Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 638
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна/Лондон
Основната тема на "Гравитация" съвсем не е оцеляването. Поне според мен.
А коя беше темата? Че някой може да си даде живота заради друг? Тогава филма още на старта трябваше да свърши.
Както и да е, каквато и да му беше идеята, не ми хареса. Не знам защо е толкова прехвален в темите.  Ако ще наблягам на визуалното, за да прекарам два часа, ще отида в галерия.  Peace
Дон Джон няма да си го причинявам. Нито един филм с Левит не ми е харесал, та този едва ли ще е изключение. Последните два с него-за болен от нещо си и за за куриера ми бяха чиста загуба на време. Филми със същите теми има много, и къде-къде по силни като сцени, актьори и реализация.

# 166
Момичета, от торент ли гледахте Saving Mr. Banks? Искам да го гледам на кино, но нещо не го виждам в програмата на кино Арена... дали въобще ще го излъчват в България?

# 167
Коментиралите го до тук са го гледали на кино, да. Сигурно ще го отима в торентите скоро.

American Hustle на кино.
  След толкова говорене и спрягане на заглавието в едно с Оскар, нищо кой знае какво, бих казала. Филм на диалози, някои сцени на моменти, незнайно защо, ми дотягаха. Миналата година след филма на Ръсел излязох въодушевена, тази година не ни се получи химията. Аз съм sucker за сцени без диалог на фона на гърмяща хубава музика, а тук имаше доста такива, което потушаваше обзелата ме моментна досада. Филмът е ок, нищо особено обаче, и определено не е материал за Оскар.

Това че мъжката актьорска част са се обезобразили я с шкембета, я с ролки/перуки, или и двете, а жените са с размазани червила, без грим и зачервени от рев очи, не винаги е гаранция за награда за главна роля. Сори.

Последна редакция: вт, 24 дек 2013, 16:52 от ТинаХрис

# 168
  • в морето до колене
Момичета, от торент ли гледахте Saving Mr. Banks? Искам да го гледам на кино, но нещо не го виждам в програмата на кино Арена... дали въобще ще го излъчват в България?

В програмата на Синема Сити при нас в Бургас премиерата му е на 3 януари.
А вчера се появи първият торент в Замунда, но все още без субтитри (аз не съм и търсила, де) - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=385411&hit=1

Миналата година след филма на Ръсел излязох въодушевена, тази година не ни се получи химията.

Тина, сега ще ми е още по-любопитно, какво ще каже мнозинството  Whistling
Че миналогодишният филмът на Ръсел беше сред породилите най-много противоречия тук...

А, и Брадли НЕ Е с перука Mr. Green

Последна редакция: вт, 24 дек 2013, 14:38 от мячик

# 169
Shadow People - http://www.imdb.com/title/tt1764647/?ref_=nv_sr_3

вече почти не ми остава време за филми, но пак успях да изгледам един, който ми допадна

# 170
и определено не е материал за Оскар.

Аз се чудя защо е този Оскаров шум покрай филма? Защото е на Ръсел?

# 171
А, и Брадли НЕ Е с перука Mr. Green

Не бях сигурна за К.Бейл и онзи дето играе кмета, знам, че не е, добавих ролки за него.   Grinning

# 172
  • Бургас / София
Странични ефекти гледах днеска, става филма има психологически елемент, но още от средата се усетих какво става, не е нещо особено. Напоследък нищо не ме впечатлява...

# 173
Сега съм си свалила Дон Джон, дано да е интересен и той.
Изключително глупав филм.

Съгласна..

# 174
The Wolf of Wall Street  на кино.

Филмът е хубав, гледайте го. Напомпва те с енергия, излизаш и ходиш сякаш си един от борсата.  Laughing Laughing Като времетраене е дълъг, но не досадява, въпреки познатата история.  Динамичен е, с умни диалози, свежи герои.

Шарения, пари, дрога... Лео си извежда майсторски ролята, той е добър актьор, това сме го установили вече, не откривам Америка тук.
 Определено e по-добър филм от American  hustle

Последна редакция: чт, 26 дек 2013, 01:25 от ТинаХрис

# 175
  • welcome to the Jungle
http://www.imdb.com/title/tt1277737/?ref_=nv_sr_1

Препоръчах го и в темата с най-тъжните филми.

Страхотен филм, хубав сюжет, великолепна игра.

# 176
  • София
Здравейте Simple Smile
Напоследък имах повечко време за филми, затова ето и моите коментари за тях:

The Hobbit: The Desolation of Smaug - определено ми хареса и то повече от 1вата част! Трябва да кажа, че не съм фен на Властелина и този тип филми не са ми по вкуса, но тази част ми хареса, беше ми интересно и определено не усетих кога свърши филма.

We're the Millers - къде отидоха забавните комедии ?! Sad Не е лош филма, но аз все си чакам онази комедия, която ще ме разсмее и тази определено не беше такава  Rolling Eyes

Homefront - нещо не ми достигна с този филм, за да го харесам. Мисля, че проблема ми е с Дж. Стейтъм  Laughing Просто филмите му ми стават някак еднакви

Before Sunrise - ето това е моето попадение! Филм от 95' г. Не знам как така съм го изпуснала във времето. Много ми хареса и препоръчвам!!! Нежен, непринуден дори безгрижно романтичен ми се видя  Laughing Видях, че има още 2 части и възнамерявам скоро да ги изгледам Simple Smile Ако някой има впечатления да сподели  Peace

Весели празници на всички!  Heart Eyes

# 177
На мен много ми хареса The Best Offer
http://www.imdb.com/title/tt1924396/

# 178
  • в морето до колене

Before Sunrise - ето това е моето попадение! Филм от 95' г. Не знам как така съм го изпуснала във времето. Много ми хареса и препоръчвам!!! Нежен, непринуден дори безгрижно романтичен ми се видя  Laughing Видях, че има още 2 части и възнамерявам скоро да ги изгледам Simple Smile Ако някой има впечатления да сподели  Peace

Ismena, ако пуснеш заглавията в търсачката, със сигурност ще намериш доста публикации за първите два филма.
Тук е имало доста противоречиви мнения за тях и май почти никой още не е писал за последния от тази година. Дори и аз.  Embarassed (Не всички харесват такива филми, в които "много говорят и почти нищо не се случва"  Grinning) Аз съм гледала първо втория Before Sunset и останах като теб очарована. Изобщо, трилогията ми е любима. Надявам се след десетина години да направят още един филм... и още... Защо пък не.  Wink

# 179
Видях, че има още 2 части и възнамерявам скоро да ги изгледам Simple Smile Ако някой има впечатления да сподели  Peace

Също толкова добри. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт