Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 798
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Варна
Три са феталните и не е задължително само за рискова бременност да се правят. http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 45&Itemid=100
Д-р Славчев шие перфектно, след два пъти секцио, белегът ми е като конец

# 1 021
Аз мога да кажа за шевовете след естествено раждане на д-р Славчев, че са идеални. Заздравяха много бързо, никакви проблеми не са ми създавали и две седмици след раждането почти бях забравила, че ги имам. А доста шавах при самото зашиване, наложи се дори докторът да ми се скара Grinning И все пак, перфектна работа. Препоръчвам го не с две, ами с колкото ръце успея да измъкна Simple Smile

# 1 022
  • Варна
Честит празник на най - прекрасния и човечен лекар!!! С пожелание за много здраве и прекрасни моменти. Нека ни радва и помага още много години  Hug Hug Hug

# 1 023
Привет! Да попитам тези, които са били на ЖК при д-р Славчев - от коя седмица започна да ви вика по-често на преглед (през две или всяка седмица)? А кога беше окончателната уговорка за раждане - даване на телефони, уточнения кога да му се звъни и т.н.?

# 1 024
Привет! Да попитам тези, които са били на ЖК при д-р Славчев - от коя седмица започна да ви вика по-често на преглед (през две или всяка седмица)? А кога беше окончателната уговорка за раждане - даване на телефони, уточнения кога да му се звъни и т.н.?

Всяка седмица започнах да ходя, когато влязаох в деветия месец. В осмия се ходи през 2 седмици. Понеже аз родих след датата на термина и ходех през ден до раждането. А уточнението за раждането беше като влязох в деветия месец. Попитах дали би ме израждал и се разбрахме за подробностите

# 1 025
Момичета, насочила съм се към д-р Славчев за записване на ЖК. Утре ми е първо посещение, но ми се иска да ви питам няколко неща. Дали приема нови бременелки, заплаща ли се нещо допълнително за ЖК?

# 1 026
  • Варна
Момичета, насочила съм се към д-р Славчев за записване на ЖК. Утре ми е първо посещение, но ми се иска да ви питам няколко неща. Дали приема нови бременелки, заплаща ли се нещо допълнително за ЖК?
Аз не знам да е върнал някой, но все пак той решава дали да приеме. Не, нищо не се заплаща, въпрели че всеки преглед е с ехограф.

# 1 027
  • Варна
Щом имаш час за утре, значи приема. Иначе нямаше да ти дадат час... Но той така или иначе никога никого не връща.

# 1 028
  • Варна
Здравейте, от къде е редно да си запиша час? От регистратурата или да звънна на Соня? Притеснява ме да няма дублиране на часове.
Благодаря!

# 1 029
  • Варна
Здравейте, от къде е редно да си запиша час? От регистратурата или да звънна на Соня? Притеснява ме да няма дублиране на часове.
Благодаря!

Дублиране винаги има и да се притесняваш, и да не се притесняваш...Случвало ми се  е лично Славчев да ми каже "Ела в един колко си часа" и да има още две момичета за този час. Едната взела от регистратура, другата от Соня, аз директно от Славчев и така... Изчаквате се по ред на пристигане или по спешност и така.

# 1 030
Д-р Славчев никой не връща. Аз в 9-ти месец ходех всяка седмица и тогава се уговорихме кога да му звънна за рждането. Малката беше много надолу вече в 38г.с. и ходех през ден, като и в гинекологията ме е викал, през другото време искаше да му звъня и да му пращам смс какво е положението. На последния преглед в 39г.с каза че ще се чуем вечерта и така и стана... в 1ч през нощта му се обадих 😃

# 1 031
Здравейте, бременна съм в 31г.с. и искам да посетя д-р Славчев за второ мнение и за уговорки за израждане, но когато се обадих да запиша час ми казаха, че има свободни за 31 март, което за мен е много далечна дата.... От регистратура ми казаха ако искам да отивам да чакам и ако вляза - вляза. Има ли големи опашки и как се процедира когато нямаш час ? : )

# 1 032
Здравейте, бременна съм в 31г.с. и искам да посетя д-р Славчев за второ мнение и за уговорки за израждане, но когато се обадих да запиша час ми казаха, че има свободни за 31 март, което за мен е много далечна дата.... От регистратура ми казаха ако искам да отивам да чакам и ако вляза - вляза. Има ли големи опашки и как се процедира когато нямаш час ? : )
Д-р Славчев няма да ви върне, но има забавяне на часовете. Най-хубаво е да идете в петък или събота към края на работния му ден, за да чакате възможно най-малко. След като минат всички с час ще влезнете и вие. Аз бях така първия път когато бях при него, даваха ми час за след месец и пропусках първата ФМ. Към 19ч ме прие.

# 1 033
така си е - в края на раб.ден най-добре. само имай предвид, че на 03.03  може би почиват. А този петък и събота 24 и 25.02 докторът няма да е в кабинета. Смятай на 04.03 каква лудица ще е....но до сега и аз не съм чула да връща пациентки.

# 1 034
Много Ви благодаря за информацията, не съм от Варна и малко неудобно да ходя да проверявам. А жената от регистратурата нищо не ми спомена за това, че доктора ще отсъства казах и че спешно трябва да го посетя и тя "заповядайте и чакайте" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт