Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 255
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 230
Казах ли, че беше тъпо?  Rolling Eyes
Ами, тъпо беше, дори го гледах на бекграунд, до като вършех нещо друго  Tired

# 1 231
Денди и Киро са редки комплексари. Мъже, които никой не ти бръсне за нищо. Единия със спорна сексуалност, другия отдавна омачкал пижамата пишман бизнесмен.

Изключително точно казано Mr. Green
Комплексари или не, важното е, че внасят някакъв баланс в цялата исто(е)рия по пробутване на фалшиви образи от тв екран.

# 1 232
Joy   Е,  добре знаеш, какво имах предвид....  Wink
Мразя  мъжете зрители, а този е точно такъв... Мариан уж за някои не  беше мъж, ама се намесваше като мъж.... а този....  ooooh!

Знам, но просто материалът вътре не предразполага към закрилнически прояви.
Финдо по-скоро го е страх да покаже, че го дразни Златка. Grinning

# 1 233
Отвратително словесно блудство и на Кирето, и, което е наистина тъжно, на Денди. Каквито и да са златките, витиеватата му жлъч беше унизителни за него самия.
денди и Райна се оакаха!

newsm10  

# 1 234
  • София
Joy   Е,  добре знаеш, какво имах предвид....  Wink
Мразя  мъжете зрители, а този е точно такъв... Мариан уж за някои не  беше мъж, ама се намесваше като мъж.... а този....  ooooh!

Знам, но просто материалът вътре не предразполага към закрилнически прояви.
Финдо по-скоро го е страх да покаже, че го дразни Златка. Grinning

Е, да де....  Joy     Peace

# 1 235
Единствено съжалявам ,че Елка не е номинирана  Sad Толкова лицемерно и злобно същество скоро не бях виждала,ужасна мърла и интригантка. А и ДБЛ и Пенка си тръгнаха точно заради подстрекателството ОЧЗ да вършат простотии ,а те да им дават крила.Е няма такава злоба и комплексарщина  Sick
Киро си е простак отвсякъде.Нещо като ЗРайкова в "Островът..." ,само че е зациклил яко някъде в ерата на мутрите .Смешник.
А на Денди явно пиенето не му влия добре .Не знам защо изобщо Златките продължават да им чистят  лайната и да им готвят,аз отдавна щях да се откажа.
Финдо защо пък трябва да защитава някой вътре и по какъв начин да го направи?  newsm78
Спомням си ,че когато ДБЛ хвърли нещо по Златка само той и Лео се опитаха да го спрат,докато другите стояха и ръкопляскаха.
След кофата върху главата на Райна Финдо  каза ,че ако е бил там щял да направи нещо.
Е как трябва да ги защитава и за какво?

# 1 236
  • Варна

А кой тренира за да защитава жените? Thinking Shocked

Е как кой - истинските мъжкари, разбира се! Защо иначе ще са му на един мъж мускуляците, ако не може да защити една жена, ако се наложи?

Ако се наложи. Финдо сам номинира ЗР , щото му пречи да си прави мускулите.

# 1 237
  • UK
на Финдо това му  работата
той е и персонален треньор и не върви да е отпуснат като дроб

Златка няма нужда да я защитава мъж, неведнъж се е доказвала в битки  Mr. Green

# 1 238
  • Варна

И двете са се доказвали. Peace

# 1 239
  • София
на Финдо това му  работата
той е и персонален треньор и не върви да е отпуснат като дроб

Никога не съм твърдяла, че е имала нужда... това говори по-скоро за Финдо, отколкото за Златките... за тях говори всичко останало...  Wink

# 1 240
  • UK
и черната ли се бие  Shocked
 ох,явно Ники К ми е промил мозъка и за мен вече черната е просто една безобидна неагресивна домакиня  Laughing

# 1 241
  • София
Абе, по реакциите разбирам, че нещо не съм наред.... само аз ли съм единствената дето си пада по интелигентни мъже с мъжкарско поведение, без значение дали имат яки мускули или не...  Embarassed  

# 1 242
  • Варна
и черната ли се бие  Shocked
 ох,явно Ники К ми е промил мозъка и за мен вече черната е просто една безобидна неагресивна домакиня  Laughing

Докато беше с Багата, многократно са разказвали как скачала на бой по време на мачовете, на всеки, който каже нещо против любимия и.

# 1 243
  • Варна
Абе, по реакциите разбирам, че нещо не съм наред.... само аз ли съм единствената дето си пада по интелигентни мъже с мъжкарско поведение, без значение дали имат яки мускули или не...  Embarassed  

Нещо си останала неразбрана мисля.  Laughing
И аз харесвам интелигентни мъже с мъжкарско поведение, но какво общо има Финдо с това?

# 1 244
  • София

Нещо си останала неразбрана мисля.  Laughing
И аз харесвам интелигентни мъже с мъжкарско поведение, но какво общо има Финдо с това?

Явно го харесваш и затова го казвам с уважение (към теб)  Peace
Тъп е и не се държи като мъж... разбира се, аз мисля така... за други може да не е...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт