Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 437
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря много за отговора...ами спешно ми трябва,да...ще видя какво ще направя. Никога не съм ходила на гениколог,но сега се налага. Благодаря отново! Simple Smile

# 121
Извинете,че пак ви занимавам. Sad Знаете ли друг добър гениколог...наистина спешно ми трябва...уф

# 122
  • Някъде там
Извинете,че пак ви занимавам. Sad Знаете ли друг добър гениколог...наистина спешно ми трябва...уф

Др Жеков също е добър специалист  Peace Преглежда на същото място, където и Славчев  Peace

# 123
Може директно на Соня или на неговия телефон като кажеш,че си спешна и обясниш разбира се кое е спешното. Опитай,може да те извика в Гинекология.

# 124
Здравейте, момичета!

Имам час при доктор Славчев, но не знам къде точно е този кабинет в Св.Анна.В основната сграда ли е ?

# 125
  • Някъде там
Здравейте, момичета!

Имам час при доктор Славчев, но не знам къде точно е този кабинет в Св.Анна.В основната сграда ли е ?

Това е сградата която се намира на ъгъла на бул. Цар Освободител и бул.Ген. Колев. Отвори bgmaps и ще я видиш  Peace

# 126
Здравейте, момичета!

Това е сградата която се намира на ъгъла на бул. Цар Освободител и бул.Ген. Колев. Отвори bgmaps и ще я видиш  Peace

Благодаря!  Peace

# 127
Снощи едни болки долу в дясно ме накараха да се замисля... На кого трябва да се обадя/да отида при по-спешен случай, а денят за ЖК при доктора е след 2-3 седмици?
 Аз съм в 16-17г.с.

# 128
  • Някъде там
Снощи едни болки долу в дясно ме накараха да се замисля... На кого трябва да се обадя/да отида при по-спешен случай, а денят за ЖК при доктора е след 2-3 седмици?
 Аз съм в 16-17г.с.

Мисля, че в спешния в АГ   Rolling Eyes

# 129
само в АГ има спешен кабинет

# 130
Lidkata, Капризче, благодаря!
Избутах с но-шпа, дано не НИ се налага.
Но последната седмица едно ми е притеснено и все едни лоши мисли са ми в главата...

Весел Великден!

# 131
  • Варна
Lidkata, Капризче, благодаря!
Избутах с но-шпа, дано не НИ се налага.
Но последната седмица едно ми е притеснено и все едни лоши мисли са ми в главата...

Весел Великден!

Не мога да ти дам никакъв съвет относно болките, но ако мислиш, че е притеснително, би могла да се обадиш на д-р Славчев (мисля, че съм срещала номера му из темата) и да му обясниш проблема. Ако смята, че трябва да те прегледа по-рано, ще се разберете. Аз също не искам да го притеснявам, но веднъж така отидох направо (беше ден, в който приема), защото имах оплаквания, а следващата ЖК беше след 3 седмици.. Отнесе се много човешки и с разбиране.
Пожелавам ти да е временно неразположение някакво!
Хубав празник на всички и от мен!

# 132
  • Варна
Е, ако имам възможност, бих изчакала поне да минат празниците. Но ако пък си много притеснена и в същото време не искаш да му звъниш, кабинетът в АГ ти е вариант. Най-много да си платиш прегледа.
Аз понякога се вкарвам във филми, и това също не помага на бебето никак, така че за мен би си струвало разхода и неудобството да се разходя до кабинета. В крайна сметка лекарите са там за това.

# 133
по принцип си е нормално да има болки и опъвания от време на време, особено като е в момент на интензивен растеж. Това никой не ни го казва, ама такива неразположения са нормални. Ако има течение, особено кръв, те съветвам да бягаш към спешния. Лека бременност и дано не се налага  Peace

# 134
Здравейте всички  bouquet Искам да си запиша час при д-р Славчев за преглед, имам притеснения за "раничка" на шийката на матката. Досега четох за докито, има само добри отзиви, но са предимно от бъдещи мами и искам да ви попитам някой дали има впечатления в моята насока?  Thinking На нищо такова не попаднах из форумите, и все пак смятам че ще ми е доста по-полезен от много други...Дайте съвет моля Blush Благодаря предварително Hug

Общи условия

Активация на акаунт