Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 870
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Отново похвално за доктора Simple Smile

# 256
Чудесно че ви е извикал за да не си пропуснете първата фетална морфология, и хубаво че излиза в отпуск но в момента аз пропускам първата си фетална морфология поради този факт,но никой не ме извика по рано да ми бъде направена,и смятам че обаждане от днес за утре да ме информират че часът ми ще бъде отложен е не коректно защото така немога да отреагирам да се насоча за един ден към друг специалист който да ми направи фетална морфология,разбира се не слагам под съмнение качествата на доктора казвайки това, прото е малко как да го кажа....Неприятно...

# 257
  • Бургас
Е не знам кога ти е бил предния преглед, моя беше миналия петък и доктора каза ела следващия четвъртък,ако искаш ФМ, ако не можеш - намери си друг лекар. И вчера бързаше много, защото имаше операции Rolling Eyes
Ако предния ти преглед е бил отдавна при него, той може да не е знаел,че ще излиза в отпуска,а и има страшно много пациентки. Вчера като го видях направо ми стана жал - толкова изморен изглеждаше. И той е човек. На негово място, аз щях да мина на частно само, имайки такава добра "репутация" Simple Smile

# 258
Да, беше миналия месец предния ми преглед,нормално тогава да не е знаел но определено не е решил днес да излиза в отпуск,можеха по рано да ме информират за да реагирам, а не в последния момент, разбира се че и той е човек и е затрупан буквално от пациенти и ангажименти това го знам, но разберете правилно причината за недоволството ми аз съм в 14та седмица вече и изтървам момента, мисля че на мое място бихте се чувствали по същия този начин ,а именно притеснени и раздразнени

# 259
  • Бургас
Обадете се на различни места и направо на регистратура питайте кои лекар може и е свободен да направи фетална морфология. Ако имате път до Шумен, което дълбоко ме съмнява, мога веднага да препоръчам добър специалист по ФМ, който може да ви приеме. Hug

# 260
Е естествено не стоя с кръстени ръце, веднага започнах да търся варианти,но точно проблем е от днес за утре да си уредя нещата

# 261
Благодаря за предложението но,определено нямам път към шумен Grinning , надявам се все пак да успея някъде да си направя ФМ до утре и да се поуспокоя

# 262
Е естествено не стоя с кръстени ръце, веднага започнах да търся варианти,но точно проблем е от днес за утре да си уредя нещата
Не си пропуснала момента , ако си в 14 -та седмица, фетална морфология се прави и в 16-17-18 г.с като краен вариант, така че се обади на 052 821 697 за да те презапишем за фетална, ако не си намерила вече друг вариант, нещата се случват в последния момент, затова не можем да реагираме по-рано за презаписване, за коректността няма да споря , при мен има всякакви вариации, това не е планирана отпуска на д-р Славчев , за да можем да не му записваме часове за тези дати, със сигурност не е искал да стане по този начин, но проявете разбиране.

# 263
Наясно съм че никой не искал така да стане,но така се получи, нямах търпение за този преглед,исках да знам как се развива плодът дали всичко е наред,за да съм спокойна а той се отложи и се притесних още повече, до колкото разбрах,първата , ранна фетална морфология се прави между 11 и 14-та седмица ,за това се притеснявам че и минава времето,в момента съм в 13-та , с точност ги изчислих и смятах че това е последния момент за тази първа ФМ , не съм намерила все още къде,утре ще проверя на едно място дали ще ме приемат,ако не се получи ще се обадя на съответния номер за презаписване,благодаря ви за включването и лек ден

# 264
До кога ще е отпуска докторът?
Беше ми споменал , че ще излиза началото на септ...

# 265
До кога ще е отпуска докторът?
Беше ми споменал , че ще излиза началото на септ...

До 14.08. включително - в м.септември няма да работи на 06,09 понеже е празник, засега това е информацията за месец септември , неговите планове се променят в движение

# 266
  • Варна
Здравейте момичета, тъй като имате вече опит, да ви попитам лекаря първия път с абдоминален или с вагинален ехограф гледа плода? Просто мие любопитно - ще бъда в 6-7 седмица тогава.  Hug

# 267
С абдоминален,коремен ехограф Simple Smile

# 268
и при мен установяването на бременността беше с коремен, после до 10 г.с. ме гледаше само с  вагинален

# 269
  • Варна
Мен никога не ме е гледал с вагинален, само с коремен, вкл. и в 6-7 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт