Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 872
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
И мен винаги ме е гледал с коремен - от 6 -7 седмица натам, освен веднъж когато видя проблем и искаше да го види по-добре  Peace

# 271
  • Варна
Ясно, благодаря Ви момичета. Значи явно си зависи от случая. Той преценява.

# 272
Здравейте,  последно да попитам доктор Славчев до 14.08 ли е в отпуск, защото сега друга негова пациентка ми каза, че са и отменили часа, тъй като док бил в отпуск от 09.08 до 29.08 Аз имам час за 22 и просто ако някой има актуална информация да моля да каже, за да не ходя в адската жега. Simple Smile Благодаря ви. Simple Smile

# 273
  • Варна
Ами то имаш още много време до 22, но на предната страница Соня е писала че ще отсъства до 14.08 включително. Но за всеки случай ако никой не ти се обади, като наближи датата се обади да питаш дали си остават часовете или има някаква промяна  Peace

# 274
А могат ли лесно да се вземат часове при този лекар. Честно казано аз си търся гинеколог и по принцип не исках да е мъж, но и последната жена, при която отидох е на път да ме разочарова Sad След лечение и цикъл, който приключва към края на седмицата се оказва, че другата седмица гинеколожката е в отпуска и няма как да ми направи предварително планираната течно базирана цитонамазка Sad Каза ми да съм отидела като се върне от отпуска, а то на мен ще ми е 10ти ден след цикъл и може пак да ми дойде (тъй като имам проблем точно с него). Та въпроса ми е този лекар прави ли такива и изобщо има ли смисъл от нея или може и обикновенна да си направя, защото доста лекари си позволяват да правят някакви изследвания само защото се плащат допълнително?

# 275
Искам да поднеса огромните си благодарности към Соня и д-р Славчев!
Наистина са невероятен екип!
БЛАГОДАРЯ!  bouquet

# 276
Здравейте,от няколко дена имам болки в корема,горе долу централно, не са постоянни но се повтарят по няколко пъти на ден и ми правят впечатление ,бих ги описала като леки спазми подобно на такива при разтройство,но нямам такова и не ми се ходи до тоалетна,незнам това трябва ли да ме притеснява или е нещо нормално,ако някой е имал подобен проблем моля споделете,незнам дали е причина да търся доктора за това,а имам половин месец до следващия преглед

# 277
  • Бургас
Ако са леки, няма проблем, повечето ги имаме  bouquet

# 278
Леки са да,благодаря ти за бързия отговор, за разлика от други болки които съм усещала тези ми направиха по силно впечатление Simple Smile

# 279
Момичета някой има ли актуално инфо за отпуската на д-р Славчев  newsm78 

# 280
Предполагам до към края на тази седмица,когато ми отмениха часа беше 09 този месец и ми казаха че няма да го има следаващата и по следващата седмица ,но като дата за връщане не са ми уточнили

# 281
  • Варна
Доктора си е на работа. В съботата, която мина бях и тази събота ще бъда пак.

# 282
Ето една по точна информация Simple Smile ,но защо не звъннете просто да попитате на рег. Дали е на работа,все пак там инфото ще е най точно

# 283
момичета,тези от вас които днес бяха на преглед,как си записахте час за следващия път?имаше бележка горе при Соня ,че канцеларията не работи?

# 284
И аз не разбрах как става това със следващия час, а аз май и някакви документи ще трябва да си вземам понеже вече съм в девети месец. Утре пак ще ходя за по-сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт