Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 865
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Много благодаря за информацията  Hug

# 241
Здравейте искам да попитам и аз нещо, надявам се да може да ми отговорите Simple Smile))
В момента съм в болничен, който трябва да удължа, но не с 30 дни, а по-малко понеже наближава датат за 45-дневния задължителен болничен. Въпросът ми е аз като си нося Амбулаторната карта за удължаване на болничен обяснявам ли се за тази опдробност или всичко се вижда по досието ми и просто трябва преди датата от която започва да тече 45 да ида да си го удължа Simple Smile)))) Не знам дали се обясних правилно...надявам се да сте ме разбрали Simple Smile

# 242
  • Варна
Ами то си се вижда колко дни трябва да ти е следващия болничен, нали все пак се следи кога ти е термина. Просто ще ти се изчисли за колко дни ще бъде и след него ще ти пуснат 45-дневния. Така или иначе тези неща се изговарят и на място, така че не виждам проблем да се притесняваш излишно, просто си казваш или питаш каквото те интересува и така  Peace

# 243
Здравейте мамчета.Аз съм съвсем нова в темата, но ако някой може да ми каже кога се говори с доктора за раждането и че съм се спряла на него.Сега съм в 7-ми месец на бременноста си. Благодаря Ви предварително.

# 244
Здравейте мамчета.Аз съм съвсем нова в темата, но ако някой може да ми каже кога се говори с доктора за раждането и че съм се спряла на него.Сега съм в 7-ми месец на бременноста си. Благодаря Ви предварително.

Аз също съм в 7-ми  и днес го питах за това.Каза ми ,че ще говорим към края на 8-ми.Разбира се трябва да го питаш дали той иска да те изражда,защото това че ти си се спряла на него не е достатъчно.Лекарят също има право да избира Simple Smile

# 245
Аз миналата седмица ходих при него , да говорим за раждането , за съжаление обаче, човекът каза , че има вероятност да е в отпуск за моя термин и не може да каже със сигурност и да даде обещания , а така исках да е точно този лекар. Sad

# 246
  • Бургас
Имате ли спомен, д-р Славчев с 3Д/4Д ехограф ли гледа на феталната морфология Simple Smile
Благодаря

# 247
Някой може ли да ми каже каква е цената на ФМ при д-р Славчев ??

# 248
На 2Д. 50лв.

# 249
  bouquet  Записвам се и аз като една от доволните пациентки на д-р Славчев  Hug  Преди няколко години си го избрах за гинеколог, след като две приятелки родиха при него и бяха безкрайно доволни - едната само ражда, другата беше с ЖК и раждане при него . Отделно след проучване, което бях  възложила на майка ми, като медицинско лице отново везните наклониха към него  Mr. Green   Една приятелка вече роди при него май месец, сега чакам другата края на септември, началото на октомври  Crazy  Чакам си и моя ред да мина ЖК и раждане при него  Praynig   На всички които им предстои пожелавам леко раждане  Heart Eyes

# 250
Дами,някой скоро взимал ли е болничен?Има ли промени и последно къде трябва да отида за болничен?При Соня,на регистратура или в Канцеларията на 1-ви етаж.Знае ли някой?

# 251
  • Бургас
Толкова съм доволна и благодарна и от доктор Славчев, и от Соня Hug
Току що се връщам от прегледа, просто прекрасен екип  bouquet

# 252
  • Варна

Здравейте, и аз да се запиша Simple Smile . Съни, нали д-ра преглежда само в петък и събота? А ти пишеш, че днес си била. Можеш ли да обясниш моля те.  Hug

# 253
  • Варна

Здравейте, и аз да се запиша Simple Smile . Съни, нали д-ра преглежда само в петък и събота? А ти пишеш, че днес си била. Можеш ли да обясниш моля те.  Hug

Да не говорим, че докторът отсъства тази седмица, защото ми наближава термина, ме прати при друг доктор в сряда. Rolling Eyes

# 254
  • Бургас
Да отпуска е от днес, и ме повика вчера в 7.30, преди да започне работа в болницата, за да си направя ФМ,защото се прави до 13гес.с., да не изпусна срока.

Общи условия

Активация на акаунт