Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 895
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 330
Аз доколкото разбрах тази седмица почива. Ако някой има друго инфо - да пише Simple Smile

# 331
  • Варна
И аз доколкото знам почива 12-17.10...

# 332
В такъв случай тази събота дали е на работа? 18.10 е Simple Smile Някой има ли час за тогава?

# 333
В такъв случай тази събота дали е на работа? 18.10 е Simple Smile Някой има ли час за тогава?
Мисля, че тази седмица няма да работи. Следващата ще бъде тук със сигурност на 25-ти, но предполагам че и на 24-ти ще работи.

# 334
Днес няма ли го ,че съм пред раждане вски момент,но имам проблем и съмнение,че трябва май  да се ражда бебето,че може би страда  и не знам къде да ида да ми видят водите как са и бебето как е ?!  Cry

# 335
  • Варна
Обади му се веднага! Ако не вдигне просто иди в болницата, в която си избрала да раждаш, как така не знаеш къде да идеш?

# 336
Нямам му номера,но се оправихме Simple Smile

# 337
По-горе някой беше питал за прегледа след раждането. Аз бях на ЖК при д-р Славчев, но раждах при лекар на смяна в ОБ,не съм имала избор на екип или лекар. Знам,че се полага преглед до някакви дни след раждане - до колко време? и при кого трябва да отида -при лекарят, който ме е израждал в родилното или при д-р Славчев?
Вие колко време след нормално раждане отидохте на преглед?

Доколкото знам до 40-тия ден се водиш като пациент на болницата.Аз бях със секцио без избор на екип и доктора ,който ми направи операцията мии каза че на 20 -ти ден от раждането има контролен преглед,но ако съм добре и нямам оплаквания да не ходя.Ако не се чувствам добре и вдигам температура например до 40-тия ден да ходя при него.На 40-тия ден ми се полага преглед от д-ра който ми е  водил ЖК за да провери дали матката се е прибрала.Тоест това е последния преглед ,който се полага от ЖК.Аз така го разбрах.

# 338
Аз пък забравих да се обадя за час за този преглед на 40-тия ден от раждането и ако отида без час,дали ще ме приеме?Трябваше на 20-ти да отида.Какво ще ме посъветвате?

Сашева какво стана,сподели  Rolling Eyes всичко наред ли е с бебето  Heart Eyes

# 339
Да,Таня,наред е всичко с бебето-води,сърдечен ритъм,разкритието ми каза,че е 4см,но той Колев са ми казвали ,че казвал 1-2 см по-малко...но и 4 да е пак не е малко,само дето не тръгва раждането.Каза,че ако искаме с ММ може да ми спука водите и да тръгнело раждането,ако не-да се разхождам много и да качвам стълби...е,не ги правя тия неща и си чакам да се случи от самосебе си,то и да се напъвам като се е запънало бебето-няма сила която да го накара ,освен Окситоцин,който тоя път искам да си спестя!!!

Аз понеже имам някакво зеленкаво или понякога жълто слузесто ( тапата ми падна отдавна и няма начин да пада още-то на килограм трябва да я меря ,ако е все още тя!!!) и това ме шашна-мислех,че може да са ми зелени нещо водите,но не ми казаха...

# 340
Сигурно вече си родила,пиши когато можеш   bouquet

# 341
Кой е номера на регистратура?

# 342
# 343
Здравейте! Бременна съм в почти 10 г.с. и искам да се запиша на женска консултация при д-р Славчев. От няколко дни се опитвам да се свържа, но уви дори никой не ми вдига телефона. Това обичайно ли е? Започвам да се притеснявам, че времето си тече, аз съм с 1/3 отлепен плоден сак и нямам наблюдаващ лекар.

# 344
  • Варна
Обичайно е, комуникацията е доста мудна...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт