Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 77 825
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 620
Пълен,пълен е..отчета!Благодарим ти Peace

# 1 621
Говореха си за някаква приятелка, която изпращала Райна на влизане и дали от екипа на ББ ще й кажат да я чака на 16-ти, не на 18-ти както мислели първоначално.

Ставаше дума за най-добрата приятелка на Райна - Велина Узунова, която участва в Мис България.

Скрит текст:

В края на първият сезон на All stars тя бе спрягана за гадже на Боби ръгбиста, но той отрече.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 17:29 от Voayor

# 1 622
A.Borealis благодаря  bouquet Райна ще блесне в тази мисия,бутат си я и нея напред Wink И с това,което каза за Коцето,със сигурност е станала симпатична на много хора

# 1 623
A двата лагера на Киро, Денди и Ели срещу Златките, Райна и Маги кога стопиха дистанцията помежду си? Тая седмица не го гледах много редовно, но бяха на нож, а сега Златка правила масаж на Ели, говорят си с Киро и Денди?!  Rolling Eyes

# 1 624
A двата лагера на Киро, Денди и Ели срещу Златките, Райна и Маги кога стопиха дистанцията помежду си? Тая седмица не го гледах много редовно, но бяха на нож, а сега Златка правила масаж на Ели, говорят си с Киро и Денди?!  Rolling Eyes

Днес, определено това, което видях по никакъв начин не показваше да има някаква вражда, според мен от ББ преекспонират нещата с лагерите, не че ги няма, но не чак пък толкова. Тъй като вече не знам кое кога и къде съм гледала, не мога да кава точно, но днес с очите си видях и как освен, че ЧЗ масажира ръцете на Ели, самата Ели масажира РЗ  Shocked. Аз не мога много да излизам и затова гледам доста неща, затова ще ви кажа и какво прочетох преди малко на стената на Финдо и съм склонна да се съглася. Там е качено клипче как той пее в ББ - http://www.bigbrother.bg/?module=videos&video=378&season … file=0&page=1, отдолу има коментар за това, че не показва характер, а ако правилно съм разбрала приятелката му е написала следното "Не е точно така, все пак ние виждаме това, което искат да ни покажат, малко или много това е игра, в която психолози и сценаристи са подготвили сценарий и образ за всеки един, който да покажат пред хората . Това, че той не иска да влиза в селски спорове и интриги, не е от липса на характер, а точно обратното. Също така, нормално е и да прекарва повече време с момичетата, първо защото те обичат спорта и го практикуват, а той харесва именно такива хора, второ, с една от тях се познава от преди това и трето, неговият живот и работа са свързани основно с жени, затова той може да ги разбере и без проблеми да общува и да му е интересно, както и на тях. Той няма стратегия и е естествен, не е простак и не обича да обижда хората, затова му беше толкова трудно да номинира, това, че от ББ могат да приемат за реален аргумент само, ако е казан арогантно и с цел да засегне, това не значи, че той ще избере да не е себе си и да пада на такова ниво.".... Според мен също е така, показват ни това, което трябва да видим и да изберем съзнателно "истината" , която уж сме прозрели сами  Laughing, а именно - Златките са станали страхотни, а Райна трябва да спечели, защото е умна, красива, талантлива, с темперамент и готов отговор и мнение за всичко  Whistling Whistling Whistling Rolling Eyes
П.С. На мен фаворити за сега са ми Лео и Финдо, в началото харесвах също Денди и ЧЗ, но вече тях ги поотписах, дано другите двама не ме разочароват  Mr. Green

# 1 625
Денди ми е много забавен, но явно за да се покаже колко е ЕнтелЕгентен излиза най-големия селянин  ooooh!

# 1 626
# 1 627
От началото на шоуто Ели освен на дивана, никъде другаде не я видях, просто е егати мекотело...

# 1 628
  • София
Много скучно стана, гледам и се чудя що го гледам Rolling Eyes

# 1 629
Някво минорно е

# 1 630
Райна трета седмица не си е мила косата, затова не иска да си маха шапката Simple Smile

# 1 631
Денди добре го дава  Party

# 1 632
Денди добре го дава  Party
Много е готин

# 1 633
Денди голям сладур

# 1 634
  • София
Златка танцува много добре:)

Общи условия

Активация на акаунт