Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 417
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 60
Някой има ли вече информация дали са преустановени женските консултации при д-р Славчев?

# 61
  • Варна
И мен много ме интересува въпроса, защото имам час за следващата седмица и имам доста болежки и оплаквания. Утре обаче трябва да ходя при Соня за продължение на болничния и ще попитам обезателно.

# 62
И мен много ме интересува въпроса, защото имам час за следващата седмица и имам доста болежки и оплаквания. Утре обаче трябва да ходя при Соня за продължение на болничния и ще попитам обезателно.

Аз имам час за утре и почвам да се притеснявам. Соня не отговаря. Чудя се директно на д-р Славчев ли да звънна? Не ми се иска и да ги притеснявам, но май ще се наложи.

# 63
Защо не се обадиш на регистратурата да попиташ?

# 64
  • Варна
Идвам с прясна информация. Тъкмо се връщам от поликлиниката. Соня я нямаше, но в кабинета на сестрите ми казаха, че женската консултация е отменена. Все още не дават нови часове, тъй като не се знае за кога.

# 65
Идвам с прясна информация. Тъкмо се връщам от поликлиниката. Соня я нямаше, но в кабинета на сестрите ми казаха, че женската консултация е отменена. Все още не дават нови часове, тъй като не се знае за кога.
Здравейте и от мен. Днес бях в кабинета на д-р Славчев и имаше доста мами да чакат. Виждам, че докторът е с много препоръки за женски консултации и водене на раждане, но за пътя до там няма никакви отзиви и в трите форума, които намерих. Записах се за лапароскопия при него. Може ли да споделите опит при други дами със случаи на кисти и други проблеми преди достигане на заветното бебче?

# 66
  • Варна

Здравейте и от мен. Днес бях в кабинета на д-р Славчев и имаше доста мами да чакат.
[/quote]

Значи в крайна сметка приема ли доктора за ЖК или не? Защо ми казаха, че ЖК е отменена.

# 67

Здравейте и от мен. Днес бях в кабинета на д-р Славчев и имаше доста мами да чакат.

Значи в крайна сметка приема ли доктора за ЖК или не? Защо ми казаха, че ЖК е отменена.
[/quote]
Мисля, че няма да върне отишла мама, но Соня каза, че не би трябвало да има никой.  Ако не е спешно, по - добре да се изчака, грипът е наистина гаден

# 68
  • Шоколандия
 zia1 Д-р Славчев си беше за мен личен гинеколог, преди да забременея, но аз и не съм имала кой знае какви проблеми. Борех едни упорити гъби, които друга варненска лекарка не успя да пребори дори и със скъпи антибиотици. При доктора с един антибиотик от 10 лв и всичко отшумя. От тогава май антибиотик не съм пила. А преди беше чудо. Всеки месец бях пред кабинета на лекарката. С някои жени се шегувахме, че заедно с тях износвам и раждам без да съм бременна. За загубените пари няма да коментирам. Няма ДжиПи, което на драго сърце да дава по едно направление месечно на пациент за един и същи специалист - всичко си плащах....

# 69
Здравейте!
Аз съм съвсем в началото на бременността, 6г.с. Записана съм на ЖК тук в София, но искам да се върна във Варна към 12-15г.с , за да си карам бременността там , съответно и да родя, предвид, че и ЛК ми е във Варна... Според вас Д-р Славчев ще ме приеме ли на ЖК?
Какъв документ трябва, нещо за прехвърляне или и аз не знам...
Дали би ми издал болничен от рано, ако не съм проблемна бременност? (Фирмата ми няма офис във Варна, за да се преместя)

# 70
  • Варна
Трябва ти направление от ЛЛ за преизбор на АГ специалист по програма "Майчино здравеопазване". Не виждам защо да не те приеме докторът, за болничния - не знам, трябва да говориш с него. Peace

# 71
Трябва ти направление от ЛЛ за преизбор на АГ специалист по програма "Майчино здравеопазване". Не виждам защо да не те приеме докторът, за болничния - не знам, трябва да говориш с него. Peace
мерси, chockolina!
Рано ми е още, но дано всичко е наред и наистина стигна до там Simple Smile

# 72
аз си излязох в болнични още в 9 г.с. и бях пациентка на д-р Славчев..и все още съм  Mr. Green

# 73
Момичета, без да искам да звуча назидателно и съжалявам, ако ще прозвуча така на някого, но мисля, че обсъждането на кой, как и с повод или без ползва болнични, е тема, която най-малко трябва да се коментира в публичното пространство.   bouquet Все пак всеки лекар си слага името под документа.

# 74
кой е казал, че без повод е бил в болнични? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт