Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 491
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
 Tired
Никъде не съм казала, че са ненормални. Нека да са интересни, талантливи, героични, симпатични, каквито щете.
За мен са си грозни децата, нелицеприятни. Затова и просто казах, че няма да ги гледам. Не е грехота да си грозен. Никъде не съм казала: "Грозни са - дайте да ги избесим на първото дърво!"

Тази вечер гледах Ruby Sparks по H2O (То е HBO, но аз така му викам, защото ми е жизнено необходим.)

http://www.imdb.com/title/tt1839492/?ref_=nv_sr_1

Младежа - и той беше грозен. Mr. Green Мнооого грозен и страшен, ангел небесен да играе, след предишни негови превъплащения, кръвта ми просто я смразява. Но сега, нали не бях самичка, преживях го.
Ей, много ми хареса този филм, разплака ме. (Аз не плача на филми, само на Танцуващия с вълци. И на Гладиатор.) Както и да е, този филм трябваше да го гледам преди 10 години. Но, докато не си се убедил лично, просто не можеш да проумееш, че НЕ МОЖЕ да се сърдиш на някого, че не е такъв, какъвто на теб ти се иска да е! Не го гледайте, ако наскоро сте преживели драматична раздяла. Да не се виснете на първото дърво после.  Peace

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 00:51 от Flip Flop Fantasy

# 361
Наскоро гледах че го има в нетфликс (за Руби спаркс става дума) и ми се иска да го гледам.

Аз само отбелязах, че на мен не ми бяха грозни младежите от The Spectacular Now. Никой няма да те беси.  Grinning  Много добре те разбирам, аз също си имам откровено грозни мутри, или пък не до там грозни, но някак неприятни. Веднага давам пример, Paul Dano. Много е добър като актьор, но ми е крайно нелицеприятен.

# 362
  • В Космоса
About Time - хубав, с много приятно хуморче. Леко поднесени житейски мъдрости.

# 363
Saving mr. Banks истинска прелест и наслада за сетивата! Страхотна игра на Ема Томпсън и Том Ханкс, удивителна цветност и любопитен сюжет. Искрено препоръчвам!

# 364
  • Belgium
На мен Руби Спаркс ми дойде една идея прекалено истеричен, иначе не е лош. Някъде по-назад бях писала за него.

Аз снощи гледах Blue Jasmine - хубав филм, невероятна Кейт Бланшет обаче нещичко сякаш не ми достигна. Идея нямам какво. Сюжет ли, изграждането на останалите характери ли, още не съм установила за себе си  Thinking

# 365
Най-накрая се докопах и до Her. Доста ме жегна темата. Много ми хареса филма, много!
Колко ли самотни и самодостатъчни наистина започваме да ставаме с напредването на технологията?
Наскоро гледах постановка в която главната героиня беше забогатяла след като беше изобретила нещо подобно. Беше събрала мъжките гласове на много известни актьори и всички самотни душички можеше да ги купуват и да ги слушат, когато искат... та и там доста бързо хората бяха започнали да прибягват до изкуствения интелект. Сякаш безплътността е леснодостъпно улеснение.
За Хоакин няма какво да говоря, в играта си е!

# 366
  • Once there was a Hushpuppy...
The Best Offer - още една препоръка Peace и от мен.
Само да си кажа, филма е хубав, историята е много интересна, но очевидно за да стане филм си трябва лекинко някой да бъде направен на по-глупав от колкото се очаква и всичко е наред. Това в никакъв случай не е забележка, а просто констатация. Вече с годините нищо не ми убягва,и някои неща ми се виждат как да кажа - може би не добре опаковани...или подплътени Peace

# 367
  • В светлината на слънцето
Ох, Вълкът, Вълкът.... http://www.imdb.com/title/tt0993846/
Съвсем случайно го гледах, след като пропуснах едно гледане и го бях отписала, тоест отложила за по-добри времена. Та сега се чудя как мога да имам само две ръце, защото ми се ще да вдигна в знак пропоръчвам и десетте (не)налични. Peace Разтърсващ филм. Kiora преди мен е казала всичко необходимо, няма нужда от повече. Само да вметна, че моя колежка доста точно във ФБ оприличи героя на Лео с една популярна родна "светла и волна" личност. Mr. Green
Изключителен филм, гледайте задължително. Peace

# 368
  • В Космоса
Как ще да го пропуснем! С Лео слабо няма! Heart Eyes

# 369
  • Once there was a Hushpuppy...
И аз му точа лиги, но е с лошо качество...
Тъкмо са замислихме с мъжа ми за кино Party Но да видя как ще стане...

# 370
  • София
Хм... и аз се замислих за ходене на кино след тези отзиви!

# 371
  • на село
Гледах Captain Phillips тази вечер - много ми хареса. Том Ханкс - невероятен, както винаги.
Като се замисля, май няма филм с негово участие, който да не ми е харесал. Нищо чудно пак да вземе Оскар.

# 372
Вълкът на кино в събота! И как иначе Wink

# 373
Her, много актуален, излиза тъкмо навреме. През цялото време се питах "След колко години ще сме точно като героя от филма?" тъй като неминуемо сме се запътили натам. Много добра визия, цветове. Трябва да му дадат нещо за костюми, кинематография. Забелязахте ли модата? Дълбоките панталони на мъжете, с колан като пояс? Леко 60арско стоеше всичко. Друго което ми направи впечатление бяха негримираните жени. Сигурно ще бъде така занапред. 

# 374
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Насред водопада от сериозни оскарови заглавия идвам да препоръчам два сравнително непретенциозни, но много приятни филма:

Paris à tout prix- свежа романтична комедия с дъх на френски парфюм и полъх на мароканска екзотика. Актрисата в главната роля беше изумително красива и облечена в страхотни модни парцалки, а африканската пустиня- прекрасна както винаги.

I Capture the Castle- полу-романтичен, полу-ироничен носталгичен малък шедьовър в типично британски стил. В началото се усеща Остинов полъх- красивата сестра и интересната сестра (естествено от бедно семейство със странни родители), двамата богати млади мъже, единият рмантичен, другият леко циничен, западналото провинциално имение (в случая порутен замък), нанизът от недоразумения.... но после филмът прави завой и от романтична история се превръща в история за израстването и научаването да правиш избор в живота.

И специални благодарности към Флип за Smashed- прекрасен е!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт