Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 249
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 975
Райна е силно недоверчива към мъжете. Явно е преживяла доста. Тя е на мнение, че  ако изведнъж твоето гадже си вкара парола в телефона, вече ги пиши “бегал“.

Намирисва й на изневяра. Злати Райкова и Маги не се съгласиха с нея. Райна настоя и си държи на мнението, че когато се появи съмнение, значи има защо.

Ами как няма да слагат пароли, тя най-вероятно толкова много ги притиска и ги ревнува, че те на чисто подсъзнателно ниво, започват сами да изграждат блокада за защита и отделяне от нейната личност.

# 976
Имали са игра за глава на къщата - капитани са били Райна и Маги  Grinning

Минала е играта? Защо им са затъмнени прозорците тогава?
Или така ми се е сторило?

Райна пак капитан? Thinking

Не ти се е сторило.
Във Вип новините го казаха това.Не знам дали са минали игрите
Златка говори за Боби и катастрофата

# 977
  • гр. София

Издънила е някоя от другите девойки с репликите си, та се молеше да не се излъчват. То било станало известно отдавана в жълтата преса, тя го знаела от други хора, но все пак да не го излъчвали. Какво е обаче, не разбрах - слушам с едното ухо, защото наистина ми е досадна.

Аз до колкото разбрах Коцето и е изневерил с русата Златка.

И аз така разбрах. 

# 978
Интервю с Пената след изгонването и от къщата:

http://www.vsekiden.com/144162

П.С. Това момиче и в най-глухите издания и медии се яви. Голямо желание за себеизява, голямо нещо.

# 979

Издънила е някоя от другите девойки с репликите си, та се молеше да не се излъчват. То било станало известно отдавана в жълтата преса, тя го знаела от други хора, но все пак да не го излъчвали. Какво е обаче, не разбрах - слушам с едното ухо, защото наистина ми е досадна.

Аз до колкото разбрах Коцето и е изневерил с русата Златка.

И аз така разбрах.  

Тя Русата отне и гаджето на Черната, става въпрос за небезизвестния Багата.

Също така отне и гаджето на Алисия, става въпрос отново за небезизвестния Валери Божинов.

Отне и гаджето на....всъщност няма нужда да се изброяваме, по-добре би говорила една статистика с процентово отношение 1:5 или с други думи, всеки 5-ти мъж е бил/е/ще бъде гадже, аналогично и респективно на Русата Бездънна Неизмерваема.

# 980
Преди около половин час, когато пуснах да гледам, Маги и черната Златка си говореха за номинациите довечера и се чудя защо не ги наказаха за това.Златка питаше Маги сеща ли се "какво точно ми каза като бяхме на дивана", защото нали когато номинира трябвало да има точни доводи.Маги и каза, че не помни, но тя щяла да го номинира защото и на нея бил казал някакви обидни неща.До колкото разбрах си говорят за Киро.Така си мисля.
Чудно защо някои хора ги дебнат за всяка думичка, а други си коментират свободно без наказания.

А русата вече е минала през леглата на всички.Тези които е пропуснала е било защото славата и на лека е прекалено голяма и вече е леко недостойно за един мъж да е с нея.Сега се е хванала с този никому неизвестен Георги от студентски град, защото изглежда е перспективен ММА боец и има хляб в него.После ще изтъква, че е с него още когато е бил беден.

# 981
Багата беше първо с Русата Златка.

# 982

Отчасти правилно. Първо бяха с Русата, разделиха се, той се събра с Черната, после след инцидента, където го биха като биче в дувар,  затопли отношения отново с Русата, което за РЗ, означава, че го е изплющяла за пореден път и той заряза Черната.

Сега Багата е с годеницата си Любина, а тя пък една "красота":

# 983
Днес ли са номинациите?

# 984
Той и Багата е една красота.................
РЗ и ЧЗ и те едни красотиииииииии!
 А всички заедно едни ИНТЕЛЕКТИ..................
Абе тури му ............ Joy

# 985
Днес ли са номинациите?
Да .Очи в очи Simple Smile

# 986
Благодарско. Ще бъде интересно Mr. Green

# 987

Отчасти правилно. Първо бяха с Русата, разделиха се, той се събра с Черната, после след инцидента, където го биха като биче в дувар,  затопли отношения отново с Русата, което за РЗ, означава, че го е изплющяла за пореден път и той заряза Черната.

И ти отчасти улучи. По време на инцидента , той вече беше с Любина.

Лео и Златка коментираха кампанията на Боби. За месец Ноември има събрани 10022 смс-а, но на нея не ѝ дават информация.
И една добра новина - Мариан днес е съобщил в страницата си, че парите за Веси са събрани.  smile3501

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 14:51 от la-la-la

# 988
Хонорарите на звИздитИ :
Скрит текст:

Кой каза ,че не е видял ЗДимитрова да се смее ? newsm78
Току що се кикотеше като луда  Simple Smile

# 989

Отчасти правилно. Първо бяха с Русата, разделиха се, той се събра с Черната, после след инцидента, където го биха като биче в дувар,  затопли отношения отново с Русата, което за РЗ, означава, че го е изплющяла за пореден път и той заряза Черната.

И ти отчасти улучи. По време на инцидента, той вече беше с Любина.

Лео и Златка коментираха кампанията на Боби. За месец Ноември има събрани 10022 смс-а, но на нея не ѝ дават информация.
И една добра новина - Мариан днес е съобщил в страницата, че парите за Веси са събрани.  smile3501

Общи социални кръгове имаме с Багата, което не е никак до хвалене. Та въз основа на първото, Златка Димитрова, ходеше редовно в болницата на свижданията на Багата и то като интимни партньори, а не като приятели.
След това се случиха гореизброените неща и залюбването с Любина (чак тавтология има).

Общи условия

Активация на акаунт