изпипването на детайлите във филмите му - абе и гримът под ноктите на актьорите не пропуска. С една дума - гледайте (задължително на кино и по възможност в IMAX - има защо). Peace 

# 88
  • в сърцето на един мъж...
Лулумба Heart Eyes

# 89
Влизам за запис и много тихичко да каже че от днес харесвам Лео ДикаприоГледах Гетсби и ми хареса. Изненадана съм, защото версията от 80те и книгата ми бяха в топ 10 на скучните истории.
+1 Peace
Аз започнах да го харесвам от Злокобния остров и така продължава. Великолепна актьорска игра.

Общи условия

Активация на акаунт