Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 854
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте отново,звънях тази сутрин на регистратурата,преди да прочета отговора ви,казаха мк че за този петък няма час  попитах ги кога най рано има свободен час и за мой наистина голям късмет се указа че има отменен час в петък и ми го дадоха Simple Smile.Благодаря на всички за отговорите и информацията

# 211
Записвам се в темата, след дълго четене на кой АГ във Варна да се спра. Утре ще опитам да си запиша час, дано имам успех.

# 212
Момичета,мога ли да званя на доктора в случай, че имам проблем и кога е удачно? Аз не знам той през седмицата преглежда ли вобще. Започнах да имам контракции, много неприятни с стягане на корема и леки болки, но миналата седмица бях на преглед без такива проблеми и сега чак на 25 ми е часа, но до тогава ъпсурд да седя и да мисля само...

# 213
Да, можеш, а в случая е и наложително според мен.

# 214
Момичета, няколко пъти тук съм писала , че не съм сестрата от АГ кабинета, дори не съм и акушерката, аз съм техническият сътрудник на целия център, работя с 40 специалисти, все добри, това че не мога винаги да ви отговоря на този телефон 0878 98 77 25 си има обяснение. Най-добре да ми звъните между 8.00-12.00 - на този телефон или на стационарния 052 821 697 , ако не отговоря на нито един , а ви е много спешно продължавайте да звъните , или ще се обадя или ще върна обаждане. Когато не отговарям не е просто прищявка , а защото в момента работя с друг лекар или съм извън центъра. Не е много коректно да ми се звъни в 08-09-10 часа вечерта и да ме питате:/"Какъв ми е резултатът от някое изследване ?" / защото има и такива обаждания, това е несериозно. Може да ми звъните по всяко време , ако е нещо спешно. Ако не двигна, пишете СМС, няма начин да не го видя и да върна обаждане. Работим като луди, имаме и личен живот, въпреки всичко се стараем да угодим на всички, понякога не се получава , за което се извинявам. Има нещо ново за жените , които ползват болнични - въведена е една такса от 10 лв - води се такса обработка на документи , тя не важи само за 45 -дневния болничен , за него не дължите 10 лв. Апелирам да не се спекулира , това е съвсем нормално, центърът е ЕООД - регистрирано по ТЗ , в ценоразписа могат да настъпват промени , да се въвеждат или отменят такси, което е съвсем нормално за Дружество с ограничена отговорност .Извън цените по Здравна каса, всеки център или болнично заведение може да си определя доплащане , или такса за някоя услуга. Така , че да се идва при мен , да ми се прави скандал, да ме заплашват с тази или онази инстанция е безмислено. В гр.Варна има още АГ комисии на ето този линк :http://www.rzi-varna.com/md.php?q=2 , можете да си изберете или да потърсите комисия, която да ви издаде болничен лист. За графика на 12,07,2014 г- доктора наистина няма да работи , в петък (11,07,2014) ще се обадя да ги презапиша , но все още не знам за кога.

# 215
Аз имах час за 12.07.14г.  Да чакам ли Вие да ми се обадите и да ми дадете нов час или след време да си запазя друг, отново на регистратурата?

# 216
Аз имах час за 12.07.14г.  Да чакам ли Вие да ми се обадите и да ми дадете нов час или след време да си запазя друг, отново на регистратурата?
аз ще се обадя

# 217
Аз бях коментирала в темата за окръжна болница за новата такса за болнични,но не съм тази която е вдигала скандал.То няма смисъл от скандали при условие ,че това е решение на управителя на болницата.Просто се почувствах доста неприятно изненадана ,а и ми се сториха много 10 лв.Добре че ми остава още един болничен преди 45-дневния.Соня,значи да се опитваме да звъним до 12 така ли?Защото аз се опитвам да се свържа с теб за да потвърдя часа си,че на бележката не се разбира едната цифра много.Хем прилича на 10,хем на 16ч  Rolling Eyes

# 218
Всъщност момичета, вчера разбрах, че тази такса е била отменена, само че устно, още не съм видяла на хартиен носител отмяната, но така или иначе май вече не вземат такава такса Simple Smile, всяка заповед е предпоследна обаче съм научила в дългогодишния си стаж Simple Smile

# 219
  • Варна
Използвам темата, тъй като има медицинско лице в нея, моля да ме извините за офтопика   bouquet
За всеки болничен, АГ-то, което ми води ЖК, ми взима по 20 лв., тъй като ЛКК не било по Здравна каса.
Търсих, но не можах да намеря къде са уредени тези такси и дали това не  е вратичка в закона.
За издаването на 45-дневния болничен също ли ще ме таксуват или той е безплатен, независимо дали ЛКК е по ЗК или не.
Благодаря предварително!

# 220
Доктор Славчев да е споменавал кога ще излиза отпуска?

# 221
Д-р Славчев е в отпуск от 14 до 17-ти юли включително.

# 222
  • Бургас
Като бременна колко пъти имам право на безплатни ехографски прегледи по ЗК?
Защото съм в началото на бременността и вече имам два,  и всеки път като ходя на контролен преглед заплащам ли за ехографа при д-р Славчев? Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 юли 2014, 21:09 от sunny91

# 223
полагат се 2 по ЗК, но Славчев гледа всеки път и не взима пари за това

# 224
Аз винаги гледам да съм бърза и не задавам много въпроси, да не чакат всички навън... Затова тук да питам. Той ли мери тоновете и кога се започва? Дава ли направление за очен лекар или сама трябва да си искам? Никога не ми е мерил кръвно, има ли апарат, за да го помоля следващия път?
Последната МБ кога я пусна при вас?

Общи условия

Активация на акаунт