Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 550
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Prеte-moi ta main- прекрасна и много свежа комедия. Не бях гледала Шарлот Гинсбург в подобно амплоа и останах приятно изненадана.

Hors de prix- съвсем наскоро се оплаках, че имам проблем с филмите на Одри Тоту, и опровержението дойде светкавично. Невероятен Heart Eyes

Rózyczka- предполагам, че ще е интересен на вълнуващите се от историята на страните от бившия соц-блок. Не е сред най-добрите образци на полското кино, но пък и не всеки полски режисьор е Кешловски.

The Bounty- възхитителен, с още по-възхитителна плеяда суперзвезди в изгрева на кариерата си. Обичам морски истории, а тази съм гледала вече веднъж като дете (версията с Марлон Брандо) и ми беше много интересно да проследя и интерпретация от друг ъгъл.

También la lluvia- Обичам! Обожавам!! Гаел Гарсия-Бернал!!! Винаги различен, избиращ винаги провокативни роли в "замислящи" (каква интересна думичка само Laughing) филми. Конкретното заглавие не беше изключение- гледа се на един дъх и оставя спомен задълго.

# 91
  • Пловдив
Колкото да не ви изпусна: последно гледах Елизиум и ми беше доста скучен.Едва го изгледахме и то на два пъти Rolling Eyes
И препоръка за феновете на трилъра и хоръра Sinister http://www.imdb.com/title/tt1922777/ С Итън Хоук.Страхотен филм,държа ме в напрежение.Отдавна не бях попадала на толкова добър филм от този жанр.

# 92
  • срещу двата комина :)))
да похваля Кевин Костнър и Hatfields and MacCoys- много добре направен филм за, сигурно, най-големите дебили в американската история  Laughing Да не обърквам негледалите - разказва се историята на две семейства след Гражданкста война, които след малко недоразбиране започват да се избиват поголовно едни други. Толкова много , че се намесват губернатори и дори Върховния съд  ooooh! Но филма е прекрасен и го препоръчвам горещо

# 93
  • София
да похваля Кевин Костнър и Hatfields and MacCoys- много добре направен филм за, сигурно, най-големите дебили в американската история  Laughing Да не обърквам негледалите - разказва се историята на две семейства след Гражданкста война, които след малко недоразбиране започват да се избиват поголовно едни други. Толкова много , че се намесват губернатори и дори Върховния съд  ooooh! Но филма е прекрасен и го препоръчвам горещо
А къде го гледа, защото аз свалям от замунда и не го открих  newsm78

# 94
Благодаря,че пиште-аз ги гледам Hug

# 95
  • в морето до колене
да похваля Кевин Костнър и Hatfields and MacCoys-...
А къде го гледа, защото аз свалям от замунда и не го открих  newsm78

ето го в старата - http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=Hatfields+%26+ … d=&field=name
ето го в новата - http://zelka.org/browse.php?search=Hatfields+%26+McCoys&cat= … ead=1&in=name

И на двете места, освен мини-сериала с Кевин Костнър, който е похвалила Мурето, има и още една филмова версия, пак от 2012, но много по-слаба като изпълнение.
Доколкото четох в Уикипедия за враждата м/у тези две семейства, май някаква годишнина е имало, та затова цели два филма за тях излязоха миналата година.

# 96
Благодаря,че пиште-аз ги гледам Hug

И аз гледам... тоя аватар и подпис... от толкоз гледане.... огладнях... Mr. Green #Crazy Crazy Blush Flutter Blush Blush Blush

# 97
  • срещу двата комина :)))
да, Мячик, то в края на филма бяха написали за тая годишнина, как чак сега последните 40 потомъка на семейства подписали официално примирие  ooooh!

# 98
  • в сърцето на един мъж...
Даваха го лятото по ахн - много е хубав и Кевин прави страхотна роля. Пишеше, че са враждували много дълго време, стигнали са до гражданска война и съвсем наскоро са подписали примирие Grinning

# 99
  • В Космоса
Аз наминавам да препоръчам Fish Tank. Първо - Фаса, второ - хип-хоп и брейк и малки хулиганки Crazy, трето - има си историята с драмата, с потреса и с изводите. Бе, хубав. Peace

# 100
И на мен много ми хареса Fish Tank, цъках из темата и го намерих. Много оригинален и човешки заснет, изнанади и обрати и все бях на тръни за момичето, много хубава история за принудително порастване.

# 101
  • Belgium
"Хобит: Пущинакът на Смог" - http://www.imdb.com/title/tt1170358/ Ако има човек, който е в състояние да разкаже на кино една сравнително тънка книжка в цели 3 филма, продължаващи всеки по около 3 часа, то несъмнено това е Джаксън. Гениален разказвач на приказни истории!   bouquet Много красиво и много въздействащо е разказал поредната. С изключително внимание и прецизност дори в най-дребните детайли. Винаги съм се възхищавала от изпипването на детайлите във филмите му - абе и гримът под ноктите на актьорите не пропуска. С една дума - гледайте (задължително на кино и по възможност в IMAX - има защо). Peace 

Ох  Heart Eyes
Нямам търпение да ида да го гледам следващата седмица.

# 102
  • Пазарджик/Лондон
"Хобит: Пущинакът на Смог" - http://www.imdb.com/title/tt1170358/ Ако има човек, който е в състояние да разкаже на кино една сравнително тънка книжка в цели 3 филма, продължаващи всеки по около 3 часа, то несъмнено това е Джаксън. Гениален разказвач на приказни истории!   bouquet Много красиво и много въздействащо е разказал поредната. С изключително внимание и прецизност дори в най-дребните детайли. Винаги съм се възхищавала от изпипването на детайлите във филмите му - абе и гримът под ноктите на актьорите не пропуска. С една дума - гледайте (задължително на кино и по възможност в IMAX - има защо). Peace 

Ох  Heart Eyes
Нямам търпение да ида да го гледам следващата седмица.

И аз нямам търпение - ще го гледам в събота Wink.

# 103
Гледах отново (най-накрая, след дълги години издирване) "Камий Клодел". Имам вълшебен детски спомен от този филм, един от първите, накарали ме да погледна на киното като на магия. Сега ще имам вълшебен спомен и като възрастен- за ръце, които обичат. Обичат глината, мрамора, плътта. Обичат с допир и натиск. Обичат със страст и ярост.
Изумителен, изумителен филм smile3544.

# 104
Filth- на кино.
Влязох в салона абсолютно неподготвена- не съм чела романа, не съм фен на Уелш, не съм чела интервюта и гледала клипове, инфо имах от единия гол трейлър и прочетеното в съседна тема от снимачния период и премиерите. Не очаквах да ми хареса особено, както вече казах- не съм фен на автора. Единственият ми стимул да гледам точно този филм беше Макавой.
Та след като обясних доколко тотално неутрална влязох на прожекцията, да кажа и следното- излязох абсолютно удовлетворена. Хареса ми всяка цинична минута, смях се много, тук таме се погнусих, развълнувах се накрая- добре похарчени 100 крони бяха Grinning. Няма да правя анализи, за да не спойлирам (сигурно има и други незапознати с литературната основа като мен), пък и подробностите са излишни, а прелестта на филма- непредаваема с думи.
Само за финал ще вметна, че Джеймс Макавой заслужава огромни адмирации за тази си роля- най-доброто, в  което съм го гледала досега, а съм гледала всичко Laughing. Много е различен и много му отива да е лош (макар и всъщност да не беше точно лош).

Общи условия

Активация на акаунт