Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 421
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 90
когато питаш - обяснява всичко подробно  Mr. Green

# 91
  • Някъде там
Момичета, ако на някой ще му е интересно  Peace
https://www.facebook.com/events/424016384409178/?ref_newsfeed_story_type=regular

# 92
Здравейте и от мен! Записвам се в темата и аз. Бих искала да попитам знае ли някой как точно става уговорката за избор на екип? Насочила съм се към Славчев, тъй като той ме следи до момента. Знае ли някой дали има определена тарифа и изобщо как става тази уговорка.   bouquet
Леко и безпроблемно раждане на всички мами! Хиляди благодарности към страхотният Д-р Славчев и Сончето разбира се  Hug

# 93
Здравейте и от мен! Записвам се в темата и аз. Бих искала да попитам знае ли някой как точно става уговорката за избор на екип? Насочила съм се към Славчев, тъй като той ме следи до момента. Знае ли някой дали има определена тарифа и изобщо как става тази уговорка.   bouquet
Леко и безпроблемно раждане на всички мами! Хиляди благодарности към страхотният Д-р Славчев и Сончето разбира се  Hug
Говори с д-ра, дали може да те поеме той ще ти каже. На него нищо не се плаща. След раждането идва главната акушерка дава ти един документ и с него се плаща в касата на болницата. Там, ти дават касов бон и фактура. Раждах при доктора - най-добрия избор, който съм правила Simple Smile

# 94
Аз съм забелязала, че по принцип не е от най-разговорливите. Обаче, ако го питаш - обяснява много подробно.  Peace
И да питам и да не питам, не ми е обяснявал много подробно:)  Mr. Green

# 95
Записах си час за 28-ми март  Crazy
тогава вече ще съм влязла в 13-та г.с ,до момента не са ми правени никакви изследвания,смятате ли че междувременно трябва да посетя някой лекар,защото много ми е притеснено да стоя така в неведение.Просто съм много притеснена да чакам до тогава.Какво ще ме посъветвате. Thinking

# 96
изчакай, рано е още.

# 97
Кaто е супер нaтовaрено и изостaвa сериозно грaфикa,гледa всичко ли е ок и не пподхвaщa дa прикaзвa много-много,но кaто питaш,винaги обяснявa подробно Simple Smile

# 98
Момичета, някой знае ли от колко часа преглежда днес доркторът?
Трябва да си взема едни изследвания, а не мога да се свържа със Соня. Мисля направо да мина през кабинета, но ми се иска в началото да отида, за да не бавя много допълнително нещата за другите пациентки. :/

# 99
мисля, че петък и събота е от 12

# 100
  • Варна
От 8 е. Днес дойде към 9 без нещо, обаче. Соня си беше в кабинета сутринта.

# 101
Мерси, момичета! Simple Smile
И аз мислех, че е от по-късно, ама нищо. Отивам сега тъкмо и да видим. Simple Smile

# 102
Момичета един въпрос.Бях на преглед днес и говорих с тази жена Соня за болничен,но след като си тръгнах от кабинета осъзнах,че нищо не се разбрахме за този болничен ,а ми трябва за по-другата седмица.Следващия преглед ми е чак за април.Дали ще е удобна да й звънна да я питам пак за болничния и на какъв телефон мога да й се обадя?Идеи?  Rolling Eyes

# 103
Зaщо дa не й се обaдиш,aз имaм този неин номер 087 898 7725. Имaше и стaционaрен,но мaй е нa регистрaтурaтa.

# 104
Благодаря аННА!Ами не знам,може да няма такава практика... Peace

Общи условия

Активация на акаунт