Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 604
  • 743
  •   1
Отговори
# 105

Гледах трейлъра! Ох, искам и аз, нямам търпение и аз да гледам!    jumpuu

# 106
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Предполагам ще има полярни мнения и за него, но на теб най-вероятно ще ти хареса Simple Smile.

# 107
И аз така мисля.

Иначе гледах Sinister. Видях постера и си викам, ще съжалявам, ама го гледах заради препоръката.
Е, изобщо не ми хареса... Tired И го гледах на почивки малко, защото голям страх брах. Сигурно остарявам. И при целия тоя ужас и извратения, края ми се видя обидно тъп. Не препоръчвам.

Скрит текст:
Че и два часа! След първия само си виках, хайде да им тегли и на тях някой ножа, че да се свършва вече и тяхната и мойта мъка.

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 23:30 от Flip Flop Fantasy

# 108
Този филм и на мен ми беше ужасно...маниашки. Но си признавам, че много ме беше страх.

# 109
Вчера гледах "Хобит: Пущинакът на Смог", а тук може да прочетете мнението ми в пълнота: http://operationkino.net/2013/12/%D1%85%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%82- … 0%BB%D0%BC%D0%B0/

# 110
  • В Космоса
Sinister  е много як! Heart Eyes За почитателите на жанра е задължителен! Peace

# 111
И аз гледах Prisoners вчера.
Скрит текст:
Хареса ми отвореният край  Simple Smile

Какво ще рече отворен край, че не ги намират или не откриват убиеца (ако може в скрит текст Blush). Гледахме го до половината и го зарязахме, ужасно муден, умрях от скука. Да знам дали въобще да се мъча утре пак.

# 112
Скрит текст:
Намират ги и намират убиеца. Но на Джакмън му се случи случка и не се случи докрай. Всичко е в пищялката, всичко... Laughing Laughing Laughing
Странно ми е защо повечето филми, в които не се случват N неща за секунда, се приемат за мудни. Точно до средата беше супер натегнат "Затворници" според мен.
Много ме е яд, че отсвириха Джакман и Джейк в номинационния поток.
Човече, ако не ти е харесал в началото, не го мъчи пак- втората половина е по-слаба Simple Smile.

# 113
Аз не искам всички да се случва на секундата, само да е динамичен или мудните моменти да са макс 30 мин., после вече ме губят  Mr. Green
А и артистите не са ми от любимите, което вероятно също допринесе, не ме бийте  Embarassed
Мъжът ми ще го доглежда утре щом все пак има разкриване  Laughing

# 114
Е, защо да те бием, не си единствената, на която и се струва муден Laughing. На мен ми е странно, понеже ме държа на тръни, докато не го о.каха в последните 20 минути.

# 115
И аз гледах Prisoners вчера.
Скрит текст:
Хареса ми отвореният край  Simple Smile

Какво ще рече отворен край, че не ги намират или не откриват убиеца (ако може в скрит текст Blush). Гледахме го до половината и го зарязахме, ужасно муден, умрях от скука. Да знам дали въобще да се мъча утре пак.
Скрит текст:
В случая отворен край значи да се остави на зрителя да реши какво ще се случи с един от героите.
Повече не казвам. Наистина е бавен и муден, но за мен краят си заслужаваше. Имаше и прекаляване, но самият край. Последната минута ми хареса като решение.

# 116
И на мен Prisoners не ми беше муден. Абсолютно те държи в напрежение в първата половина. Но може, ако човек не изпитва напрежение от филми, да му се стори муден, знам ли  newsm78

П.П. Аз си представях, че е нещо като Taken, така по-лежерно, може би затова тъй се напрегнах  Mr. Green
Джейк много ми хареса като игра.  Heart Eyes

# 117
Philomena на кино.
Препоръчвам.

# 118
Ммм, Тине, завидях! Малко по-подробно може ли Praynig? Особено ме интересува Джуди в конкуренция с Бланшет за Оскар.

# 119
Джуди си е Джуди, но Оскара го давам на Кейт.

Филомена е от онези леко вървящи филми, които ти се приисква да изгледаш в снежен ден като днешния. Гледаш, насълзяваш очи от време на време, наслаждаваш се на играта и диалога и си следиш случката. Не е история, която не е чувана или виждана, няма нищо изненадващо като заснемане и т.н. Просто филм, хубав филм, това е.

Общи условия

Активация на акаунт