Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 573
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Дали ако някой похвали Гослинг в Only God Forgives, ще има същата реакция?
Да, от мен ще има. Ужасен е Гослинг в този филм. Казвам го като почитателка.

Освен това не Аурора тръгна да обяснява кой, къде, колко е мокър.
Не намираш ли разлика между коментиране на филм, на конкретна малоумщина в него и "хейтене" (ма как я обичате тая дума, като не ви е нещо по вкуса Laughing) на актьор?

""Джанго" всички го похвалихме, и Лео в него. Защо тогава нямаше коментари кой какво казал?

И какво ти пречи 30-тарската тема? Тя е посветена на цялото поколение, не на един актьор конкретно. И евала на Мячик за идеята и начина, по който я движи. Като искате тема за Лео, направете си, аз не бих изказвала възмущения, че я има. Особено ако е от типа на Мячиковите- ама надали, освен ако тя не я захване.

# 481
  • София
Не съм изказала възмущение,  ooooh! само отбелязах, че доста любимци си имат теми.
Не съм намесила и Мячик, която стоквам - признавам си, заради полезната информация.
Нормално е когато има тема посветена на актьор, в другите да не се говори толкова.
Пример мога да дам със Z-апокалипсиса и Брад, които почти не бяха обсъждани тук, но за сметка на това има страници изписани в съответните теми.

Думата "хейтене" не съм използвала и все още не съм множествено число.

# 482
  • Бургас / София
Леонардо е много добър спор няма, не знам защо много не го харесват, но с него слаб филм НЯМА. Споменавате Гослинг, но не може да става никакво сравнение, Том Харди също е добър, но няма толкова филми колкото Лео има, а и все пак Лео не работи с кой да е .. Винаги го викат най добрите в индустрията. Предполагам всеки е гледал What Eating Gilbert Grape там той е едва на 19 години и прави фурор, надали тогава Гослинг и Том Харди са можели да играят по такъв начин и все пак Лео не може да се сравнява с Пачино и Де Ниро, примерно  Peace . Надявам се скоро да получи Оскар. И все пак за мен най добрият артист от сегашните е Крисчън Бейл ей този човек не може се сравнява с никои от изброените  Mr. Green

# 483
  • в сърцето на един мъж...
Их, Аурора, мълчиш, мълчиш и току избухнеш и възродиш потъмнялото злато на Лео. Що хейт бе? Аз винаги съм казвала какво му харесвам и какво не. Лео, може да стане и още по-добър, ако спре да се снима в бози, ама Холивуд е все пак, кинти му трябват на човека за манекенки. Всеки има кофти периоди и кофти филми, по-голямата част от холивудските красавци го имат тоя проблем - ей на, Брад се събра с Анджелина и взе зомбита да снима Joy горкия Rolling Eyes Гослинг както виждаш е в творческа почивка, особено след три еднотипни филма, човека си каза, чувствам се изчерпан. А Лео, сори, но не може да лежи на стара слава. В Джанго беше добър, перфектния злодей. Що не дойде тогава да кажеш ей как го похвалихте това момче Thinking Аз ти написах няколко пъти, за мен кои са му наистина уникално добрите филми, но не може да прави все такива. А колкото до академията - има толкова много, наистина уникално и страховито добри актьори, които остават неоценени, но това е все пак субективно, хора решават кой да вземе награда. Освен всичко друго Лео има невероятния шанс да се състезава все в такива години, в които има винаги някой също толкова, че и отгоре добър, та наречи го мал шанс или лошо планиране на режисьорите, както и на разпространителите, това, че не се появява в слаба година, за да изпъкне.
И моля те, ама много те моля, изхвърли я тая дума - хейт. Ма съвсем не ми е хейтърско за Лео, няма да какво. Еднакво оценявам всички актьори. Всеки си има пристрастия, но пък само един е Лео и той е нашия Бог, няма как да кажем, при наличието на толкова цветни образи Peace
П.С. Ваня, форум широк, актьори бол, що не направиш отделна тема за Ди Каприо? Не виждам какво толкова има странно в това, че някой се е сетил, че има интересни актьори. Евала на Мяч, благодарение на тези теми изгледах филми, които иначе нямаше да видя, видях роли, които наистина си заслужават всяка минута, всяка секунда усилие. Като например Стюърт Peace

cityofangels - моля ти се, върни се и прегледай филмографията на Том Харди, че е смешно сравнението между двамата. Харди има такива филми, че старата слава на Лео, от един Гилбърт Грейп изобщо не може да се намести върху нея... Ако си гледала поне половината от това, което е направил Том, тогава може да сравняваш така ен гро Peace И представи си, Леонардо има слаби филми, за съжаление. Не може всичко все да е УАУ Wink

# 484
  • София
Сори, ама не е нито Дей-Луис, нито Пачино все още. И за момента не се очертава и да бъде.

според теб. важно уточнение е, все пак.

ами, защото по малко актьори "припадам", затова няма да ме чуеш често, така е.
фен до гроб съм на Де Ниро, това съм го казвала много пъти.
и на жената от аватара ми.

това не значи, че другите за нищо не стават. някои ме вълнуват епизодично, други имат сериозни проблясъци, за трети освен да се въздиша по осанката им друго не забелязвам и така. аз правя разграничение между тези неща.

не съм гледала отделните теми, посветени поименно на актьори, в този форум посещавам много малък брой теми.

и да, Гея, отдавна не съм идвала, това нещо като мъмрене ли е Simple Smile все едно "виж, не си се появявала отдавна, да мълчиш сега". хейтете бе, то света върху това е построен. какво й е лошо на думата, освен че е чуждица?
а, и какво като снима за кинти? голям грях, ти казвам. може и го може по-добре от много други, що да не снима за кинти?

# 485
  • В Космоса
Аз съм гледала повечето филми на Том. Безспорен талант (и неземно красив)! Heart Eyes Може би след време може да стане и по-добър от Леонардо, но засега има още малко да го догонва. Peace

# 486
Мчи как, мъмрене е, ама не защото трябва да мълчиш Wink А просто защото може да откриеш още нещо интересно освен него Grinning
П.С. Според доста хора не е Wink Нито Пачино, нито Дей-Дей Mr. Green
Акаша, двамата са в съвсем различни състезателни писти Peace Том е далеч от това да догонва Лео, най-малкото защото снима арт филми, каквито Лео никога не е правил Simple Smile

# 487
  • София
Пак да попитам кой е казал нещо против темата на мячик? Аз поне не съм. newsm78

# 488
  • София
Пак да попитам кой е казал нещо против темата на мячик? Аз поне не съм. newsm78

мда, тук не виждам върху какво се цели да се сглоби интрига. няма какво да се каже против темата на миячик или самата нея, само чест и почитание  bouquet

# 489
Ми за какво я месиш тук с интонация на обидена? Има за някои теми, да и? Говорим за съвсем различни неща и изведнъж имало теми, ми да, е и? Дай да спрем да обсъждаме актьорите изобщо...
Аурора, интрига няма, докато не решите да я направите Peace

# 490
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И все пак за мен най добрият артист от сегашните е Крисчън Бейл ей този човек не може се сравнява с никои от изброените  Mr. Green
Съгласна, с всички крайници се подписвам за Крисчън!!! Уникален, направо е неописуемо колко е уникален, а най-забележителното е как никога не се взе за голяма суперзвезда, снимаща се само в "големи" филми. Сигурно затова и в момента заслужава (простете, хейтя, знам, знам Whistling) повече респект от Лео, който след Скорсезе се превърна в състезателна кокошка за филми-претенденти. И дотук в последните 5-6 години само на Тарантино евала, че разчупи статуквото и го накара отново да блести както във времето на "Пълно затъмнение". Много се надявам, след мненията на Киора и Лулумба, че и Скорсезе е взел завой в Лео-стратегията си.

Относно Харди- Гея е абсолютно права. Тук сме единици, които сме му гледали всичко, затова на останалите ви е криво сравнението с Леонардо. Съвсем съпоставими като талант са, просто Холивуд досега не е извадил най-доброто от него.

п.п. ще гледам "Вълкът" на кино, и "Гетсби" гледах на кино- дано това ви говори нещо. Аз за актьори, които не трая, пари за кино не давам.

# 491
  • София
Не само Мячик има направени теми за актьори. Фен-теми има от доста потребители за доста актьори, групирани по най-различен принцип. Дадох пример с темата "Ужаси, мистерии...". Това е моето обяснение защо за Лео тук се изписват повече страници.
Интонацията ми не е на обидена. Това откъде го разбрахте?  Shocked
И защо да се обиждам? Не приемам дискусиите във форума лично...  ooooh!

# 492
  • София
Крисчън Бейл наистина е Вале, съгласна съм, изключителен е.

чакай бе, Джой за какво да ми е криво? все едно аз съм гледала  всичко или знам всичко, или пък съм някаква последна истанция. аз си казвам мнение, вие си казвате и така мисля, че е екстра.

и ок, ще гледам повече филми с Харди. може и да си права.

вие много навътре приемате нещата. или аз съм забравила, че тук така беше.

Гея говори за някакъв тон и интонация. как пък се усети, че се ръбя през лаптопа, от който пиша? и как изобщо човек може да се обиди на анонимни участници (поне аз съм такава, да не скочите сега, че си се познавате навън) в някакъв форум? сериозно ли?

или пък да целя да предизвикам интриги.

стига бе, хора Simple Smile пък ако нещо ви е криво - ок, ще си ходя. само мир да има Mr. Green

# 493
  • София
Аурора, между другото, погледай Том Харди, ако не си досега. И по-специално Bronson. Ще ми се да разбера мнението на повече хора, които не са писали в темата на Мячик, какво им е мнението за филма. Защото аз съм в двата полюса едновременно спрямо него.

# 494
Не ви ли писнА да размивате Препоръчителната за филми, с мнения за и най-вече против Лео???
То бива, бива, ама на всяка втора страница по 7-8 поста е просто досадно  Tired

Направете си тема за Лео, че вече ми призлява като влизам тук, да чета за лице от питка отпуснато шкембе или колко по-добър актьор можел бил да стане, ако... ми нито сме му агенти, нито кастинг директори, нито холивудски фактори да влияем на кариерата му.
А колко добър актьор е го е показал от дете.

пп Имаме си Американците щом толкова ви се пише за него, заповядайте Бебето ще ни приюти.

Общи условия

Активация на акаунт