Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 578
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • в сърцето на един мъж...
Ами не вярвам все пак да си гледала копията от 1926та, който е ням филм или от 1949та? Или този, който е правен 2000та, като тв адаптация? Единствения по-познат, на масовата публика е този от 1974та на Копола. А Лурман просто се явява поредния, който копира оригинала, да кажем от 26та, защото той е първия Wink

# 421
  • Там, където ме обичат
Трябва все с нещо да се вреди на околните красавици- тази конкуренция иначе как ще я боря Mr. Green Hug
Скрит текст:
Кейт винаги е красива, но снощи беше поразителна Heart Eyes
За кой филм с Кейт иде реч?

# 422
Трябва все с нещо да се вреди на околните красавици- тази конкуренция иначе как ще я боря Mr. Green Hug
Скрит текст:

Blue Jasmine

# 423
  • София
Не точно любовта към него, (а тя има защо да се е породила и определено не е защото е много красив  Grinning) а просто е толкова добър, че той е филма и филмът е той! Crazy Grinning

колко хубаво и точно изказване  bouquet

п.п. аз обожавам Фицджералд и мога с интерес да гледам всякакви негови екранизации. Леонардовия Гетсби го гледах 2 пъти и пак бих го гледала. много ми хареса, той е чудесен във всичките си роли, и тази я направи убийствено.
абе, най-добрия Heart Eyes

# 424
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Скрит текст:
ЗА церемонията по връчване на Златните глобуси си говорехме Peace. Иначе последният филм на Кейт Гея е посочила.

# 425
Аурора, ти си ясна, теб могат да ти сервират Лео по 24 часа в денонощието и няма да ти се доповръща, ама някои не сме така, все пак Wink И розови очила нямаме Mr. Green

# 426
За почитателките- поздрав Grinning. За останалите- малко смях в ранния следобед Mr. Green

А дискусията можем да пренесем в темата за Филм на годината, че тук поразводнихме Hug

# 427
  • Варна
Ето тук точно заподозрях, че Лео има някакви проблеми с челюстта.

# 428
  • София
Аз пък тук си помислих, че филма ще стане нещо подобно на "Красив ум" и Леонардо ще се окаже плод на въображение. И щеше да бъде доста по интересен филма. Иначе Леонардо е страхотен  Heart Eyes и аз мога да го гледам непрекъснато.

# 429
... и Леонардо ще се окаже плод на въображение...
Па мокър, пък след крачка сух, па облещен, па дишащ тежко, па застинал след секунда- твоето обяснение намества всичко по местата Mr. Green

# 430
  • В Космоса
Лео си е супер, ми онова женско теле на мен ми се набива в тази сцена. Crazy

# 431
  • Варна
Да, женското теле също допринася за кофти сцената.

# 432
Да, женското теле също допринася за кофти сцената.
+1 Mr. Green

# 433
  • В Космоса
... и Леонардо ще се окаже плод на въображение...
Па мокър, пък след крачка сух, па облещен, па дишащ тежко, па застинал след секунда- твоето обяснение намества всичко по местата Mr. Green

Всичко си е на място, да. В началото е сух с бухнала косичка, после мокър, зализва се пред огледалото и си остава мокър и зализан. Къде го видя сух? Облещен и дишащ тежко първо, защото притеснен, после застинал и след това вече започва да се разнежва след срещата. Flutter

# 434
Охх, Акаша, много добре си спиомням как 4 човека се заливахме от смях в киносалона- наваля го дъжда, капеше като мокро пале и след секунди беше сух. Хайде радвайте се, ама не ме правете на луда Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт