Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 414
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 75
кой е казал, че без повод е бил в болнични? Rolling Eyes

За сега никой, но има зададен такъв въпрос Wink
Здравейте!
Аз съм съвсем в началото на бременността, 6г.с. Записана съм на ЖК тук в София, но искам да се върна във Варна към 12-15г.с , за да си карам бременността там , съответно и да родя, предвид, че и ЛК ми е във Варна... Според вас Д-р Славчев ще ме приеме ли на ЖК?
Какъв документ трябва, нещо за прехвърляне или и аз не знам...
Дали би ми издал болничен от рано, ако не съм проблемна бременност? (Фирмата ми няма офис във Варна, за да се преместя)

# 76
не съм видяла тази част от въпроса Blush

# 77
  • Варна
Момичета, без да искам да звуча назидателно и съжалявам, ако ще прозвуча така на някого, но мисля, че обсъждането на кой, как и с повод или без ползва болнични, е тема, която най-малко трябва да се коментира в публичното пространство.   bouquet Все пак всеки лекар си слага името под документа.
Подкрепям!  Wink

# 78
Момичета, малко глупав въпрос имам обаче все пак ще питам. Embarassed
Горе-долу колко време се чака за час за преглед? Питам, защото ми пуснаха преди седмица направление по ЗК, пък то нали има срок. ooooh!

# 79
Момичета, малко глупав въпрос имам обаче все пак ще питам. Embarassed
Горе-долу колко време се чака за час за преглед? Питам, защото ми пуснаха преди седмица направление по ЗК, пък то нали има срок. ooooh!
Обади се на секретарката и кажи за какво точно ти е часа, ако кажеш за преглед ще те отреже. на мен ми даде за същата седмица. На регистратура дават за 3 седмици напред!

# 80
Хмм, в какъв смисъл "реже"?  Thinking
То пак си е преглед, ама не е без повод, за съжаление. Laughing
Сега се опитвам да се свържа на мобилния, обаче ми дава един сигнал и после заето... Rolling Eyes

# 81
Хмм, в какъв смисъл "реже"?  Thinking
То пак си е преглед, ама не е без повод, за съжаление. Laughing
Сега се опитвам да се свържа на мобилния, обаче ми дава един сигнал и после заето... Rolling Eyes
Ами предполагам, защото доктора си има редовни ЖК всеки петък и събота, а часовете се запълват много бързо от тях. Така, че ако си за обикновен преглед, който не е спешен ти дават час за когато е по-свободно. Соня вдига обикновено сутрин.

# 82
Разбирам! Мерси! Peace
Нямам претенции за спешен случай, та ако не успея да се свържа със Соня може да пробвам директно и на регистратурата.
Благодаря за помощта! Simple Smile

# 83
Здравейте, може ли някой да ми каже къде преглежда д-р Славчев петък и събота ,защото намерих само че в АГ-окръжна болница каб.205 ет.2, има ли друг частен кабинет или е само този ?Благодаря предварително

# 84
Здравейте, може ли някой да ми каже къде преглежда д-р Славчев петък и събота ,защото намерих само че в АГ-окръжна болница каб.205 ет.2, има ли друг частен кабинет или е само този ?Благодаря предварително
това е кабинета. Намира се в МЦ Св. Анна (жълтата сграда на ъгъла на ген. Колев и бул. Цар Освободител, входа е в двора на окръжна). Частен няма.

# 85
Дойде време и аз да пиша тук и да кажа, че др.Славчев е моя доктор  Simple Smile  Изключително внимателен, много обеснява...чудесен, до сега не съм попадала на толкова кадърен лекар.  Сончето не видях, но не се съмнявам, че и тя е чудесна  bouquet

# 86
Ти сигурна ли си, че е той Grinning Аз съм забелязала по-скоро, че е мълчалив. Това за мен не е критерий, аз си питам  Peace

# 87
  • На брега на морето
На мен също много ми е обяснявал, но и аз много съм питала.

# 88
  • Варна
Аз съм забелязала, че по принцип не е от най-разговорливите. Обаче, ако го питаш - обяснява много подробно.  Peace

# 89
Ами изслуша ме....и обяснява през цялото време на прегледа без да питам  Simple Smile Поговорихме си доста, бях едва третия му пациент, може към края вече да е уморен знам ли newsm78

Общи условия

Активация на акаунт