Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 539
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • в сърцето на един мъж...
Dallas Buyers Club на кино ли го гледахте или го има вече по торентите?

След Mud си мисля, че трудно ще има по-подтискащ филм с Матю.

Има го по торентите Peace

# 331
Нищо ново не съм гледала и не съм много по темата, но пък гледах Arizona Dream / Аризонска мечта (1993) на Кустурица с неприлично млад Джони Деп. Много странен филм за моя вкус, твърде много лудост имаше в него. Може би не успях съвсем да вникна в дълбокия му смисъл, но е филм, който не бих препоръчала. Въпреки това си имаше и добрите моменти. Wink

# 332
  • В Космоса
"The Best Offer" - много силен. Скоро не се бях очаровала така - страхотна визия, невероятна история, отлична актьорска игра. Нито за миг не ми доскуча, нито за секунда не превътрях напред.
Скрит текст:
Бях толкова щастлива до момента на развръзката, а след това съкрушена. Подозирах в един момент, че не е чиста работата, после съмненията ми се изпариха и накрая направо ме цапнаха с мокър парцал. Така ми се искаше да не беше измама! Heart Eyes

# 333
  • Once there was a Hushpuppy...
Акаша, как бяха субтитирите? Аз само вървя и питам по темите....
Ама не ми съвпадат времево тези он лайн..
Днес ще пробвам пак.

# 334
  • В Космоса
Добре си бяха субтитрите. От Замунда теглих. Peace

# 335
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен пък не ми се стори подтискащ Dallas Buyers.... По-скоро някак документален.

# 336
И аз гледах наскоро Офертата. Наистина хубав филм, но някак още посредатата, след като момчето върна парите за работата му върху робота, предусетих че ще го измамят. А  колко лесно и бързо показа паролата за сейфа на девойката малко не ми се върза, след като толкова ги изпипваше всички други сделки.

Някой да е гледал онлайн The Secret Life of Walter Mitty онлайн. Не мога да тегля в момента, а много искам да го гледам.  newsm78

# 337
  • В Космоса
 Ibsena_,
Скрит текст:
и аз се усъмних. Имаше си знаци, но в един момент романтичната частица от душата ми реши да повярва на прекрасната история и ѝ се отдадох, и естествено това ме разстрои накрая. Sad А за паролата от сейфа - според мен точно това е идеята, че любовта го промени коренно, както беше стриктен във всичките си мании, така стана разсеян и невнимателен като му се случи любовното чудо.

# 338
Здравейте   bouquet

Благодарение на темичката ви открих много хубави филми точно, когато имах усещането, че филмите като цяло нещо не ме грабват.

Сега и аз да предложа един филм, който ми беше любим едно време, а от години не бях гледала... до снощи. Igby Goes Down/ Падението на Игби . Носи темата и част от духа на "Спасителят в ръжта" (който не е екранизиран), но в добавка с изключително добре премерена доза черен хумор. Филмът дава поглед върху лутанията на един тийнейджър, бунта, деликатността на човешката психика. Героите са колоритни, не мога да кажа, че има грешен избор на актьор за която и да е от ролите. Киеран Кълкин и Сюзан Сарандън са абсолютно безупречни тук  Heart Eyes От първия кадър филмът ме сграбчи и не ме пусна до края. Всъщност, точно краят за някои е неподходящ, но според мен нямаше нищо нелогично в него (мен дори ме разплака).

Never let me go ме грабна в началото, но краят много ме разочарова. Замисълът е страшно добър, заради което смятам е и високата му оценка от публиката и критиката, но на практика от около 20-ата минута знаех как ще се развие и завърши всичко. Красива игра на актьорите, красив филм, приятен е. Оставя място да се замислиш над някои неща. Все пак не съжалявам, че го гледах.  Wink

# 339
  • София
Обичам филми за военни, с военни, тюлени и т.н., обаче Lone Survivor (2013) едно малко недоразумение по темата.
http://www.imdb.com/title/tt1091191/?ref_=nv_sr_1
Нямам против про-американската пропаганда, но:
 неработещ сателитен телефон на връх, на който няма дървета?
 тюлени, които отиват на самоубийствена мисия (на тях всички мисии са им такива) без бронежилетки?
 тюлени, които отиват на мисия и нито един от тях не знае дори дума от езика на живеещите?
 хора, които се спускат два пъти търкаляйки се надолу по планина, удрят се в камъни, дървета, ранени след това стават и тръгват да ходят?
 и много други примери... няма да пиша, за да не издам спойлери.
Толкова много глупости не бях гледала в такъв филм. Най-жалкото е, че филмът цели да запази паметта на група американски войници, умрели за родината. Нямам против, но наистина ли е редно да ги представят като банда глупаци?

# 340
Joy, благодаря за Пембърли, чуден, сладък и красив! Имам продължението на книгата, нарича се "Хрониките на Пембърли" и няма много общо с този сериал, но така е с продълженията от всякакъв вид:) важно е да носят атмосфера и радост.
Свалям сега 12 години робство.

# 341
Ibsena_,
Скрит текст:
и аз се усъмних. Имаше си знаци, но в един момент романтичната частица от душата ми реши да повярва на прекрасната история и ѝ се отдадох, и естествено това ме разстрои накрая. Sad А за паролата от сейфа - според мен точно това е идеята, че любовта го промени коренно, както беше стриктен във всичките си мании, така стана разсеян и невнимателен като му се случи любовното чудо.

Скрит текст:
Аз повярвах на девойката в началото. Но това със сейфа много ме изненада. Толкова голямо богатство да има, така да го е скрил и толкова бързо да и покаже. И нещо друго ми е странно- това бяха "само" картините му. Предполагам е имал достатъчно други средства, за да се издържа до края на живота си. От любов ли полудя, заради картините ли newsm78 

# 342
  • София
От къде гледате Filth и La vie d'Adèle, никъде не ги намирам  newsm78

# 343
Снощи гледах Smashed http://www.imdb.com/title/tt2063781/?ref_=nv_sr_1
Много ми хареса, горещо препоръчвам, наистина ме разчувства. Страшно простичък и искрен филм за нещо сложно и коварно като алкохолизма и опитите да промениш себе си. И за любовта. Младежа си е абсолютно същия сладур като в Breaking Bad, но момичето...  Shocked Направо ме отвя! Великолепна игра.

# 344
  • в морето до колене
От къде гледате Filth и La vie d'Adèle, никъде не ги намирам  newsm78

Мисля, че напоследък пишещите обясняват...

За Разврат е писано след гледане на кино в чужбина, макар че го има по тракерите, включително в Замунда, но САМ с много лошо качество засега. Има хора, които не изтраяха и го гледаха така...
Животът на Адел май всички писали за него досега сме го гледали на кино.
Иначе има торенти в КаТ с вградени английски субтитри - не а САМ, но май също не са много добри...
Тъй че за особено нетърпеливите, моля - http://kickass.to/usearch/Blue%20Is%20the%20Warmest%20Color/

Общи условия

Активация на акаунт