Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 807
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 150
нека, нека, важното е да обръща внимание на пациента, не да бърза  да е в график Simple Smile

# 151
нека, нека, важното е да обръща внимание на пациента, не да бърза  да е в график Simple Smile
хаха, изкарай една бременност при него и това "нека" няма да ти звучи добре.
Това в кръга на шегата, аз съм доволна, не е приказлив, ама като питаш обяснява. Успех  Peace

# 152
  • Варна
Не знам за какво обръщане на внимание става въпрос, моите ЖК са по 5 минути и всеки път чакам минимум по половин час. Въпрос на организация е, защото забавянето идва не от по-дълго отделено внимание на някой, който има нужда или (в повечето случаи) от отсъствие на доктора, поради раждане, а от дублиране на часове (редовно има по 3-4 момичета, записани за един и същи час - някои на регистратура, някои по телефона при Соня или по време на предходна консултация, някои - директно при доктора).

# 153
Никога не ми е бил дублиран часа. Последно се оказа, че едното момиче беше за 6 часа, а на другата ѝ казали мини към 6... това не е дублиране на час за мен.
Иначе да, нормално е да има забавяне все пак доктора е на повикване. След някой друг ден ще дойде ред аз да раждам и тогава доктора ще дойде при мен, няма да ми каже "имам часове, не мога"  Peace
Прегледите действително не са продължителни, но никога не ми е отказана информация или направление или изследване. Когато прави ФМ се бави повечко от там също може да възникне забавяне.
Общо взето няма как, и на частно съм ходила пак си чаках 40мин

# 154
Здравейте,
минах вече фаталната морфология при доктора, каза ми че всичко е ок и аз не питах нещо др, като ми каза че всичко е наред. Едно само не разбрах кога ще ми прави БХС. Аз ли трябва да кажа че  искам. Някой правил ли го е? Притеснявам се тъй като следващата ми консултация е след 1 месец, а тогава мисля че е мн късно 15-16 седмица?

# 155
Трябвало е да му кажеш, то се прави отделно от ФМ. Трябва до няколко дни (мисля, че 3-4) да ти вземат кръв и заедно с резултатите от ФМ се прави БХС. Обади се на Соня да я попиташ къде да отидеш.

# 156
в събота доктора прави ФМ и в понеделник се ходи в Терапията за БХС. 3-4 дни е много време вече.

Мими, а ти мина ли през Сончето след феталната да си вземеш документа от изследването? Ако си минала, тя няма как да не ти е обяснила всичко и да ти е написала къде и кога трябва да отидеш.

# 157
след ФМ, Соня ми даде листа  с резултатите и нищо не ми каза, да ходя някъде. Аз я попитах кога ще се видим пак и тя ми каза на следващата консултация която е след 1 месец. Днес ще ходя за да и занеса излсдванията - хепатир, кръвна група и др такива. Има ли някой телефон на Соня?

# 158
да, следващото виждане с доктора и Соня е за следващит преглед, БХС не се прави там. Не знам защо и те нищо не са ти казали Rolling Eyes При това положение вероятно ще повторите утре ФМ или просто няма да правиш БХС. Обади се на Соня днес още. Телефонът й е мобилният, на който си запазваш час. Ако не успееш да се свържеш се обади на доктора.

# 159
звънях вече няколко пъти 0878987725 но не отговаря никой, по принцип зная че днес е цял ден. Незная защо нищо не ми казаха, сега се притесних много. Дано се свържа с нея до обяд че да мога да отида да си пусна кръв в терапията още днес, за да не се налага да права пак ФМ. Ако имате друг телефон моля да ми пишете

# 160
звънях вече няколко пъти 0878987725 но не отговаря никой, по принцип зная че днес е цял ден. Незная защо нищо не ми казаха, сега се притесних много. Дано се свържа с нея до обяд че да мога да отида да си пусна кръв в терапията още днес, за да не се налага да права пак ФМ. Ако имате друг телефон моля да ми пишете
Кога ти правиха ФМ. По принцип я прави събота и в понеделник се ходи в Св.Марина за БХС. След този период е безмислено, тъй като данните са се променили за носните кости. Ако това ти е първа ФМ БХС мисля,че можеш да направиш и след втората ФМ.

# 161
вчера бях на ФМ, Соня ми беше дала този час и вчера я направих. Първа ФМ ми е. Никой ли няма телефон на Соня на който да мога да се свържа с нея? Sad

# 162
  • Варна
mimi_vn, направо отивай към лабораторията в "Света Марина", работят до обяд, там ще ти вземат кръв и ще ти направят БХС. Няма защо да се чуваш със Соня. Добре е кръвните проби да се вземат до 24 часа след ФМ, така че нямаш време за губене, иначе ще трябва да повториш ФМ, а не са малко пари. БХС се плаща на място, 20 лв. Peace
Ето им телефона, звънни да ги питаш до колко часа са, че нямам спомен - дали до 12.00 или до 13.00:
052/978 332 – сектор Биохимичен скрининг на бременни

# 163
щом вчера си била на фм, тогава днес не е късно за бхс, не се тревожи.  Втори БХС се прави, ако се търси интегриран риск, май няма много смисъл от него.

п.п. до 13ч работят в Терапията

# 164
днес бях при доктора Simple Smile изобщо не чаках, много съм доволна като цяло от него Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт