Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 514
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • вятър в маслините, вятър над хребета
От къде гледате Filth и La vie d'Adèle, никъде не ги намирам  newsm78
На кино, и двата.

Флип, откъде тегли Smashed?   bouquet

# 346
От къде гледате Filth и La vie d'Adèle, никъде не ги намирам  newsm78
На кино, и двата.

Флип, откъде тегли Smashed?   bouquet
В Замунда.НЕТ го намерих аз, но още се чудя. Усещам, че не е за моя вкус.

И да допълня, че съм разочарована от"Капитан Филипс", "Невъзможно бягство"със Силвестър Сталоун и "Lone Survivor". Първият и последният ме подразниха по-скоро и изнервиха, отколкото да гледах с напрежение и интерес. Абсурдни ситуации...

# 347
Страшно простичък и искрен филм за нещо сложно и коварно като алкохолизма и опитите да промениш себе си. И за любовта.

+1

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 08:18 от Криста

# 348
От къде гледате Filth и La vie d'Adèle, никъде не ги намирам  newsm78

Животът на Адел май всички писали за него досега сме го гледали на кино.
Иначе има торенти в КаТ с вградени английски субтитри - не а САМ, но май също не са много добри...
Тъй че за особено нетърпеливите, моля - http://kickass.to/usearch/Blue%20Is%20the%20Warmest%20Color/

Същият релийз го има и в Замунда
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=384347&hit=1

# 349
  • В светлината на слънцето
И да допълня, че съм разочарована от"Капитан Филипс", "Невъзможно бягство"със Силвестър Сталоун и "Lone Survivor". Първият и последният ме подразниха по-скоро и изнервиха, отколкото да гледах с напрежение и интерес. Абсурдни ситуации...

"Капитан "Филипс" е по действителен случай, при това доста нашумял. Ето го истинския капитан. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B8%D1%87%D0%B0%D1%80%D0%B … D0%B8%D0%BF%D1%81

# 350
Да, lulumba, знам.
Няма да пиша кое ме изнерви и подразни, че има хора, които не са го гледали.

# 351
Да, lulumba, знам.
Няма да пиша кое ме изнерви и подразни, че има хора, които не са го гледали.

напиши в скрит текст

# 352
От къде гледате Filth и La vie d'Adèle, никъде не ги намирам  newsm78
На кино, и двата.

Флип, откъде тегли Smashed?   bouquet

Заповядай.

http://torrentz.eu/search?f=smashed

# 353
  • В Космоса
"Затворници". Интересен беше, тематиката ме стисна за гърлото, актьорите - безупречни, но ми беше мудничък, попревъртах отвреме-навреме (напоследък май това ми е критерият за филм-връх, да ме грабне така, че да не мога да отида до тоалетната дори  Grinning).

# 354
От "12 години в робство" очаквах повече. Хубав, трогателен, с добра актьорска игра, но нещо ми липсваше. Не мога да определя какво... При цялата му перфектност, всъщност ми остави някакво чувство за недоизкусуреност. Протяжните моменти тук ми бяха много по-досадни отколкото в "Срам" и "Глад", в които те бяха несъизмеримо повече. Най-свежият полъх ми дойде от Сара Полсън. Така се зарадвах като я видях (не знаех, че участва), че с трепет очаквах сцените с нея до края и не останах разочарована. Жалко, че бяха толкова малко. В ролята на героя на Брад Пит можеше да кой да друг със същия успех. Фабендър беше перфектен. Главният герой се справи особено добре с мъчителното изражение.

Горе-долу се припокрива и с моето мнение. Очаквах повече, хем не ме трогна толкова, хем сцените с насилие ми бяха прекалени, а някои протяжни моменти ги превъртах. Края сякаш го претупаха...

с голямо прискърбие идвам да кажа, че About Time не ми хареса изобщо ... Предполагам, че всичко идва от нагласата ми  да очаквам нещо като Наистина любов и Нотинг Хил, но филма ми беше прекалено драматичен, прекалено тъжен и депресиращ  Peace

На мен не ми се стори тъжен, но останах с усещането, че нищо не се случи в този филм...ако махнем темата за пътуването във времето, просто разказаха не особено интересната история на някакви хора...което не е лошо, хубава романтична история е, просто очаквах друго/повече.
Добре, че Bill Nighy беше във филма, иначе нямаше да го доизгледам. Simple Smile

# 355
Не съм писала от дълго време в темата, но след The Wolf of Wall Street
http://www.imdb.com/title/tt0993846/
ми дойде вдъхновението и за писане и за филми, и реших да споделя Wink Не пиша никакви спойлери по съществото на филма, но моментите, в които съм разказала най-общо за историята, ги слагам в скрит текст.

Една дума – скандален! Не случайно някои критици не са харесали филма при официалното му представяне пред членовете на AMPAS, но, както казва и Скорсезе този филм „не е за всеки вкус и не е направен за 14 годишни” Crazy. Всичко в този филм е „извън контрол”. Моралът отсъства, а границите на „неморалното” (ако има такива) са абсолютно нарушени. Филмът went too far във всяко отношение, но начинът, по който стигна до там, бе абсолютно адреналиново, почти тричасово приключение, от което не ми доскуча, дори за секунда.
Скрит текст:
Наркотици, злоупотреба с медимакенти, фелацио на публични места, секс, оргии, разврат, алкохол, скандали и скандално поведение, пари и охолен живот
– този филм идва в повече на зрителя откъм липсата на морал. Скорсезе иска да представи „свинския живот”, който са водили героите, не за да го „поощри” (както неправилно е разбран от някои критици), а, за да го „заклейми”, но подходът му в сцените на секс и злоупотреба със забранени вещества е excessive.

Лео – spectacular newsm76. Нетипична (за него) роля в разказ за алчността, с много черна комедия. Абсолютно различно амплоа, измъкнал се е от „уютното местенце” на „добрите драматични герои”, от които можеш да научиш „морален урок”. Тук няма „развитие на личността на героя”, няма временно отклонение от „правия път” – има само безскрупулност. Това не е роля, която би се харесала на критиците, като цяло Peace. Личи си, че е „вложил” най-доброто от себе си, като актьор, в нея – не случайно я нарича „my baby” Mr. Green в интервюта. Може би най-заслужаващото ОСКАР представяне след "Защо тъгува Гилбърт Грейп” (жалко, че Академията пак ще си намери извинение и за номинация, и за награда Twisted Evil). Героят му прави много секс Laughing (актьорът винаги е избягвал това в ролите си), танцува страхотно Flutter, макар и много кратко (а в други филми е абсолютно дърво Mr. Green), псува, държи се грубо и е забавен във всичките си грехове. Просто изигра перфектно ролята си на деградирал морално брокер, който е постигнал "американската мечта" с ум, но по незаконен път. Лео категорично се е разбудил и не се е оставил по течението на старата слава и успехи. Няма ги познатите физиономии и жестове от доста филми насам, показва онова забравено high level актьорско ниво, на каквото винаги е бил способен.

Препоръчвам!

P.S. Едно поздравче с песен от филма Mr. Green:

http://www.youtube.com/watch?v=YLx11xq6X7Q

# 356
# 357
August: Osage County е от любимите ми филми за dysfunctional семейство. Филм с "нормална" визия, който представя всичко така, както изглежда в реалния живот. Хората имат бръчки, пъпки, побелели коси. Хареса ми много, препоръчвам. И най важното, най сетне Мерил, която да не ми лази по нервите! Чудесна, в съсвем различно амплоа от писукаща весела бабичка. Въпреки, че прави страхотна роля, силно се надявам да не ѝ дадат Оскар, просто Катето ми легна на сърце тази година и ще викам за нея.

Да добавя и за The Spectacular Now , също много естествено поднесена история. И децата са съвсем иделани, момичето е много симпатично, момчето също имаше някакво интересно излъчване. Едни нормални тийнейджъри, бих казала. Колкото до пъпчивото лице, или както беше описано назад в темата, аз пъпки не видях, или поне не това, което си представях от описанието, момчето има белези, потърсих в гугъл и намерих това.

# 358
Да добавя и за The Spectacular Now , също много естествено поднесена история.
Точно това ми хареса и на мен, много естествено беше всичко и си бяха съвсем нормални децата.

# 359
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И на мен това ми хареса- да му загорчи на човек чак от красота в американските тийнейджърски филми, този поне беше различен. Даже и хот-мадамата си беше съвсем средностатистическа- с коремче и смешни дрешки. И не беше мажоретка Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт