Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 550
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Русата акула не наследили ли лелята?
Току-що гледах  "Dallas Buyers Club", Матю е страхотен.
П.П. The same myself магнет става ли?

# 616
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вярно, намерихме за кой точно герой да се хванем Joy.
Последно за нея- на мен ми хареса, понеже беше обичайната руса кукла плюс намек за още нещо.
Относно "уменията"- мисля, че има много красиви жени, които просто ги нямат. Или нямат желание да ги имат.

# 617
  • Once there was a Hushpuppy...
Препоръчвам Вълкът от Уолстриит много,много!
Уникален филм, невероятен Лео и всички актьори! Направо съм във възторг, не мръднах, много забавление Grinning, поднесен различно, посланието си го има, въобще филм, та филм!
Този сезон това е филма за мен!
Скрит текст:
В залата нямаше празно място, и първия ред беше продаден....скоро не съм присъствала на подобна прожекция!

Да, добавя, виждам че сте обсъдили Лео...
Съгласна съм, беше блестящ!
Тази роля го разгърна много в различни посоки, това беше може би най-силната от всички които е играл Peace Силно съм впечатлена, мъжа ми също/и той много харесва играта на Лео по принцип/

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 22:49 от Hushpuppy

# 618
Айде и аз изгледах Вълка.

Отдавна мина времето, когато се кефех на филми от рода на Трейнспотинг. Дойде ми в повече визуализацията на всички оргии, наркотични ексцесии и прочие. Далече е от реалността , преувеличено.

Харесвам Лео, блестящо си изигра ролята, но това не му е най- добрата. В стремежа си да опетни Уолстрийтци като че ли се е увлякъл.
Много се зарадвах да видя Кларк (  newsm78) от Утрешен Вестник  Mr. Green , също и гаджено на Моника от Приятели, загладил косъм.  Whistling

Типичен филм на Скорсезе, не заспах за цели 3 часа, но като че ли ме натовари. Като цяло става за гледане, на мен ми бяха в повече ексцесиите, историята е силна сама по себе си, на нея трябваше да се наблегне.  Tired

# 619
  • Пловдив
Тази вечер се заредих с поредния френски свеж филм - http://www.imdb.com/title/tt1359423/
линк към замундаhttp://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=271462&hit=1 Усмихвах се често докато го гледах - не е комедия, по-скоро романтика, без излишна сладникавост обаче. Препоръчвам.

# 620
Крадецът на книги ми хареса много. Толкова топъл, красиво заснет, ретро-меланхоличен и тъжен, без да е мелодраматичен. Харесвам Джефри Ръш все повече и повече, завидно класен и в играта, и в избора на филми, в които да снима.
Blue Jasmine - забавлявах се чудно. Добра Кейт, както винаги, тук изнесе целия филм, апропо.
Gravity- даже няма нищо за коментиране, освен че Сандра Бълок е в прекрасна спортна форма. Знаех,разбира се какво да очаквам, бяхте писали достатъчно, но бях любопитна.

# 621

Не, лелята посочи него като наследник, защото така трябваше, но морето осуети бързото му придвижване до Швейцария, после арестуваха швейцарския банкер на американска територия и 20-те милиона отидоха в небитието. Те май капка в морето бяха.

# 622
SOS!!!!
Аз не разбрах, щвейцарския банкер, с коя беше правил секс newsm78

# 623
SOS!!!!
Аз не разбрах, щвейцарския банкер, с коя беше правил секс newsm78

Словенската стриптизьорка, чието семейство пренасяше милиони към Швейцария. Беше жена на единия му приятел и мислеха да я опаковат в пачки.  Mr. Green

# 624
  • София

Не, лелята посочи него като наследник, защото така трябваше, но морето осуети бързото му придвижване до Швейцария, после арестуваха швейцарския банкер на американска територия и 20-те милиона отидоха в небитието. Те май капка в морето бяха.
Аз разбрах, че постфактум ще "изготвят" завещанието и затова Лео бързаше за Швейцария.
Ще гледам пак.

# 625

Аз разбрах, че постфактум ще "изготвят" завещанието и затова Лео бързаше за Швейцария.
Ще гледам пак.

Е то не се разбра съвсем ясно, банкерът говореше ту на английски, ту на френски, но стана ясно, че лелята е посочила Джордан като наследник и в същото време, че той трябва бързо да отиде в Швейцария. Но после Джордан се ядоса и каза, че швейцарците са подли змии, защото банкерът е можел да го "уреди" много лесно с негов подпис, но настояваше да отиде лично в Швейцария.

# 626
  • София
Момичета за мен нова година - нов късмет Laughing Всички филми, които изгледах от началото на годината много ми харесаха. Е Гравитация беше препъни камък, но дори няма да го коментирам. Ето какво гледах аз:

The Wolf of Wallstreet - Ех, Лео! Heart Eyes Филм тъ дрънка  Mr. Green

The best offer - различен, интригуващ, някакси изискан

12 Years a Slave - много емоционален, бързо те хваща за гърлото. Фонът на филма е прекрасен и на него се развива това брутално насилие. Дълго ме държа след това.

Saving Mr. Banks - толкова сладък филм, ама наистина сладурски. Много се забавлявах. Ема Томсън беше страхотна, а Том Ханкс си ми е слабост. Един от най-хубавите филми на Дисни, които съм гледала напоследък!

# 627
  • София
Извинявам се, но бихте ли могли спойлерите за филмите да ги слагате в скрит текст. Благодаря!

# 628
Geia, твоите два цента винаги ми дават много материал за гледане  Hug Каня се на втора част на Kokowääh от много време!

The Best Offer - Спокойно си отлежаваше филма доста време преди да се наканя да го изгледам. А ако знаех колко много ще ме впечатли.. Брилянтен Джефри Ръш, прекрасен туист в историята. Много изтънчен и фин поглед имаше върху нещата (или на мен така ми се искаше да видя).

Frozen - Приятно филмче. Преди няколко дни разбрах, че образът на ледената кралица е бил поверен на българка, доста мило ми стана.

12 years a slave - Изобщо не останах доволна от лентата, единственото хубаво ми се сториха Фаси и госпела. В по-предните страници Богиня беше дала мнение за филма, което почти се препокрива с моето, та няма да преповтарям.

Mr Hublot - Една късометражна наслада, препоръчвам.

# 629
  • Ænima/Albuquerque
Име едно бутонче,

Скрит текст:
скрит текст се казва.

Това в случай, че ще разказвате филми.

Общи условия

Активация на акаунт