Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 77 839
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 605
# 1 606
  • София
Ще излезе не само Киро, а и Денди, и така до победата на "златките ' Това беше ясно, от самото начало.
Толкова се пенявиха НК  компания, че няма на къде. Златка та Златка hahaha hahaha hahaha
И не се учудвам, "златки" има и днес  Stop и утре ще има. Така че победители Joy Joy Joy

# 1 607
  • София
E, да, но и Райничка се гласи за победител.
Райна беше много смешна, когато бяха номинациите очи в очи. Самочувствие на фолкаджийка.  Joy Joy Joy

# 1 608
  • София
Райна беше много смешна, когато бяха номинациите очи в очи. Самочувствие на фолкаджийка.  Joy Joy Joy

Откровено казано не съм гледала от сума време , нито дейлита, нито живо. Просто от самото начало според мен показаха на къде "духа вятъра". Към "златките' черна ли, руса ли, сиросинкява ако ще "златка" да е . Ми то титла. #Crazy Party Joy Joy Joy

# 1 609
  • София

Откровено казано не съм гледала от сума време , нито дейлита, нито живо. Просто от самото начало според мен показаха на къде "духа вятъра". Към "златките' черна ли, руса ли, сиросинкява ако ще "златка" да е . Ми то титла. #Crazy Party Joy Joy Joy

newsm10

# 1 610

От начало ми беше симпатична,в предишния ББ ми беше голяма лигла,викам си хайде ще и дам шанс да ме опровергае.Но след последните номинации - самочувствие до небето,караници с Лео защо я е номинирал,по цял ден спи,яде и мрънка ,Е стига толкова.Всяко нещо си има граници.
И Райна и ЗРайкова са  интригантки - двете одумват реакциите на ЗДимитрова,после Райна казва всичко на Елка,а уж се пишат за един отбор.
От жените май само Маги харесвам .

# 1 611

Новия  трейлър и дейли епизода довечера

В последното си седмично предизвикателство Съквартирантите се изправят един срещу друг в ... танцувална мисия под зоркото око на Райна!

# 1 612
Благодаря за новата тема    bouquet

И да си кажа-най-грозни в този ББ са ми Маги и ЧЗ. Peace
  ООО ДА !

# 1 613
Направиха песен за Пенка

Скрит текст:

# 1 614
  • Sofia
гледате ли тризначките при Дикоф Laughing

пита ги какво работят,а те ,,имената ни работят за нас,, Joy

# 1 615

Новия  трейлър и дейли епизода довечера

В последното си седмично предизвикателство Съквартирантите се изправят един срещу друг в ... танцувална мисия под зоркото око на Райна!

Според мен ще лансират Райнето като финалист и победител, Златките са за камуфлаж и междувременно да им поизчистят малко имиджа докато седят там Naughty

# 1 616
Днес имало ли е живо newsm78,ако някой е гледал да каже какво става Peace

# 1 617
  • София

И какво може да става в къща пълна с тъпанари с високо самочувствие?! newsm78

# 1 618
  • Варна

Дремят, ядат и се правят на велики.

П.П. Не съм  гледала днес. Laughing

# 1 619

Аз го гледах. Златките си правиха масажи много дълго време, преди това ядоха бисквитена торта, направена от ЧЗ, хвалеха я колко добре я е направила. Финдо тренираше, доколкото видях сам, каза, че тренировката му била 2 часа. Райна спа много, събуди се и отиде при Киро, Финдо и Ели, които си говореха в хола и гледаха масажните процедури  Laughing. Финдо бъзикаше РЗ дали с костюма й на супергерой може да лети, ако може да го пренесяла някъде, тя попита къде, а Райна с кисел глас й каза, "е, как къде, в Младост, разбира се" (подозирам, че там явно е неговата приятелка  Mr. Green ), а той каза "да" и изчисляваше колко километра са от Нови Хан до там. После разказа някаква много смешна случка, как преди години преди някакво световно хванал шарка и се возел в някакъв рейс, бил с дълга коса, имал обица и изплашил без да иска някакво детенце, което казало "Тате, виж каква грозна кака" и той умрял от срам  Grinning. По едно време се появи Денди, вероятно е спал. Райна каза, че ще тренира да убие време и отиде да тича на пътеката, с нея беше ЧЗ, която преди това успя да направи масаж на ръцете на Ели. Говореха си за някаква приятелка, която изпращала Райна на влизане и дали от екипа на ББ ще й кажат да я чака на 16-ти, не на 18-ти както мислели първоначално. Финдо и Лео се разхождаха в градината през това време и това е. Надявам се отчета ми да е пълен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт