Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 835
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 975
Др Славчев приемни часове петък от 08:00-18:00 и в събота 11:00-17:00

# 976
Момичета като чета ми се приисква да родя за трети път.Препоръчаха ми Славчев,само че късно и за това не той ми води ЖК.Беше така добър да ме убеди да не раждам секцио.На мен не ми и трябваше много де.Родих нормално,доста трудно,но пък отидох в 2 и в 4:30 бях готова.За жалост Славчев не си вдигна телефона.Раждах при Нешев,тоест той ме прегледа и отиде да дреме ама нямаше време много,че го събудиха да ме шие.Посмяхме се заедно и мина леко.Славчев дойде на другия ден да ми честити(не знам друг би ли го направил)Каза,че не бил в града.Мен ми се стори,че послъга ама не му се сърдя.Всеки има право на почивка,най-вече той!Вижда ми се много преуморен,но въпреки това си остава красавец!Не му се сърдете,че бърза и забравя някой неща-не е машина...А и вижте,колко бременни чакат пред кабинета му и за всяка е трудно понеже столчетата не достигат.
Успех на всички!!!

# 977
  • Варна
Здравейте бъдещи и настоящи мами! Терминът ми е определен за средата на другия месец и съм решила да раждам в Окръжна болница при Др. Славчев. Сега съм в средата на 34 г.с. и в четвъртък съм на ЖК и моята АГ ми каза че ще му се обади, за да може оттук нататък той да ме наблюдава. Въпросът ми е към всички, които са раждали при него ... аз съм привърженик на естественото раждане по принцип и освен доктора е много важна и акушерката, която дефакто те изражда. Др. Славчев работи ли с някоя конкретна акушерка или има вариант да си избера такава, която да ми води раждането? Благодаря Ви предварително Simple Smile

# 978
Имам час за Славчев за 22 юли... няма да го ползвам и ще звъня да го отменя. Ако някой иска мога да го преотстъпя. Писах на лични на kami4ka и ако тя не иска е свободен.

# 979
Часът е свободен. Ако има желаещи, ще изчакам до утре

# 980
И аз ходя при др. Славчев на ЖК, затова ще следя темата.

# 981

fiestata. Ако все още е свободен бих се възползвала.

# 982
Д-р Славчев е в отпуск от 25.07.2016г. до 05.08.2016г.

Има ли някой с час за 06.08.2016г.?

# 983
Да аз бях но ми го отмениха за 12.08.

# 984
Да аз бях но ми го отмениха за 12.08.
Благодаря. Исках да знам дали на 06.08.2016г. (събота) или на 08.08.2016г. (понеделник) да го търся.

# 985
Може да го потърсите на 06.08.2016 но ще ви дадат доста по късен час.

# 986
  • Варна
Няма да е в кабинета на 6ти, така ли?

# 987
Може да го потърсите на 06.08.2016 но ще ви дадат доста по късен час.
На мен ми трябва само да е на линия по телефона Simple Smile На повикване за раждане, но ако е в кабинета, значи е по-вероятно да е ми вдигне (сякаш) Simple Smile

# 988
На мен ми каза сестрата че ако не ми дига да пиша смс чете ги на 100%

# 989
  • Варна
Здравейте мили мами, бихте ли споделили как протичат ЖК при Славчев. Какво и колко се плаща? Все така има ли опашки пред кабинета му? Той ме изражда при първата ми бременност, но не съм била на ЖК при него. Благодаря и лек ден.

Общи условия

Активация на акаунт