Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за филма "Капитан Филипс"?
Какви са мненията за филма "Замръзналото кралство"?
Какви са мненията за филма "Четирите перца"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за филма "Капитан Филипс"?
Филмът "Капитан Филипс" получава смесени отзиви, като някои хора хвалят изпълненията на Том Ханк и сомалийския актьор, докато други не са толкова впечатлени. Има различни мнения относно сюжета и развитието на героите. Филмът обаче е похвален за своята автентичност и реализъм, а играта на Том Ханк е високо оценена.
-
Какви са мненията за филма "Замръзналото кралство"?
-
Какви са мненията за филма "Четирите перца"?
-
Какво е общото мнение за филма "Спасяването на г-н Банкс"?
-
Какви са мненията за филма "Апокалипто"?
Скоро го гледах и май съм забравила да го изкоментирам. Попиках се от смях! Моето мнение за Де Ниро е да прави точно такива включвания като за последно. Много му ходят. 
гледах го на кино и се забавлявах много
. Не е филм за всеки вкус, определено. 
, но черния хумор, самите образи на героите, представянето им, ситуации, мимики, жестове, реплики...
Създава различни усещания у всеки един от нас. Чак пък тъпня...
. Ще заприличаме на Литературния още малко.
. Приказно, приказно красив- с редуващи се дворци, градини, манастири, фонтани, светски партита и вечерни рокли, пищни интериори... За съжаление обаче и историята му е такава- редуващи се импресии. Не беше моето кино това- твърде алегорично, сюрреалистично, философско, на места- гротескно и абсурдно. В началото ме потресе с нищонеслучване, но след 15 минути се заредиха приказно остроумни и мъдри диалози, та се прежалих да гледам докрай. В крайна сметка- не мога да кажа, че ми хареса, но предполагам ще допадне на ценители на европейското кино от този тип. И идеално би паснал на идеята на Тина да възроди Кино-клуба