Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 564
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
За Prisoners - мъжът ми го догледа и каза, че натам му е харесал и не е бил муден  Simple Smile

Скрит текст:
Аз мислех да го догледам, ако предположенията ми не са верни. Но той ми каза, че съм разкрила и човекът който ги отвлича, и онова място под колата още като ги дадоха за първи път, така че се отказах  Joy

# 121
За Prisoners

Скрит текст:
Аз също веднага се сетих кой е убиеца, както и че свирката ще спаси Хю, но това по никакъв начин не премахва нито напрежението, нито чара на филма

# 122
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мерси, Тине Hug. Ще гледам и аз при първа възможност.

# 123
Гледах Side Effects http://www.imdb.com/title/tt2053463/?ref_=nv_sr_1
Въпреки, че започна бавно и мудно , в последствие ми задържа интереса. Бих могла да кажа, че дори ми хареса и препоръчвам Laughing

# 124
  • София
Пина- документален филма за немската хореографка Пина Бауш. Много ме впечатли, силно креативна личност, хореографиите които прави са много интересни и въздействащи.

# 125
  • В светлината на слънцето
Джуди си е Джуди, но Оскара го давам на Кейт.

А аз пък си държа на Ема.  Mr. Green Скоро с колеги водихме точно такъв разговор и "рапределяхме" Оскарите. (Не че някой ни пита като ги дава де Mr. Green) Нашата класация, почти единодушна беше така: Ема, Джуди, Кейт. В случая Кейт има най-много "помощ от приятел" по отношение на ролята и сюжета и е най-облагодетелствана. Затова е и трета. Най-трудна за изиграване в емоционално отношение е ролята на Ема и тя се справя великолепно. Иначе Тина много точно е описала "Филомена". За мен в този филм най-ценното е Джуди и истински се насладих на играта й. Peace

# 126
В случая Кейт има най-много "помощ от приятел" по отношение на ролята и сюжета и е най-облагодетелствана.
Изгуби ме тук, може ли пояснение Praynig? От моята напълно непрофесионална гледна точка е много трудно да се изграе такава роля- с адски много реплики, без особен сюжет, всичко игра на остроумия. Обичайно и не ми въздействат тези изпълнения, не виждам емоция, а интелектуална закачка. Тази година Кейт и Макавой ми промениха мнението за подобен тип роли, изцяло в положителна посока.
С нетърпение чакам да видя Ема и Джуди, за да мога също да си избистря окончателна фаворитка Heart Eyes.

# 127
  • В светлината на слънцето
joy, непременно гледай и другите два филма, за да имаш по-пълна гледна точка. Ще разбереш тогава какво имам предвид.
Скрит текст:
На Кейт ролята предполага развитие, има странични обстоятелства в сюжета, които работят в нейна полза и й помагат да изгради образа. Така се играе много лесно, дори и трудна роля. Докато ролята на Ема е адски трудна за изиграване, повярвай. В НАТФИЗ/ВИТИЗ по мое време ни караха да изиграем розов цвят или есенно листо, паднало върху мокър път, или горещо олио в тиган. Звучи абсурдно, но идеята бе да се намери точната емоция на съответното нещо и да се предаде без думи и звуци: само с очи, емоция, отношение. Чувстваш се като пребит след това. Буквално. Затова казвам, че онова, което трябва да изиграе Ема е ужасно трудно. Това е от така наречените изцеждащи в емоционално отношение роли. И тя я прави великолепно наистина. Peace

# 128
Много ти благодаря за разяснението, Лулумба Hug. Някои неща наистина е трудно да се преценят от човек, който няма досег с професията.
Да видим кога ще дойдат тези два филма и тук- май "Нимфоманката" ще ги изпревари Laughing.

Иначе аз днес гледах отново The Last King Of Scotland. Заради Макавой. Отново установих, че от всичките му роли до настоящата година тази ми е любима- при всяко гледане откривам нови нюанси в "добрия" доктор Гариган. Уитакър е ясен-чудовищно великолепен като Амин. Но Джеймс никак не му отстъпва и на моменти успява да е по-противен дори от диктатора-масов убиец.

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 23:57 от joy_r

# 129
Питър О'Тул починал вчера... RIP!

# 130
  • срещу двата комина :)))
Hobbit: The Desolation of Smaug -невероятен, просто невероятен. По-хубав от първия , по-динамичен, по-интересен. Всички сюжетни линии бяха развити чудесно, новите актьори също се вписваха идеално ( особено Стивън Фрай  Joy ).Всичко ми хареса много, но дракона, дракона .... Направо съм думи ... Изключителен... Мисля, че това е най-хубавия CG звяр , който съм виждала до сега ... Изключителен  Peace

# 131
  • Пазарджик/Лондон
Hobbit: The Desolation of Smaug -невероятен, просто невероятен. По-хубав от първия , по-динамичен, по-интересен. Всички сюжетни линии бяха развити чудесно, новите актьори също се вписваха идеално ( особено Стивън Фрай  Joy ).Всичко ми хареса много, но дракона, дракона .... Направо съм думи ... Изключителен... Мисля, че това е най-хубавия CG звяр , който съм виждала до сега ... Изключителен  Peace

Това все едно аз съм го написала  bouquet.
Страхотно преживяване е този филм, очаквам третият с нетърпение bowuu.

# 132
Малко позакъсняла да се запиша в темата   bouquet
Вчера гледах "Ничий живот" http://www.imdb.com/title/tt0339862/?mode=desktop&ref_=m_ft_dsk . Хареса ми, беше ме хванал за гърлото някак, такъв лъжец просто  Mr. Green Не знам дали сте го споменавали  Hug

# 133
          Филм , който не трябва да се пропуска !

http://www.imdb.com/title/tt1396226/?ref_=fn_al_tt_1

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=352474&hit=1               Twice Born / Venuto al mondo / Да дойдеш на света (2012)

# 134
Препоръчвам силно - Parada .   Popcorn

Общи условия

Активация на акаунт