Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 883
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 300
# 301
  • Варна
Как е въпроса в момента със записване на часове при д-ра? Ясно ми е че не става от днес за утре, но да имам идея дали ако се обадя днес записват за след месец или по-рано. Много ли се чака пред кабинета?

# 302
и аз да се запиша, да не ви изтърва следите :Simple Smile

# 303
Как е въпроса в момента със записване на часове при д-ра? Ясно ми е че не става от днес за утре, но да имам идея дали ако се обадя днес записват за след месец или по-рано. Много ли се чака пред кабинета?
На мен ми дадоха за 03.10.2014г.

# 304
Здравейте и от мен! Вече съм в 9ти месец от моята втора бременност...много мои познати майки,раждали  и провеждали си бременността при д-р Славчев ми го препоръчаха! Изобщо не съжалявам за избора си! Първият път поради много мнения на околните за различни лекари накрая се запизах по ЗК при една баба Simple Smile  и ходех и на частно в Майчин дом...жалко,че и тогава нямаше кой да ме светне за д-р Славчев...
Само дето винаги чакам много,но си намирам работа да въхрша през това време Simple Smile

# 305
  • Варна
Може би не  е тук мястото на което да питам, но пък виждам и известна логика - та някой знае ли кога ще има Ден на отворени врати в родилното на Окръжна болница и как става записването? Ще се радвам ако някой има такава информация и я сподели. Благодаря предварително!

# 306
Може би не  е тук мястото на което да питам, но пък виждам и известна логика - та някой знае ли кога ще има Ден на отворени врати в родилното на Окръжна болница и как става записването? Ще се радвам ако някой има такава информация и я сподели. Благодаря предварително!

Виж темата за Окръжна болница  Peace  Мисля, че беше всеки последен вторник, имаше и телефон на старшата акушерка за информация и записване

# 307
  • Варна

Виж темата за Окръжна болница  Peace  Мисля, че беше всеки последен вторник, имаше и телефон на старшата акушерка за информация и записване

Много благодаря  Hug

# 308
Момичета да попитам,на Соня ли трябва да звънна да си запазя час за Славчев или на регистратура?Предстои ми преглед на 40-тия ден след раждането.

Не знам дали съм писала тук,но имах насрочено секцио за 25-ти септември,но мишката реши да излиза по-рано ,на 15-ти  Heart Eyes ,та доктора беше извън града и нямах късмета да ме оперира той,но явно така е било писано.Човека дойде да ме види въпреки,че не ме оперира той.Оперира ме д-р Нешев,също много мил  и внимателен доктор  Wink

# 309
Танче,Нешев и той е супер доктор!! Много пекан,той ми маха конците след епизиотомията и голям лаф падна  Laughing Може на Сончето да звъннеш Wink Ако не-тя ще ти каже на регистратура и така..

# 310
Танче,Нешев и той е супер доктор!! Много пекан,той ми маха конците след епизиотомията и голям лаф падна  Laughing Може на Сончето да звъннеш Wink Ако не-тя ще ти каже на регистратура и така..

bouquet

# 311
  • Варна
По кое време звъните на Соня за да я намерите и да запишете час? Много трудно се свързвам, а днес изобщо Sad .

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 17:12 от Solar Wind

# 312
Днес имала някакви отчети и дори не ми даде документите за в болницата за раждане , !!! Simple Smile Имало и родили момичета Simple Smile Остави за утре или понеделник...не знам дали е личен или служебен номера..

# 313
Днес имала някакви отчети и дори не ми даде документите за в болницата за раждане , !!! Simple Smile Имало и родили момичета Simple Smile Остави за утре или понеделник...не знам дали е личен или служебен номера..

Мисля че е личен.Има и стационарен,по-добре звънете там .

# 314
  • Варна
Хубаво да звънна на стационарния, но от там ми дадоха мобилния - да звъня на него за час. Кръга се затвори ...

Общи условия

Активация на акаунт