Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 806
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Варна
ММ влиза с мен от първия до последния преглед. Вярно, че нищо не разбира, ама все си намираше какво да пита доктора. Но аз карах много тежка бременност и всеки преглед треперех дали няма да чуя най-лошото. Та за морална подкрепа по- скоро. беше таткото...Wink

# 1 006
И моят мъж беше с мен на всеки преглед. Докторът никога не е казал нищо, дори напротив, подробно му обясняваше какво вижда на екрана.

# 1 007
  • Варна
Моят мъж сщо беше с мен от първия до последния преглед, а д-р Славев щателно му обясняваше всеки път, какво вижда и кое как е. Даже снимаше клипове от екрана на видеозона, за да мога и аз да ги видя.

# 1 008
  • Варна
И ние правим така, мъжа ми снима на телефона екрана на ехографа, целия преглед. После аз си го гледам в къщи  Simple Smile

# 1 009
Аз пък не мисля , че е удачно докато докторът преглежда бебето Ви , да го разсейвате с въпроси. Ако има нещо важно , той ще ви го каже.
Двете си бременности следях при него и никога не съм го занимавала с приказки , за да може спокойно да си гледа работата. Мъжът ми никога не е влизал с мен , за да не става навалица , пак по същите съображения.
По себе си съдя , че като правя нещо , много мразя накой да ми седи на главата и да ме пита глупости. 
Но всеки сам си преценя...

# 1 010
Аз пък не мисля , че е удачно докато докторът преглежда бебето Ви , да го разсейвате с въпроси. Ако има нещо важно , той ще ви го каже.
Двете си бременности следях при него и никога не съм го занимавала с приказки , за да може спокойно да си гледа работата. Мъжът ми никога не е влизал с мен , за да не става навалица , пак по същите съображения.
По себе си съдя , че като правя нещо , много мразя накой да ми седи на главата и да ме пита глупости. 
Но всеки сам си преценя...

И аз така мисля Peace Като гледам колко бременни чакат, остана и татко да влиза да задава въпроси.Чудно ми е какво разбират тези дето гледат видеозона? Дори и аз самата рядко съм гледала в монитора

# 1 011
  • Варна
Нищо не разбират. Просто се притесняват за децата си. И за съпругите си.
Докторът е професионалист, не се разсейва толкова лесно..Wink

# 1 012
здравейте,

кога излизат резултатите от ФМ - веднага на самия преглед ли Ви казва доктора или нещо Ви принтира като резултат и как изглеждат самите резултати ? на първа фетална морфология - д-н Славчев казва ли нещо за пола на бебето Ви - който е ходил между 12-13 седм ?  newsm78

# 1 013
на първа фетална морфология - д-н Славчев казва ли нещо за пола на бебето Ви - който е ходил между 11-13 седм ?

Аз ходих в 12 седмица и нищо не каза. Мисля, че на следващия преглед вече се видя

# 1 014
  • Варна
ФМ е ехографско изследване (преглед), резултатите (параметрите) ти ги казват и ти ги принтират, защото са важни и за БХС, който може да се направи след ФМ.

# 1 015
  • Варна
д-н Славчев казва ли нещо за пола на бебето Ви - който е ходил между 12-13 седм ?  newsm78
Каза. Ама не позна. Laughing В 20-та вече го видя на 100%...

# 1 016
Първо моите адмирации към др. Славчев! Изключителен професионалист и човек, отдаден на работата и пациентите си! На феталната като ме гледа, не говореше много, но и аз не го питах. Предпочитам да е съсредоточен върху това което върши. На края само ми каза "Всичко е наред" - мен това ме интересуваше. По - късно ми каза, че е момиче, че ще се роди ок. 3.500 и позна- малката се роди точно толкова. Раждах при него
 и съм много доволна! Препоръчвам го с две ръце!

# 1 017
2 бързи въпроса :

- Имам споменм, че Фетална морфология се прави 2 пъти през бременността, но някъде засичам инфо за 3 пъти - или това е само за рискова бременност (ако има такова нещо в кои седмици се правят трите фетални ..? )
- Доколото знам д-р Славчев прави уникални шевове след срязване при естествено раждане, а мисля и при секциото....какво сте чували за др.доктори в окръжна , които израждат . За д-р Папазов знам, че шевовете са груби....
то трябва някоя мама да е била с двама различни доктори или да е виждала чужди шевове, за да може да сравни.....не знам дали ще получа тук отговори....
Благодаря !

# 1 018
  • Варна
На първия въпрос ще ти отговоря... Да, три са, когато е рискова бременността. В 12-та, в 20-та и в 25-26-та седмица се правят, ако не ме лъже паметта.
За другия въпрос - не знам. Не съм виждала как шият другите, но е вярно, че Славчев прави козметични шевове.

# 1 019
Аз шевовете на д-р Славчев мога да ти кажа, че са перфектни. Имам такива от естествено раждане. Доста ме резнаха т.к бебето беше 4 кг и ми беше първо раждане. Няма и следа или дискомфорт от това, че съм шита

Общи условия

Активация на акаунт