Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 898
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Здравейте! Бременна съм в почти 10 г.с. и искам да се запиша на женска консултация при д-р Славчев. От няколко дни се опитвам да се свържа, но уви дори никой не ми вдига телефона. Това обичайно ли е? Започвам да се притеснявам, че времето си тече, аз съм с 1/3 отлепен плоден сак и нямам наблюдаващ лекар.
Трудно става. Аз успях да запиша час на 052 821 661. Има го в горния линк. Успех!

# 346
ice_sparky, и без час да отидеш в петък или събота по-късничко  няма да те върне. Аз първия път отидох без час. А ако споделиш и проблема - сигурно веднага ще влезеш  Peace

# 347
  • Варна
ice_sparky, и без час да отидеш в петък или събота по-късничко  няма да те върне. Аз първия път отидох без час. А ако споделиш и проблема - сигурно веднага ще влезеш  Peace
+1  Peace
Особено щом имаш проблем и искаш точно той да те прегледа, отивай направо на място щом не можеш да се свържеш. Друг вариант е и някой вместо теб да отиде на място да ти запише час и после да си отидеш на прегледа.

# 348
Момичета май от бременността съвсем изкуках. Четох четох ама никъде не видях някой да е писал за отзиви за доктора за самото раждане при него. Моля да споделите или пък да ме препратите към темата която очевадно не открих хих. Аз съм при него на ЖК, но се чудя дали и да родя при него?? Wink

# 349
Записах си час от регистратура за 6. 12. Да стоя пред кабинета и да чакам съвсем нямам възможност, защото имам малко дете, което в момента гледам сама.

# 350
аз съм раждала при д-р Славчев и съм много доволна. Изключително професионално отношение, през цялото време бях супер спокойна.

# 351
родих второто си дете при него, внимателен и винаги до теб...всеки ден от престоя ми идваше да ме види, живот и здраве и третото с него ще родя Mr. Green

# 352
  • Варна
Здравейте, аз днес ходих на деня на отворените врати и беше супер интересно. видяхме малките бебчета в боксовете, стаите за родилките, предродилна и родилна зала, както и д-р Папазов ни говори доста за раждането и сташата акушерка ни обясни всичко. Задавахме въпроси, наистина си струваше.
Деня на отворените врати, видях по-рано че някой беше питал, е всеки последен четвъртък на месеца, от 14:30ч най-често. Обаждаш се на Силвия Русева, ст. акушерка – тел. 052/ 821 597 и се записваш.

# 353
Здравейте, аз днес ходих на деня на отворените врати и беше супер интересно. видяхме малките бебчета в боксовете, стаите за родилките, предродилна и родилна зала, както и д-р Папазов ни говори доста за раждането и сташата акушерка ни обясни всичко. Задавахме въпроси, наистина си струваше.
Деня на отворените врати, видях по-рано че някой беше питал, е всеки последен четвъртък на месеца, от 14:30ч най-често. Обаждаш се на Силвия Русева, ст. акушерка – тел. 052/ 821 597 и се записваш.

Брано на мен от кога се каня и ги изтървах хаха. А дали казаха през декември ще има ли такива отворени врати или ще запиват под елхата хехе. Може ли малко инфо за там как е обстановката, всичко на един етаж ли е, бебчетата при кого стоят, по колко човека са в стая.? А дали ви дадоха и списъците са нещата които искат?

# 354
  • Варна
Здравейте! За първи път пиша, но ви чета от няколко седмици. Утре съм на първата си ФМ при д-р Славчев и имам няколко въпроса, на които много се надявам да намеря отговор тук.
Трябва ли да нося CD или флашка и предварително ли се казва на доктора, че искам да имам запис?
При предишната ми консултация, той ми пусна изследвания, чиито резултати трябва да представя утре, но резултатите от секрета, който той ми взе, при него ли са или предварително трябва да си ги взема (от Соня, предполагам)?

Благодарение на тази тема избрах своя лекар и съм много доволна от него. Надявам се да срещна разбиране и от вас! Благодаря  Hug

# 355
Здравейте и от мен! Отдавна искам да споделя и своята история, но с малко бебе е малко трудно намирането на време  #Crazy Изключително съм очарована и доволна от д-р Славчев като човек и професионалист! Цялата си бременност следях при него и раждах с негова помощ! Той е млад лекар, но изключително опитен и отдаден на пациентите си. Даже често се чудя как жена му изтърпява липсата му. Имам чувството, че е нон-стоп на работа  newsm78 хахха  Laughing
Имах лека бременност без никакви повръщания или други неразположения, обаче раждането се оказа малко трудно....Точно на термина ми (23 септември ) в 2:15ч сутринта ми падна тапата и ме почнаха контракции на 6 мин. Почнах да ги следя като до 6ч сутринта вместо да се усилват те намаляваха и спряха. Аз обаче имах вътрешно усещане, че ще се ражда него ден, та станах към 7ч оправих малко вкъщи ( предният ден почистих основно хаха ) и влязох да се изкъпя. Докато се подсушавах след банята ми изтекоха и водите някъде към 9:15ч. Обадих се на д-ра и ми каза, ако ми почнат пак контракциите да отивам в болницата, ако ли не в 13ч ме чака на преглед. И така контракции не почнаха. Отидох да ме прегледа, но не можа да установи дали са ми изтекли водите или не. Каза на сестрата да ме приемат, като ме пита няколко пъти дали съм сигурна, че са ми изтекли водите. Аз му викам, че как да съм сигурна като съм първескиня, но все пак това не може да се сбърка. Д-рът не пропусна и да ми каже, че ако не са изтекли ще ме сложат на система за предизвикване, но много боли. Ами какво да направя си викам на акъла, как мога да съм на 1000% сигурна хахаха....приеха ме и на ултразвука се видя, че водите ми наистина са много намалели и изтекли, просто мехурът се е спукал много нависоко. И така приеха ме, настаниха ме и казаха да се разхождам, за да почнат контракции, но те така и не почнаха, та се наложи да ме сложат на системи, тъй като бяха минали вече повече от 6ч със спукани води ( заради риска от инфекции не те оставят повече от 6ч с изтекли води ). В 15ч ме сложиха на система окситоцин и в 17:30ч вече бях с пълно разкритие. Д-р Славчев ме проследяваше постоянно и питаше как съм. Сложиха ми и инжекция с обезболяващи. Според мен болките бяха търпими до 7см, после беше много тежко, а това че трябва и да лежиш е още по-гадно. Но след обезболяващите беше търпимо и слава Богу, че бързо получих разкитието. Трудното дойде после като ме преместиха в родилна зала. Час и половина напъвах, но за съжаление моят малък мъж се беше заклещил нещо и не можеше да излезе  Cry натиска ме по корема, но нищо....и като почнаха да се питат с акушерката какво да правят ей тогава вече бая се притесних. Чела съм разкази на жени как на 3-тия напън бебетата излизат, а аз се поузорих. Нещата, от които най-много се страхувах бяха да не стигна до секцио и форцепс. Благодарна съм на д-ра, че не използва този варварски и нехуманен метод на израждане. И по време на раждането му казах: "Никакъв форцепс!!!!".... Той каза, че не прилага форцепс и няма млад лекар, който да може да го приложи и е абсолютно против използването му. Това много ме успокои, макар да бяхме говорили и по-рано за това исках пак да го предупредя. И така, изправиха ме и ме оставиха да се помъча малко сама, права, за да видят дали ще тръгне бебето. Но уви нищо не стана  Rolling Eyes Д-рът звънна на свои колеги за съвет и помощ и тогава се отзова д-р Жеков. Огромни благодарности и на него. Двамата ме натискаха по корема, напъвах - нищо. Вече наближаваше 19ч...Тогава д-р Славчев каза, че ще ме оперират по спешност и че не е виждал такова нещо - едра жена като мен с широк таз да не може да роди нормално. За протокола съм 174см висока, а и тръгнах да раждам 88кг хахаха....Дойдоха анестезиолозите, като опитите да родя нормално продължаваха, както и д-р Жеков да ме натиска, за да помогне на беб да излезе. Акушерката ме бърникаше долу, друга сестра ми хванала едната ръка, друга сестра другата ръка и почнаха да ме приготвят за секциото, а аз се чувствах разпната като Исус Христос  Sad Д-рът ме гледа, анестезиолозите ме гледат и чакат д-ра да им даде сигнал, за да поставят упойката, че им беше казал да ми дадат само още 10мин още, а аз си викам на акъла: " Силвио, стягай се, нямаш друга възможност да родиш нормално, или сега или никога, че секциото чака..." А аз така исках да родя нормално......И така, все едно ми дойде някаква сила или бебо ме чу ( а може би и Господ) и след час и половина напъни моят Калин тръгна и се появи на бял свят. Охххх, олекна ми! И всички бяха много щастливи, особено единият анестезиолог - млад мъж, си спомням как се радваше и ми се усмихваше Simple Smile))) После д-р Славчев сподели докато ме шиеше, че съм била класически пример за форцепс. По главичката на бебо имаше охлузвания и натъртвания, а после и малко хематомче се появи, но се оправи. След 2 седмици нямаше физически следи от мъките, нито по беб, нито при мен  Praynig А, аз се чувствам най-щастливата жена. Толкова много го исках това бебче и след година и половина успях да забременея, та раждането въобще не ме плашеше, даже обратното много се вълнувах, че ще родя своето злато там, където и аз съм раждана. За мен това беше едно невероятно изживяване, а дните в болницата най-щастливите в моя живот.
И такаааа искам да изкажа огромната си благодарност на д-р Славчев, че повярва в мен, че не се отказа от естественото ми раждане, че не избърза да ме среже или да направи форцепс, с което да застраши здравето на детето ми, а беше до мен като професионалист и човек. Нямам думи, с които да изкажа признателността си. Ще съм му задължена цял живот без да преувеличавам!!!!
На тези, които се чудят дали да изберат ОБ им я препоръчвам. Всички бяха мили и любезни и от условията също не мога да се оплача. Нека все пак не забравяме, че е болница, а не хотел, за да очакваме 5 звездно настаняване и обслужване  Grinning

# 356
Здравейте! За първи път пиша, но ви чета от няколко седмици. Утре съм на първата си ФМ при д-р Славчев и имам няколко въпроса, на които много се надявам да намеря отговор тук.
Трябва ли да нося CD или флашка и предварително ли се казва на доктора, че искам да имам запис?
При предишната ми консултация, той ми пусна изследвания, чиито резултати трябва да представя утре, но резултатите от секрета, който той ми взе, при него ли са или предварително трябва да си ги взема (от Соня, предполагам)?

Благодарение на тази тема избрах своя лекар и съм много доволна от него. Надявам се да срещна разбиране и от вас! Благодаря  Hug

Здравей Еми,
Носи си флашка и му кажи на док, че искаш да ти го копне на флашката прегледа. Относно секрета, трябва предварително да си го вземеш от Соня.

# 357
  • Варна
Kathleen, мери много за бързия отговор Simple Smile

А ФМ при него с 2D, 3D или 4D се извършва?

# 358
  • Варна

2Д е , черно бял е записа и не се вижда кой знае какво, но пък важното е че той вижда дали всичко е наред. Иначе да - носиш си флашка, кажи му че искаш запис, а после при Соня - тя ти качва на флашката снимките и клипче ако има такова. Струва 50лв. Успех!

# 359

Еми, Деси вече ти е отговорила. С 2Д гледа, но доста обстойно оглежда. Отделя повече време от Балев например. Мен първият път ме гледа Славчев, а вторият Балев. И от двамата съм доволна. Според мен колко Д е няма значение. Важното е лекаря да разчита апаратурата правилно. 3Д и 4Д са за пациентите, за да се налкефим ние и да разберем нещо също.
Славчев например според мен всичко си гледа и изчислява с точност голяма. И при мен и при мои познати големината на беб до точност с грамовете ги мери. Мен последно ме мери 3600 в петък и вторник на термина родих 3600. За справка последните седмици почти не нарастват бебетата, някои дори намалят на грамове. Моята приятелка 3300 й го измери и на другия ден роди 3300 хахаха страшен професионалист наистина.

Общи условия

Активация на акаунт