Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 474
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • в сърцето на един мъж...
Аурора, що бе, ти пък ся, ще си ходиш, тва да не е детска градина Joy Никой освен теб не приема навътре нещата, защото някой като каже, че не харесва Лео и веднага се почва убеждаване, защо и как трябва да го харесаме. Моля ти се, нито го хейтя /ма хич не я харесвам тая дума/, нито съм припаднала по него. Оценявам си го чисто човешки, визуално и без да имам проблем с това, че някой го харесва или не Peace Да, талантлив е, да има добри попадения, но в последно време снима бози за пари, сори. Сега ще видя как е Вълка и ще мога да дам още по-адекватно мнение, но ето, в Джанго беше добър, но това е защото Тарантино снима съвсем различно Wink Няма общо със Скорсезе.
Ваня, тогава спри да скачаш някой като каже, че Лео не е бил толкова добър Peace

# 496
  • София
Не подскачам, стоя си спокойно в завивките и си пия кафето - днес съм в почивка.
Досадно е да чета спор дали костюмът на Лео е мокър или сух. Издънки има във всички филми и надали това е основното. 

# 497
  • в морето до колене
За последен път се намесих в спор за актьор в препоръките преди две години сигурно - заради Колин Фърт.  Mr. Green И то след дълго чудене, дали да го направя изобщо...

И сега доста се почудих. Но все пак реших да кажа - не харесвам такива спорове! Намирам ги за абсолютно безсмислени. И ми нагарча по няколко седмици, след като попадна на някой такъв... или подобен из темите.
Вярно е, че Лео няколко пъти е ставал повод за словесни престрелки тук. И също така е вярно, че отдавна се чудя, като има толкова почитателки, защо няма отделна тема за него в КиТ.  newsm78

Ако трябва да изкажа мнение - аз харесвам Лео, но не винаги и не навсякъде.
Честно казано малко ме стряскат изявления то рода "НЯМА слаб филм"...
Според мен няма идеални актьори. Дори Чарли Чаплин и Марлон Брандо имат слаби филми. Дори ДейДей има един, дето никога няма да ми стане ясно, защо се е снимал в него...

И относно комерсиалните бози, в които се е снимал Лео - именно негова е максимата "един за тях - един за мен", която аз използвах за аршин, с който да меря кариерното развитие на вървящото след него поколение от 30-годишни. Намирам я за абсолютно адекватна в днешен Холивуд за актьори, които искат да се държат на гребена на вълната.
Освен това има някои именно от комерсиалните му роли, дето го харесвам много. Ромео примерно.  Heart Eyes

# 498
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бумър, този път ти май бъркаш Звездните компромати с Гледах. Понеже аз тук за шкембето му нищо не видях. И много хубаво за призива, ама аз като го отправих два пъти за 5 страници, ефект нулев.

# 499
Еее, Мяч, тя му е от младите роли Ромео Grinning Хубав е там, но самия филм е много хубав Peace

# 500
  • София
Гея, посочи къде съм те убеждавала, че трябва да харесваш Лео. и не е ли точно обратното? човек, разбери, че на мен ми е наистина все едно кой какво харесва.
ти просто пишеш глупости...снимал бози за пари, пък Джанго бил добър. лакатушиш се наляво и надясно. Тарантино пък сега снимал добре, а Скорсезе не и това видиш ли, имало нещо общо с това какъв актьор е Лео.

предложение: ти да спреш първа да скачаш, когато някой каже колко е добър Sunglasses

и да, спора дали костюма е сух или не е беше наистина досаден. и човек остава с впечатление за наистина някакъв смешен, дребнав спор, който няма общо нито с качествата на филма, нито с качествата на режисьора, нито с качествата на актьора.
но пък толкова страници за някой значи, че той предизвиква вълнения. а както казва Миг Джагър - дали съм на първа или последна страница от вестника - все тая, важно е, че съм във вестника. Mr. Green

# 501
  • в морето до колене
Еее, Мяч, тя му е от младите роли Ромео Grinning Хубав е там, но самия филм е много хубав Peace

Това, че филмът е хубав, няма нищо общо с това, че е комерсиален.  Grinning
Освен това от "младите" роли на Леонардо аз не го харесвам в Титаник. Абсолютно адмирирам решението му да се снима в тази роля. Оценявам значението и за кариерата му. Но него в ролята не го харесвам.
А филма харесвам.  Wink

# 502
  • София

Вярно е, че Лео няколко пъти е ставал повод за словесни престрелки тук. И също така е вярно, че отдавна се чудя, като има толкова почитателки, защо няма отделна тема за него в КиТ.  newsm78

миячик, а защо трябва да има отделна тема за господин Лео? това нещо като звезда на алеята на славата ли е?
аз например не си падам по спам-чат-теми. сигурно и други хора не са намерили смисъл в това и не са направили подобна тема.

# 503
Гледах днес "Аферата Томас Краун (1968)" http://www.imdb.com/title/tt0063688/
Хареса ми. Фей Дънауей е красавица.
Линк към Замунда: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=388612&hit=1

# 504
Аурора, ама наистина ме разсмя, просто не мога да спра да се хиля. Ти забелязваш ли, че имаш една тенденция като наближи Оскарово време да почнеш да се вайкаш колко е недооценен Лео и как все го пропускат и не му дават заветния чичо Joy И наистина е смешно, разбираш ли, защото се опитваш да убедиш всички, как наистина трябва да му дадат статуетка, без значение заслужава ли я или не. На мен ми е безразлично дали ще я получи, защото за филма, за който аз смятам, че трябваше да му дадат, вече няма как да вземе. Хич ми е все тая дали предизвиква вълнения, не припадам по него, че да ме вълнува. Обикновено вълнението настава някой като каже, че не го харесва и веднага има поне две от вас, дето на всяка цена държат да отбележат колко е велик. Ама не се забелязва, че винаги му се спряга ролята като Гилбърт Грейп, а никой не казва нещо също толкова велико от последните му филми Wink
Мяч, той филма не е лош бе, и Лео не е лош, я виж колко народ иска да потъне с него на дъното на океана Mr. Green

# 505
  • София
да, Гея, така е, ден и нощ ставам и лягам с мисълта дали ще получи Оскар. вече не мога да мисля за нищо друго. 

# 506
Ми така излиза Joy

# 507
  • в морето до колене

Вярно е, че Лео няколко пъти е ставал повод за словесни престрелки тук. И също така е вярно, че отдавна се чудя, като има толкова почитателки, защо няма отделна тема за него в КиТ.  newsm78

миячик, а защо трябва да има отделна тема за господин Лео? това нещо като звезда на алеята на славата ли е?
аз например не си падам по спам-чат-теми. сигурно и други хора не са намерили смисъл в това и не са направили подобна тема.

Не казвам, че трябва, но все си мисля, че щеше да е успешна, любопитна и полезна тема.
Макар че в интерес на истината тук беше споменато, че имало доста актьорски фен-теми в КиТ, но аз се сещам само за две-три такива... Или поне само толкова са успешни и дълготрайни. ИМХО

# 508
снощи гледах на кино
театралния спектакъл Frankenstain І - на Лондонски театър - http://kino.gbg.bg/index.php?p=kpremiere&filmid=28451 не е за изпускане!!! тази вечер е Frankenstain ІІ - Милър в ролята на Франкенщайн. Великолепна игра, сценография и музика! радост за сетивата Heart Eyes и Къмбърбач Heart Eyes

# 509
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Макар че в интерес на истината тук беше споменато, че имало доста актьорски фен-теми в КиТ, но аз се сещам само за две-три такива... Или поне само толкова са успешни и дълготрайни. ИМХО
Понеже, Мяч, не се прави разлика между тема за актьор и тема за красиво лице и тяло, разходено на екрана. Освен твоите аз си спомням само една прекрасна тема за Алън Рикман, за която бих казала "ето, това е тема за актьора".

Спорът за костюма беше дребнав- ама дали издребняха "хейтърките", или друг, който тръгна на защитен поход "ама не, няма такова нещо, идеално си беше"? Мокър ли беше? Мокър. Изсъхна ли необяснимо? Изсъхна. Какво е дребнавото, че на някой му е направило впечатление и му е било смешно? Егати, за мен е дребнаво да ми се казва какво мога и какво не мога да осмивам Tired.

Между другото, за Гетсби отново- помня Киора колко неласкаво се изказа за този филм и тази роля. Сигурно и тя хейти по Леонардо?

Общи условия

Активация на акаунт