Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 620
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Ох, откога го чакам този филм, не мога повече, искам и аз!!! cry cry cry

В замунда го има.

# 196
  • Бургас / София
И аз ще гледам Out Of The Furnace  утре или днеска, като остане време нямам търпение, иначе още вчера го свалих  Mr. Green

# 197
  • welcome to the Jungle
Качеството на Out Of The Furnace в ЗАМУНДА е меко казано гадно, не го препоръчвам в този му вид да се гледа. По-добре изчакайте по-добър рип.

Иначе, аз лично не мога да го оценя филма толкова високо (може би и заради лошото качество все пак), пропуснах да усетя драматизма в максимална степен. Даже и сюжетът някак ми се стори изгледан вече доста пъти. Но пък сигурно ще съм и единствената с такова мнение.  Whistling

SIDE EFFECTS - странен трилър, леко мрачен, заслужаващ да се изгледа от любителите на филми с неочакван края.

# 198
Кое му е гадно на качеството? Вярно не е HD, но и не е CAM, съвсем приличен рип си е и такова качество не би могло да развали атмосферата на определен филм. Просто не е твоят филм, Lioness.
Да, историята не е особено оригинална, филмът отнася критики откъм сюжет, на някои им е кърпен, на други им е безсмилен, на трети им муден, но аз се насладих на актьорите, на операторската работа, на саундтрака.

# 199
  • Бургас / София
И аз го изгледах, качеството биваше, а и няма кой знае какво да се гледа в тоя филм откъм пейзажи  Rolling Eyes . Актьорската игра както винаги на много голямо ниво. Сюжета вярно си куца и не е нещо невиждано, но начина по които играят е невероятен и 2 часа минаха, общо взето бързо. Много ми е голяма слабостта към Крисчън Бейл, може би затова изтърпях филма, просто обичам да го гледам този човек това е най добрият съвременен артист за мен, така влиза в ролята  Heart Eyes . Януари месец ще се ходи на кино за American Hustle Mr. Green

# 200
Януари месец ще се ходи на кино за American Hustle Mr. Green
Началната сцена, докато си оправя косата, е безценна.  Laughing Laughing

# 201
  • Бургас / София
Дано си струва ходенето, че напоследък нищо не ме впечатлява, освен Затворници, които можеше да мине и по бързо  Mr. Green . Ама на мен ми е кеф да го гледам Крисчън Бейл, ако ще и в мюзикъл да участва  Mr. Green

# 202
Благодаря, но не. До сега чаках, ще чакам още малко. Вече съм решила, големи филми да не гледам на малък екран. Ще се размажа в салона, както си му е реда.

# 203
  • Бургас / София
Не знам дали Out of Furnance ще го дават на кино  Peace

# 204
Не знам дали Out of Furnance ще го дават на кино  Peace

Как да не го дават...? В България?! Shocked Не може да не го дават. Протестирам!!!

# 205
  • В светлината на слънцето
Доколкото помня май не съм го виждала в репертоарните планове на големите разпространители.  newsm78 Но може и да греша де. Не съм на работа, за да проверя и да кажа със сигурност. Но и те често правят разни промени. Последно като гледах из списъците, не го видях.

# 206
  • Бургас / София
И аз не съм виждала в сайтовете на кината дали ще го дават, затова така предполагам  Simple Smile

# 207
http://www.imdb.com/title/tt1206543/releaseinfo?ref_=tt_ql_9

Тук за нас нищо не пише, нищо чудно ако изобщо го дават, да е догодина по това време. Tired

# 208
Януари месец ще се ходи на кино за American Hustle Mr. Green
Началната сцена, докато си оправя косата, е безценна.  Laughing Laughing
От сърце се похилих на прилежността Laughing

Отново посъбрах впечатления и идвам да споделя.
Ще започна от гореспоменатия American Hustle, който е остави леко разочарована след като беше толкова говорен и раздухван. Таях надежда да харесам Дженифър, но не ни се получи химията..  Ейми Адамс беше прекрасна.
Saving Mr. Banks - мисля, че се влюбих в този филм, Ема е невероятна, а Том Ханкс ми отключи любопитството да прочета малко повече за живота на Дисни... за това как са криели, че пуши, за страничните проекти, за недовършените.. Препоръчвам!
Kokowääh - Много сладък и разчувстващ филм(от онези, които се гледат точно по това време на годината). Има втора част, която ще си причиня съвсем скоро.
The Purge - Гледах го по препоръка и наистина се изумих от действащата чудовищна система, която е показана. Границата между хуманното и лудостта е не само размита, а направо заличена. Но как една такава варварщина става успешен продукт? Още го мисля този филм....
Le moine - Провокативна лента, въпреки не толкова високия рейтинг в имдб се изкуших от актьорски състав.
Не знам дали е тук мястото, но искам да споделя и за мини сериала Mildred Pierce. На един дъх изгледах всичко, беше само красота и наслада. Препоръчвам!

След изчетеното нямам търпение за "Вълка на Уолстрийт"и "Крадецът на книги".
Някой някъде да е гледал Her

# 209
  • В светлината на слънцето
Ако не се лъжа Her трябва да се пусне от "Александра филмс" и нещо ми се върти в главата някаква дата в началото на февруари.  Thinking И аз нямам търпение да го видя.

Общи условия

Активация на акаунт