Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 629
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • срещу двата комина :)))
Хаха, аз ще съм първата с изчанчен вкус.  Joy Скоро го гледах и май съм забравила да го изкоментирам. Попиках се от смях! Моето мнение за Де Ниро е да прави точно такива включвания като за последно. Много му ходят. Peace

аз съм втората  Whistling гледах го на кино и се забавлявах много  Peace но аз си харесвам Люк Бесон, май няма негов филм ,който да не ми е харесал  Thinking

# 301
  • Once there was a Hushpuppy...
Ами то смешно, като смешно...и аз се засмях на няколкото сцени...
Но, не разбирам смешката от толкова побой и кървища??? Както и да е, аз лично не го препоръчвам Peace

# 302
Но, не разбирам смешката от толкова побой и кървища??? Както и да е, аз лично не го препоръчвам Peace

не, не , не ми беше смешно  Peace просто ми хареса филма като филм, история, игра и т.н.  Peace

# 303
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ради, споко, и аз не харесах The Family Simple Smile. Не е филм за всеки вкус, определено.

# 304

не, не , не ми беше смешно  Peace просто ми хареса филма като филм, история, игра и т.н.  Peace
Ами, да права си, бих се учудила да ти са смешни подобни сцени Thinking
Каква беше историята,Муре? Peace
Това не е иронично, просто питам защото не схванах....
Аз го описах, за мен е пародиен филм Peace
Не, че няма добри такива...

# 305
в никакъв случай не искам да убеждавам някого  Peace всеки си има вкус, разбира се  Hug

ами историята на семейството на мафиот, което е под защитата на ФБР и какво става след това ...

# 306
Ами, да, и аз като теб не убеждавам Peace
Просто си изказах негативното мнение, но пък е хубаво че има и хора на които е харесал.За това сме различни Hug

# 307
  • В Космоса
Е, ся ше ме изкарате някъв изрод! И на мен кървищата и насилието не ми бяха смешни, та аз припадам от кръв ooooh!, но черния хумор, самите образи на героите, представянето им, ситуации, мимики, жестове, реплики...

# 308
Преди ден-два четох интервю на Mr. De Niro, който казваше, че няма нищо против от второстепенни роли на нечии бащи, дядовци...Вече му е трудно да изнесе един филм с главна роля. Замислих се кога ние феновете приемаме промяната в играта на любимите ни актьори и дали я приемаме?! Може би това ни кара да сме критични към някоя изиграна роля на ветераните. И все пак Де Ниро на 70г. не е като Де Ниро от Кръстника, Разярения биг, Жега и още и още на Де Ниро преди 70г. Simple Smile

# 309
  • Варна/Лондон
Ради, споко, и аз не харесах The Family Simple Smile. Не е филм за всеки вкус, определено.
Мх, то какъв ли вкус трябва да имаш, за да харесваш тази...тъпня. Голям праз, че е на Бесон, колкото да излъжат някой да го гледа на кино с тия имена в ревюто.

# 310
  • В Космоса
Мх, то какъв ли вкус трябва да имаш, за да харесваш тази...тъпня. Голям праз, че е на Бесон, колкото да излъжат някой да го гледа на кино с тия имена в ревюто.

Crossing Arms

# 311

е сега и на вкус ли ще се обиждаме  Tired

# 312
  • в сърцето на един мъж...
Брей... пак се почна... Един харесва едно, друг друго, то затова е кино Wink Създава различни усещания у всеки един от нас. Чак пък тъпня...

# 313
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Шшшт, тихУ Naughty. Ще заприличаме на Литературния още малко.

The Great Beauty може да конкурира The Best Offer в състезанието за най-елегантен филм на годината. Вълшебният Рим, представен в най-вълшебната му светлина Heart Eyes. Приказно, приказно красив- с редуващи се дворци, градини, манастири, фонтани, светски партита и вечерни рокли, пищни интериори...  За съжаление обаче и историята му е такава- редуващи се импресии. Не беше моето кино това- твърде алегорично, сюрреалистично, философско, на места- гротескно и абсурдно. В началото ме потресе с нищонеслучване, но след 15 минути се заредиха приказно остроумни и мъдри диалози, та се прежалих да гледам докрай. В крайна сметка- не мога да кажа, че ми хареса, но предполагам ще допадне на ценители на европейското кино от този тип. И идеално би паснал на идеята на Тина да възроди Кино-клуба Simple Smile.

И един разкошен мини-сериал с двамата Матю- Гууди и Рийс- Death Comes to Pemberley. Продължение на "Гордост и предразсъдъци", с крими-сюжет и приказни костюми и декори Heart Eyes.

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 14:35 от joy_r

# 314
Nimfomaniac  излезе ли на Lars  Von Trier ?

Общи условия

Активация на акаунт