Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 473
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • в сърцето на един мъж...
А не знам, на мен ми изсъхна мистериозно в клипа, за теб не знам Mr. Green

# 466
# 467
Her, много актуален, излиза тъкмо навреме. През цялото време се питах "След колко години ще сме точно като героя от филма?" тъй като неминуемо сме се запътили натам. Много добра визия, цветове. Трябва да му дадат нещо за костюми, кинематография. Забелязахте ли модата? Дълбоките панталони на мъжете, с колан като пояс? Леко 60арско стоеше всичко. Друго което ми направи впечатление бяха негримираните жени. Сигурно ще бъде така занапред. 
Чудех се и аз как да опиша атмосферата, която имаше във филма, но ти си го направила прекрасно!
Един модерен поглед с много ретро привкус... изчистени линии, отворени пространства, рядко имаше места на които да се "чувстваме" между четири стени.
Уж всичко се случва в бъдещето, но това от филма ми се видя в близкото такова.

Изгледах Вълкът и се нареждам сред впечатлените! Хайде дано и от Академията не си затворят очите за пореден път и има нещо за Лео. Не очаквах, че 3 часа няма да мръдна от мястото си, но си заслужава даже и повторно гледане за мен.
От тази сцена нататък мисля, че знаех, че ще е интересно  Grinning The Wolf of Wall Street Hum

# 468
  • В Космоса
"Гравитация" изгледах. Жалко, че не успях на кино. Сигурна съм, че щях да бъда въодушевена след финала. Сега, обаче, ми е леко изпразнено. Липса на съдържание отвсякъде. И актьорите дървени, ама то какво да се очаква при така построени герои...
Имаше и силни моменти, замислящи и разчувстващи, но... Красив и величествен, но...

# 469
Да,да,да,да,да, сто пъти да за Вълкът!
Да бе, Лео, да! Направо ме отнесе!

# 470
  • вятър в маслините, вятър над хребета
The Paperboy гледах. Уж заради Mакконъхи, пък бях изненадана от други двама холивудци в напълно неочаквано за мен амплоа. Джон Кюсак- потресаващо автентичен психопат. Чак тръпки ме побиваха от налудничавия му поглед и вещерски чорлавата коса Sick. И Никол Кидман- долнопробна, жълтокоса, изхабена, и много, много нещастна като Шарлот. Не съм я виждала в такава роля досега. Може би имаше подобие с героинята и от To Die For, но онази беше някак лъскава, докато тук нямаше и следа от обичайното студено-надменно излъчване на кралица на красотата. Много секси, но вулгарно секси, и присъщата и превзетост допълваше усещането за гротеска и развала. Страхотен образ, страхотно изигран. Зак Ефрон също си пасваше на ролята на смотаняк, и много се зарадвах да видя любимата си Мейси Грей във филм.
За сюжета няма да говоря, хубаво е да се гледа. Имаше нещо хем абсурдно и гротескно, хем много хващащо за гърлото в този филм. Хареса ми.

За Макконъхи май не е мястото да се разпростирам тук- след като гледах в последната година този, "Далас...", "Мъд",  "Килър Джо" и пилотката на новия му сериал, мисля, че е редно да възкреся кариерната тема- можем да си поговорим там що е то "актьорски ренесанс" и има ли почва в Холивуд. Няма го вече тексаският чаровник и обичайните наградни абонати май трябва да треперят вече Heart Eyes.

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 02:51 от joy_r

# 471
  • София
странно ми е да не хареса човек Лео, не говоря за мъж, това е твърде субективно, а за актьор,
Аурора, на мен друго ми е странно- откъде това убеждение, че всички трябва винаги и навсякъде да го харесваме Леонардо? Ми аз никого не харесвам абсолютно навсякъде- никого. Дори и Гордън-Левит ( него споменавам, понеже тук някои живеят със заблудата, че той ми е най-любимият актьор) Mr. Green.

защото е уникално талантлив и от дете успява да влезе във всеки образ. и само "титаниците" в Академията се правят, че не го виждат години подред. но при тях е задължително да бъдат преди всичко късогледи, защото тези награди се дават по съвсем други критерии.

колкото до нашето малко общество тук...и аз понякога решавам, че някой ме дразни и че няма да го харесам. като например Гослинг. но сега да не излезе, че ги сравнявам Rolling Eyes Embarassed
хем ми се струват нормални подобни хейтърски изказвания, хем не, защото не съм ок към кой са насочени Mr. Green Леонардо за мен е талант, който не съм виждала от времето на Де Ниро. и така:)
но и преди съм казвала - няма да си късам сутиена, за да убедя някого. всеки да мисли каквото си иска.
както и със сцената - сух ли е или мокър? ами, на кой му пука. това ли разбрахме от филма? това, което той го има никой не може да му го отнеме. както Боно пее в онази велика за мен песен на U2 "- Walk on, walk on...What you got, they can't steal it...No, they can't even feel it"  Sunglasses

# 472
И аз скоро точно това сравнение си направих: Гослинг- Леонардо.
Толкова безизразен ми беше този Гослинг в "Only God Forgives", че след това като гледах Леонардо, нямаше как да не си кажа: "Ами, много е дОбър тоя!"

# 473
+1 за http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=388576&hit=1. Аз също не очаквах,че няма да се отлепя три часа, хареса ми, макар и на моменти да имаше доста брутални сцени.  Laughing Никога не съм била фен на Ди Каприо, но тук мноого ми хареса. Дано вземе награда с този филм.

# 474
Снощи гледах The Wolf of Wall Street - няма как да не кажа голямо ДА за филма и още по-голямо за Лео. Това "момченце" няма нито един лош филм   newsm51

# 475

нямам впечатления, но благодаря за идеята   bouquet

# 476
  • София
И аз скоро точно това сравнение си направих: Гослинг- Леонардо.
Толкова безизразен ми беше този Гослинг в "Only God Forgives", че след това като гледах Леонардо, нямаше как да не си кажа: "Ами, много е дОбър тоя!"

Гослинг ми хрумна, защото тук беше навремето много прехвален, сега не знам, може да е отишъл в гардероба със скелети, няколко месеца не бях посещавала, но като че ли ми се струва изместен от Гордън-Левит? Wink

# 477
  • срещу двата комина :)))
Austenland - много сладко, романтично, забавно и красиво филмче. Идеално ми дойде в облачния следобед  Laughing Препоръчвам, особено на феновете на Джейн Остин и костюмните филми  Hug

# 478
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аурора, за теб неописуемо талантлив, за други само талантлив. Освен това и неописуемо талантливите имат скапани роли в скапани филми. Пък аз като не ме кефи нещо, няма да тръгна да му припадам, понеже е с мой любимец. Много актьори харесвам, и май за нито един не съм казвала винаги само хубави неща.

Отделно- с Ди Каприо надали някой има проблем, проблем е истеричният култ, който му се спретва тук. Сори, ама не е нито Дей-Луис, нито Пачино все още. И за момента не се очертава и да бъде. А ти например- досега освен за Леонардо не съм те чула за ни един да кажеш добра дума. Обичайно за да подчертаеш колко е велик, захапваш по някой друг. Беше Гослинг, сега явно е дошъл ред на Гордън-Левит. Нищо им няма на момчетата, и са талантливи, и са още в началото на кариерите си- аз имам подозрения, че поне единият на 40 ще настигне любимеца ти.

Сега забележете колко страници превръщаме темата в забавачница заради Лео- егати, за никой друг няма такива безумия Joy. На едни харесва, на други не, хайде стига Hug.

# 479
  • София
За някои все пак има отделни теми.
Освен това не Аурора тръгна да обяснява кой, къде, колко е мокър.
Всъщност само при похвала към Лео някой тръгва да обяснява как похвалилият го не е прав.
Дали ако някой похвали Гослинг в Only God Forgives, ще има същата реакция?
Или ако някой каже, че Том Харди е божествен в Bronson, както между впрочем и самия филм? Да, трудно се гледа, но е добър и то много. 
Трябва ли да го отдадем на "истеричен култ"?

Общи условия

Активация на акаунт