Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 774
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 1 035
Мисля, че д-р Славчев е в отпуска до 10ти... аз съм със записан час за 11ти от 11 поради тази причина, говорих лично с него и каза, че почива.

# 1 036
  • Някъде там
 др Славчев в момента е в отпуска от вчера Simple Smile

# 1 037
  • варна
До 10ти включително ли?

# 1 038
Здравейте мами. Бременна съм в 8-ми месец и се уговорих с д-р Славчев да ми води раждането. Имам си лекарка, която ми следи бремеността и при посещението ми при д-р Славчев заплатих за прегледа 30 лв. Но от началото на Април ще трябва да ходя всяка седмица на преглед при него. Та въпроса ми е  към майчетата, които са били като мен, при всеки преглед ли ще трябва да плащам по 30 лв?

# 1 039
  • Варна
Предполагам, че може да вземете направление за промяна на лекаря, който ви следи, в противен случей - да, частните прегледи са по 30лв.

# 1 040
  • Варна
Здравейте, аз си следя ЖК при друг лекар. И първата и втората си бременност бях при други на жк. Свързах се със д-р Славчев за израждане в 8 месец, може би дори по-късно. Платих си за прегледа само първият път когато се уговорих с него, т.к. преглеждаше в каб 205. След това редовно ме викаше на преглед в кабинета или Гинекологията. Не съм плащала за нищо повече. По същият начин беше и с първото дете. Въпроса беше да успея да се видя с него и да се уговорим. Надявам се да съм била полезна.

# 1 041
  • Варна
На мен не ми се вижда редно да се ходи без направление или заплащане. Той все пак е нормален човек и работи за пари.

# 1 042
  • Варна
Абсолютно съм съгласна! Не е редно да се прекалява с добрината му ...

# 1 043
  • Варна
Някой има ли час за 15.04.? Днес ми дадоха час за тогава, странно е защото са празници. Притеснявам се да не би да има грешка.

# 1 044
По принцип работи и по празниците, ако толкова се притесняваш, обади се една седмица по- раво и питай.

# 1 045
Здравейте искам да попитам дали някой знае добър гинеколог, който прави аборти и дали д.р Славчев прави или някой негов колега?

# 1 046
  • Варна
Няма причина да не прави

# 1 047
Понеже в списъка с услуги който правят в мц не е записано като опция за това ме интересува дали прави изобщо или някой негов колега?

# 1 048
  • Варна
Защото не се правят в медицинския център, а в болницата.

# 1 049
Някой може ли да ми даде информация дали доктор Славчев ще преглежда този петък и някакъв номер на Соня или на доктора ? Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт