Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 921
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Да ви попитам, при второто секцио, разрезът върху предишния ли се прави? /съжалявам ако ми е глупав въпроса, но не мога да го намеря като информация/
Имам секцио  3 броя - всичките са един върху друг т.е.имам само един белег (не 3 : )

Hug Супер, това е отговорът, който много се надявах да намеря!

# 406
 Peace Успех Simple Smile (и аз още преди второто много се тревожех да не ме резнат на перпендикуляр ...бррр..)

# 407
Цял ден се тормозих,опитвах се да се успокоя сама и да си кажа,че нищо няма и вс ще е наред.Но накрая не издържах и вечерта писах смс на Д-р Славчев.Питах го да се мажа ли с Нистатина и ако гъбичките не минат ще се наложи ли секцио.Той ми отговори нищо .че му писах късно.   bouquet   bouquet   bouquet Каза- ''Не.Гъбите не пречат.''  Laughing Laughing Laughing
Тази нощ ще се спи вече. Laughing
Благодаря на трите момичета,които се отзоваха и ми пратиха номера му,защото иначе нямаше да има как да се свържа с него!  Hug   bouquet
[/quote

Маринче, като родиш да се похвалиш тук Simple Smile

# 408
Цял ден се тормозих,опитвах се да се успокоя сама и да си кажа,че нищо няма и вс ще е наред.Но накрая не издържах и вечерта писах смс на Д-р Славчев.Питах го да се мажа ли с Нистатина и ако гъбичките не минат ще се наложи ли секцио.Той ми отговори нищо .че му писах късно.   bouquet   bouquet   bouquet Каза- ''Не.Гъбите не пречат.''  Laughing Laughing Laughing
Тази нощ ще се спи вече. Laughing
Благодаря на трите момичета,които се отзоваха и ми пратиха номера му,защото иначе нямаше да има как да се свържа с него!  Hug   bouquet
[/quote

Ами да се похваля  Laughing -на 17 сутринта в 3 часа се събудих с контракции на 5 -7 мин,половин час по-късно имах и леко кървене и в 4 часа вече бях в болницата.Приеха ме,до 8 часа продължиха контракциите ,тогава ми изтекоха и част от водите,но разкритието ми беше само 3 см.,а водите ми бяха жълто -зеленикави.Пуснаха ми система за ускоряване на раждането и след близо 2 часа на магарето,епизиотомия и много помощ с натискане на корема ми от страна на Д-р Георгиев родих момче - 3.850 кг. и 52 см. Здрав,проплака веднага ... Hug Имах мн шевове и външни и вътрешни ,кръвоизливи в очите ,които още ми стоят,от напъването чак клепачите ми бяха лилави ,но всичко всичко  това няма никакво значение когато видиш това малко чудо ,няма болка ,наистина всичко забравяш и съществува само детето ти в сърцето и мислите ти ... Hug
Бях без екип,доволна и благодарна съм на ВСИЧКИ лекари и сестри и въобще като цяло...(само д-р Георгиева е страшен ,гаден темерут,незаинтересован ,груб и некадърен,така ме прегледа ,че ме чу цялата болница) ,но тя е единствената такава.  Grinning
Относно притисненията  ми за гъбите  Simple Smile и това че водите ми не бяха бистри ,сина ми имаше повишени левкоцити (бяха в горната граница на нормата),но казаха че не е нищо сериозно ,че често се случва имаше и други бебета с този проблем,пуснаха му 3 дни антибиотик за по -сигурно и на 22-ри ни изписаха -здрави и щастливи!!!   bouquet
Д-р Славчев беше там към края на раждането ми и израждаше друга жена на съседното магаре,но когато дойде време за шиенето ми лекарката ,която ме ши го вика поне 3 пъти да го пита как точно да ме зашие,защото бях доста разкъсана и той всичките пъти се отзова.Сега всичко ми зараства както трябва...  bouquet

# 409

[/quote]

Ами да се похваля  Laughing -на 17 сутринта в 3 часа се събудих с контракции на 5 -7 мин,половин час по-късно имах и леко кървене и в 4 часа вече бях в болницата.Приеха ме,до 8 часа продължиха контракциите ,тогава ми изтекоха и част от водите,но разкритието ми беше само 3 см.,а водите ми бяха жълто -зеленикави.Пуснаха ми система за ускоряване на раждането и след близо 2 часа на магарето,епизиотомия и много помощ с натискане на корема ми от страна на Д-р Георгиев родих момче - 3.850 кг. и 52 см. Здрав,проплака веднага ... Hug Имах мн шевове и външни и вътрешни ,кръвоизливи в очите ,които още ми стоят,от напъването чак клепачите ми бяха лилави ,но всичко всичко  това няма никакво значение когато видиш това малко чудо ,няма болка ,наистина всичко забравяш и съществува само детето ти в сърцето и мислите ти ... Hug
Бях без екип,доволна и благодарна съм на ВСИЧКИ лекари и сестри и въобще като цяло...(само д-р Георгиева е страшен ,гаден темерут,незаинтересован ,груб и некадърен,така ме прегледа ,че ме чу цялата болница) ,но тя е единствената такава.  Grinning
Относно притисненията  ми за гъбите  Simple Smile и това че водите ми не бяха бистри ,сина ми имаше повишени левкоцити (бяха в горната граница на нормата),но казаха че не е нищо сериозно ,че често се случва имаше и други бебета с този проблем,пуснаха му 3 дни антибиотик за по -сигурно и на 22-ри ни изписаха -здрави и щастливи!!!   bouquet
Д-р Славчев беше там към края на раждането ми и израждаше друга жена на съседното магаре,но когато дойде време за шиенето ми лекарката ,която ме ши го вика поне 3 пъти да го пита как точно да ме зашие,защото бях доста разкъсана и той всичките пъти се отзова.Сега всичко ми зараства както трябва...  bouquet
[/quote]

Честито бебче Simple Smile да е живо и здраво момчето и много да ви радва! Получихте най-прекрасния коледен подарък  mamma   bouquet

# 410
  • Варна
Честита рожба Simple Smile Да ти е живо и здраво момченцето и много да те радва! Радвам се, че всичко е минало добре макар и с перипетии. Относно д - р Георгиева, напълно споделям мнението ти Simple Smile И аз влязох в конфликт с нея.

# 411
Честито бебче!  bouquet

Д-р Марияна Георгиева ли?

# 412
Честита огромна радост, Марина Simple Smile

Мисля, че единствената д-р Георгиева в отделението е Евгения Георгиева.

# 413

Мисля, че единствената д-р Георгиева в отделението е Евгения Георгиева.

Защото бях ходила на преглед при Марияна Георгиева и разбрах, че води ЖК, но явно не изражда.

# 414
Благодаря ви много за пожеланията,да ви се връща 100-кратно!!!  Hug Hug  bouquet
И аз знам че в родилно е само една Георгиева.Пълна е ,около 40-45 годишна,със сини очи.Като я видите няма как да не разберете че става въпрос за нея(от далече и личи каква е гадна),но ви пожелавам да не я срещате никога...  #2gunfire дано се махне от там ,че само срами отделението!

# 415
  • Варна
Да, много неприятно излъчване има. Личи си, че е темерут и без да говориш с нея. Аз разждах при Славчев и съм много щастлива, че беше свободен в деня и че всичко беше наред. Въпросната дама ми се разкрещя при сутрешната визитация, но няма да я коментирам. Говорила съм с момичета раждали при нея и поведението й е непристойно за такъв лекар.

# 416
Аз също родих при доктор Славчев. Невероятен лекар, много, много внимателен и отдаден на работата си.Препоръчвам го на всички бъдещи мами с две ръце. Дано по често се срещат такива професионалисти като него. Благодарение на него ще си спомням за раждането с усмивка.
Благодаря Ви доктор Славчев!

# 417
  • Варна
И аз си спомням с усмивка Simple Smile Невероятен професионалист!

# 418
Здравейте, бих искала да попитам д-р Славчев води ли ЖК? Не съл доволна от моя лекар и искам да го сменя.

# 419
Здравейте, бих искала да попитам д-р Славчев води ли ЖК? Не съл доволна от моя лекар и искам да го сменя.

Да, води, но има много пациентки и има доста чакане  Peace  Но винаги намира време за всички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт