Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 564
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • в морето до колене
не препоръчвам и досадния Don John - ДГ Левит съвсем се е сбъркал да приема подобни роли...

Aurora, май филмът не ти е харесал още от началните надписи, щом си ги пропуснала?

foxysilver, Съветникът беше мощно оплют - и от критиците в САЩ, и тук във форума. Но е пълен с красиви актьори  Wink
Уолтър Мити на мен лично ми е любопитен много. Но доколкото разбирам, няма да е толкова категоричен актьорски триумф за Бен Стилър, както беше Шоуто на Труман за Джим Кери.

Може би си струва да помислиш за Спасяването на Мистър Банкс - http://www.start.bg/lenta/cinema.php?movie_id=2380- тук доста го хвалиха, а и вероятно ще има няколко номинации за Оскар след десетина дни. Освен, ако не си го гледала вече.  Peace

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 19:30 от мячик

# 256
  • вятър в маслините, вятър над хребета
не препоръчвам и досадния Don John - ДГ Левит съвсем се е сбъркал да приема подобни роли...
Aurora, май филмът не ти е харесал още от началните надписи, щом си ги пропуснала?
Joy Joy Joy
Простете, но не се сдържах Whistling

# 257
  • София
Joy Joy Joy
Простете, но не се сдържах Whistling

простете, а аз не разбрах въпроса? Mr. Green
а, че съм сбъркала името на пича, винаги го правя...ми незапомнящ се човек, незапомнящо се име Joy

# 258
  • в морето до колене
Името на пича не си го сбъркала, макар и да си написала само втората му половина.
Сбъркала си заглавието, но и това не е болка за умиране.  Simple Smile

По-важното е, че не си обърнала внимание, че "пичът" не просто е приел подобна роля, а филмът му е авторски - сценарият си е негов и това му е режисьорски дебют.

Аз пък не мога да разбера, защо всички критици на филма така отрицателно се отзовават за Джулиан. Според мен ролята е перфектна, тя се справя перфектно с актьорската си задача, а сцената на дивана за мен беше най-еротичната в целия филм.

# 259
Колко хубаво, Аурора, че в Холивуд е населен с хора с по-добра от твоята памет Grinning.
Мячик, какво пък не разбираш, те повечето си го казват- грозна им била, в лоша форма Joy.

Out Of The Furnace- присъединявам се към мнението на Криста, филмът наистина си заслужава основно заради актьорските изпълнения. Прекалено мрачен и подтискащ ми се стори, но и животът често е такъв.
Няколко думи за Бейл в допълнение. С този филм отново ми напомни защо е един от най-уважаваните от мен актьори в Холивуд. Това да си носител на Оскар, име от А-листата, лице на може би най-култовия франчайз в киното и все още редовно да се появяваш във филми като този е повече от забележително. Толкова лесно е да се тръгне по стъпките на Мерил Стрийп, Де Ниро, Леонардо дори, и да започнеш да се изживяваш като величие, което играе само в "големи филми", и да отсвириш подобни проекти. Бейл обаче не го прави- моите адмирации за това!
И палец долу за гилдиите разни- можеха поне с номинация някоя да го уважат за тази му невероятна роля.

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 20:23 от Фрейя

# 260
  • Once there was a Hushpuppy...
12 години робство - препоръчвам. Изключителен филм, невероятна игра на всички актьори.
Историята е интересна, мога да го определя като тежък в смисъла, че има трудни сцени на бой и раздели на семейства Peace
Сигурно ще вземе някоя статуетка през февруари Wink
И аз, която не харесвам Фасбендер като излъчване/не мога да говоря за филмите му, защото не съм гледала/мога да кажа, че е просто възхитителен. Така изигра ролята на гнусно говедо, че чак ми идеше да го убия....много въздействащ! Може би да е в номинациите за мъжка роля.

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 21:27 от Hushpuppy

# 261
  • София
Джон, Жуан, не е ли все тая Wink
така е, наистина не съм чела надписите, сериозно ли и режисьор?! тогава вероятно това обяснява факта, че е нямало други желаещи за главната роля Laughing
ти от Гослинг се прехвърли и на безличния мъж с уши като пепелници, а Mr. Green
не се сърдете, не искам да влудявам фен клуба.  bouquet

Фрейя, остави Холивуд, виждам, че и форума е населен с хора с по-добра памет от моята, което още по-хубаво Wink

# 262
А как обясняваш решението на Джулиан Мур да се снима във филма? Или тя пък е тъпачка, вързала се на безличния некадърник Mr. Green?
п.п. липсваше ми, ейй, отдавна не е ставал хубав бой с възглавници тук Hug

# 263
  • София
винаги без лоши чувства Hug

Джулиън Мур явно изперква с възрастта, но пък и тя отдавна обича да се "плющи" по всякакви изчанчени начини във филмите, в които се снима, така че не съм шокирана от това, а по някакъв начин ми подейства отблъскващо този път.

# 264
Мячик, все се каня да те попитам твоят Раян Гослинг от кой филм е? Той и Джеймс Макавой са ми любимци Simple Smile Мисля, че след някоя и друга година ще изместят Брат Пит, Джордж Клуни и бандата им Simple Smile

# 265
  • В Космоса
Джоузеф ли е с уши като пепелници? Laughing Не бях забелязала.

Тази вечер ще пускам робския да видим как ще ми дойде на мен.

# 266
Абе големички са му Laughing.

# 267
  • В Космоса
Ма и аз сега специално рових за снимки да видя. И видях. Ама досега любовта ми е била сляпа. Laughing

# 268
  • в морето до колене
Мячик, все се каня да те попитам твоят Раян Гослинг от кой филм е?

Питаш за новогодишния ми аватар ли? Ох, утре го свалям вече. От Коледа до Богоявление, стига повече.  Grinning
Иначе е от ей тази късометражка.  Wink

# 269
Don Jon и About time, които сте обсъждали, искам само да кажа, че много ми харесаха.
И аз на кратко да се отчета за последните филми, които гледах.

Carrie - Не е точно хорър. Няма ги моментите с напрежението, но пък филма е добър. Джулиан Мур ми беше адски странна в тази роля, а някои от действията на героинята ѝ ми бяха необясними. От играта на Клои Мориц пък съм възхитена. Много добра.

Капитан Филипс - Е, това ми е големия фаворит! Много много много ми хареса. Не си падам по този жанр филми, но поради факта, че е по действителен случай, реших да го гледам. Мислех си, че няма да го издържа и ще спра да гледам на 10-тата минута, но ми беше адски интересен до края. Дори го изгледах 2-ри път. Mr. Green

Виждам, че много хвалите 12 years a slave, тъкмо се чудех да го гледам ли..Явно ще се гледа.

Общи условия

Активация на акаунт