Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XL

• 48 445
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • В Космоса
Ох, извинявай! Hug Още ме държи жестокото объркване. Whistling Не, наистина, просто очакванията ми бяха до небесата, затова може би съм толкова разочарована! Sad

# 706
Каренина, много нашироко го раздаваш с определенията, и Никълсън, и Пен, и Дей-Дей, и Пачино, и Кейн са още действащи Laughing.

Никълсън не снима (  бяха страхотни с Леонардо в ''От другата страна'' ) , Даниел Дей  Луис за мен не е действащ ,
Пачино върви надолу отдавна , a от Шон Пен нищо впечатляващо от дълго време ...

# 707
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, да, той получава Оскари от хамака си на Бахамите Whistling.

# 708
  • Варна
Акаша, много добре описа Вълка. Краткото появяване на Матю беше забележително. Както и ролята му в Далас - мисля, че Оскарът трябва да е негов.

# 709
Акаша, много добре описа Вълка. Краткото появяване на Матю беше забележително. Както и ролята му в Далас - мисля, че Оскарът трябва да е негов.
+1 Peace

# 710
  • В Космоса
О, да! Матю. Пропуснах да го спомена, но той ми е като едно шорт филмче, отделно от цялото недоразумение. Grinning

# 711
О, Матю е филм във филма Heart Eyes!

# 712
  • срещу двата комина :)))
и аз да се включа в клуба на гледалите Dallas Buyers Club- наистина много хубав и силен филм. Матю е блестящ, направо ми беше страшно да гледам на моменти, но не разбирам истерията по Лето. Е, не беше такова чудо невиждано, добър е, ама чак пък толкова .... Но, препоръчвам да се гледа филма. Най-много ми хареса, че нямаше излишна драма, историята беше предадено стегнато и както трябва  Peace

# 713
Крадецът на книги ... много, много, много хубав филм, което разбира се е слабо казано.  Heart Eyes

Критичките на вълка нещо се поувличате, а?  Mr. Green

цялото недоразумение. Grinning

Акашка, аз за твоя вкус нали съм ти казвала ... ?  Mr. Green Heart Eyes

Матю беше велик, но е супер повърхностно да му раздавате оскари за петминутката му на фона на всичко останало. Приемете, че повредата е във вашия чип.  Laughing Филмът е шедьовър, пък вие се упражнявайте отгоре му както си искате.  Peace

# 714
Чек, да беше само Акаша пресолила манджата- ама тук сме доста невъзхитените Wink Laughing. Не може всеки да е "ахх" все пак Mr. Green.
А на Матю Оскар му даваме за другата роля- онази, с която заслужава повече от Лео този сезон.

# 715
  • Варна
Чек, четенето май не е силната ти страна. Peace

# 716
Чек, четенето май не е силната ти страна. Peace

Не, даже се чудя как оцелявам и защо ми плащат.  Tired Да нямаш предвид, че не съм взела предвид комбинацията с Далас за оскара?  Mr. Green Аз си говоря за вълка и продължавам да недоумявам как на трите часа шедьовър се отдава значимото единствено на Матю. Да ти кажа честно с няколко весели цигари и две бели линии и аз си мисля, че ще му изиграя ролята.  Mr. Green Не че съм опитвала комбинацията, но горе-долу толкова му беше ролята.

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 23:45 от Анонимен

# 717
Чек, от трите часа "шедьовър" аз освен Леонардо ще помня само Матю. Имайки предвид, че вторият се появи за пет минути в началото, да, евала му- други се мотаха всичките три часа и все тая дали бяха там или ги нямаше.

# 718
  • в сърцето на един мъж...
Оф, мислех, че сме приключили вече с фен клуба на другаря Каприо Tired
Чек, Каренина, ай седнете си на задните части и приемете, че не може всички да припадат и да ахкат по нещо, което чак пък толкова не заслужава ахкане. Радвайте му се там, мечтайте да му дадат оскар, обаче моля ви се не правете генерални изводи кой от актьорите става и кой не става. Много сте далеч все пак от кино критици или от академици Wink Хех, и добре, че не зависеше от вас да раздавате статуетки, че иначе киното щеше да е умряло вовеки веков... Брей, с голямата балтия ги посякоха... При това единия съвсем скорошен носител на статуетка ooooh! Всеки има право на мнение и представете си и двете, хич не е задължително нашето да съвпада с вашето, иначе щяхме да живеем в егати скучния свят... hahaha

Prisoners - хареса ми много, умишлено се пазих от спойлери, исках да го видя в чист вид, необременена от мненията на другите. Просто защото ми хареса трейлъра. И като свърши си казах - какво по дяволите стана тук? Защо така прецакаха невероятната игра на Хю и Джейк? Как можа да свърши толкова холивудски??? Останах безумно разочарована от края, но като цяло самия филм ме държа до последните 15 мин в напрежение.

12 Years a Slave - каквото и да кажа, поне за мен, би било бедно на изразни средства. Хареса ми, не толкова историята, не толкова развитието, а взаимодействието между Фасбендър и Чийтуел. Много добра игра, прекрасен фон, много добре заснето. След скучните и нищо не казващи предишни филми на Стив Маккуин, този беше наслада за сетивата. С огромно удоволствие ще гледам как ще го наградят Mr. Green

The Great Gatsby - установявам, че единственият филм на Баз Лурман, който харесвам и бих потретила, почетвъртила и т.н. е Ромео и ЖулиетаHeart Eyes Всичко му харесвам на него - от Леонардо, през Клеър, до музиката, играта, постройката на сцените, идеята, виждането, цветовете, шеметното действие. Мулен руж ми беше ужасяващо скучен, прекалено шарен и гротеска. А Гетсби... Гетсби е безумен Confused От средата нататък беше обича ме, не ме обича, ще дойде с мен, няма да дойде и всичко това на един нарисуван град, който би подхождал повече на Вълшебникът от Оз, не на Гетсби. Не знам идеята каква е била на Лурман - да прилича на оригиналната идея на книгата, да повтори Редфорд, да покаже безнадежната любов, какво правят лъжите с хората или как богатството ни развращава? Нищо не ми донесе като усещане този филм, нищоо Confused Освен главоболие от бляскащите картини. Единствено саундтрака ми хареса и последните 10 минути Леонардо. И въпреки това, даже Тоби Макгуайър изглеждаше по-добре от него на екран...

# 719
Чек, от трите часа "шедьовър" аз освен Леонардо ще помня само Матю. Имайки предвид, че вторият се появи за пет минути в началото, да, евала му- други се мотаха всичките три часа и все тая дали бяха там или ги нямаше.

То и аз от този филм ще помня само Леонардо и Скорсезе. Матю пак казвам, че си изигра блестящо ролята, но все пак беше пет минути. Можеше и три часа да я играе блестящо, но аз не го видях това, гледах три часа Лео и мислех за Скорсезе.

Оф, мислех, че сме приключили вече с фен клуба на другаря Каприо Tired
Чек, Каренина, ай седнете си на задните части и приемете, че не може всички да припадат и да ахкат по нещо, което чак пък толкова не заслужава ахкане. Радвайте му се там, мечтайте да му дадат

А? Я по-кротко и ти. Коя беше и къде се намираш?

Общи условия

Активация на акаунт