Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 390 247
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 1 875
# 1 876
Аз да попитам като най-боса в материята: предварително се извинявам, ако ще подразня някой: за кандидатстване след 4 клас се явяваме на ОМТ, за което е добре да се посещава допълнителна подготовка (може и извън СМГ?); освен ОМТ от кои други състезания се взимат пред вид при балообразуване резултатите и кога се провеждат тези състезания? Продължавам да чета темите разбира се... Благодаря

# 1 877
  • София
Аз да попитам като най-боса в материята: предварително се извинявам, ако ще подразня някой: за кандидатстване след 4 клас се явяваме на ОМТ, за което е добре да се посещава допълнителна подготовка (може и извън СМГ?); освен ОМТ от кои други състезания се взимат пред вид при балообразуване резултатите и кога се провеждат тези състезания? Продължавам да чета темите разбира се... Благодаря

най-логично е да погледнете в сайта на училището, което ви интересува Wink

http://smg.bg/uploads/Pravila%20priem%20za%202017-2018%20new.pdf

# 1 878
Да, благодаря
Винаги имам чувството, че само от сайта ще пропусна нещо.

# 1 879
Точно в момента тече кампания и всичко подробно е описано на сайта, с график и документи.

# 1 880
Здравейте, резултатите от изпита по математика ОМТ , проведен на 17 юни кога ще излязат на 26 ли? В сайта по имена ли ще може да се провери за точките?Благодаря предварително

# 1 881
Здравейте, извинявам се, че не намирам в темата назад да ми препоръчате сборник със задачи за след завършен втори клас? За упражнения през ваканцията искам да го ползваме, благодаря много
Поздрави

# 1 882
  • София
Здравейте, резултатите от изпита по математика ОМТ , проведен на 17 юни кога ще излязат на 26 ли? В сайта по имена ли ще може да се провери за точките?Благодаря предварително
На 26 излизат резултатите до 10 ч., на 27 е класирането. По имена ще е.

# 1 883
Сборник със задачи "В света на математиката" 2 клас от Георги Георгиев дали мога да го поръчам онлайн отнякъде? Благодаря

# 1 884
Препоръчвам ти И второкласник може да реши/ И професор може да сгреши, както и Немо - 2 клас.
Освен ако не търсиш за 3 клас, след като 2 сте завършили. Ако е така - не знам, но недей взима Немото за 3 клас, ако ще ходите 3 клас на курсове в СМГ, там го ползват през годината, поне някои преподаватели.

# 1 885
Благодаря, ами знам ли исках нещо като преговор, ама може би е по-добре наистина нещо за 3-ти клас...знам си аз, че само ще го объркам детето Simple Smile

# 1 886
  • Софето
Благодаря, ами знам ли исках нещо като преговор, ама може би е по-добре наистина нещо за 3-ти клас...знам си аз, че само ще го объркам детето Simple Smile
Моите деца сега завършиха 2ри клас. Госпожата от СМГ ни препоръча, да не даваме на децата задачи за 3ти клас, а да си решават от сборниците за 2ри клас.

# 1 887
Аха...коя госпожа от СМГ? От курсовете ли? Можете ли да ми кажете кои сборници са ползвали вашите деца? Благодаря

# 1 888
Как върви записването за курсовете?Има ли големи опашки,места...?

# 1 889
Е то сега е втори етап...за стари курсисти, които искат да сменят преподавател...колко опашка да има...

Общи условия

Активация на акаунт