Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 851
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Здравейте,

Искам да благодаря на д-р Славчев за изключителното внимание и човечност, която прояви. Аз родих през Януари - секцио по спешност, той не ми беше следил бременността. През цялото време беше покрай мен, веднага се отзова като му звъннах. Няколко дена подред след раждането минаваше да ме види как съм, проверяваше. В стаята бях с една друга мама, която също беше с избор на лекар/екип, но нейният лекар дори веднъж не мина след раждането да я види.

Благодаря Ви д-р Славчев, Бог да ви дава много здраве и щастие.

Приятен ден!

# 196
  • Варна
Някой да знае дали доктора другия месец ще е на линия, да знам дали въобще  да звъня на Соня да питам за час  Peace

# 197
Мерили ли са ви таза и ако да кога (с едно приличащо на пергел разбрах, че се прави)?
Точно преди да родя в болницата ми го измериха. Това за мен се прави по-скоро проформа. Всички тези мерки за голяма глупост. Уж и бебето ми мериха всеки път ама изобщо не се оказа това което ми казаха.

# 198
  • Варна
на преглед не мина ли? Само болничния ли си взе??

Не, само болничния взех вчера, днес имах ЖК и добре, че така стана, че вчера ми бяха объркали болничния - днес  Соня го анулира и ми издаде нов. Peace

# 199
  • Бургас
Прекрасен е....взема хора и извънработно време........днес в събота си тръгнах след 7,имаше още 5 жени да чакат...........и ще ги приеме всичките, а от сутринта. Спокоен и мил,само това мога да кажа!

# 200
Здравейте,искам да попитам някой може ли да ми даде информация кои са дните в които преглежда д-р Славчев и на какъв номер да звъня за да си запиша час

# 201
  • Бургас
Преглежда петък и събота, 0878 98 77 25 това е номерът на сестрата Wink

# 202
Много ви благодаря,звънях на някакви номера но мищо не свърших, а мога ли в неделя да звъня на този номер или няма да ми отговори никой,спешно ми трябва час а като гледам има доста пациенти доктора и се притеснявам да не ми дадат час за след две седмици

# 203
Много се извинявам,но сега видях че единият номер на който съм звъняла е този кнйто ми дадохте,на него ми отговори една жена която ми каза да збвъня на 052821661 за да си запиша час ,защо ми даде номера на регистратурата след като  вие казвате че на нейния номер се записва час за доктора?

# 204
Четейки форумите ,видях нейният номер и до колкото разбрах хората наистина записват час на този номер,но уви аз не бях сред  късметлиите явно

# 205
  • Бургас
и на мен така ми каза последния път, но мислих,че просто е заета,
звъннете на регистратура, но знам, че след две седмици докторът няма да работи съботата..

# 206
и на мен така ми каза последния път, но мислих,че просто е заета,
звъннете на регистратура, но знам, че след две седмици докторът няма да работи съботата..

Аз имам час за 12.07(събота). Няма логика да дават часове ако няма да работи.

# 207
  • Бургас
Вчера към 7 вечерта ми го каза, но не знам,може нещо сега да е излязло...
И той си има живот все пак........никога не съм виждала толкова зает гинеколог, той е толкова отдаден на работата си....мен ме прие (и то не по спешност), без направление,като му казах,че по-нататък ще му занеса, и то беше в извънработно време..

# 208
Благодаря за информацията,по принцип на мен не ми е задължително да е в събота,но ми е важно да е колкото може по скоро,притеснява ме да не ми даде час за след повечко време

# 209
Благодаря за информацията,по принцип на мен не ми е задължително да е в събота,но ми е важно да е колкото може по скоро,притеснява ме да не ми даде час за след повечко време
Ако звъннеш на регистратура може да ти дадат час и за след месец. Ако ти е толкова спешно като звъннеш питай къде приема на друго място и кой ден, но това на сестрата на номера. Кажи й че си по спешност. Знам, че в гинекология /пак е една от сградите на ОБ/ приема по спешност.

Общи условия

Активация на акаунт