Хубави детски книги от не толкова известни автори-2

• 12 276
  • 61
  •   1
Отговори
# 45
Mushista, от този автор има още една поредица от 3 книжки("Тайната на малкия залив", "Отвличане в Карибите", "Неочаквани разкрития"). Синът ми тях ги хареса повече.

Благодаря ти, Solar Wind! Ще ги купим и тях, много хубаво пише, увлекателно и аз им хвърлям по един бърз прочит.  Simple Smile

# 46

Magi-to, благодаря, че показа книгата и авторката изобщо!   bouquet 
Честита ви придобивка, много хубава изглежда!  Grinning
[/quote]
И на мен много ми харесаха И двете книжки. Поръчах ги. Чудесен подарък за края на 1ви срок Simple Smile
[/quote]

Новата книга на Евгения Войнова "Матея" е посветена на една деликатна, но много важна за децата тема – отношението към децата с увреждания. Матея е глухо момиченце, което се премества в нов град и търси своите нови приятели. Според Евгения Войнова ключът към трудните теми е във възможността да избираш...

Много хубава и изключително трогателна книжка.... Дано има повече такива смели и хуманни автори като Евгения Войнова, готови да пишат за наболели проблеми като трудното приемане от "нормалните" на тези, които са в неравностойно положение, онеправдани и ощетени от съдбата. Моите най-искрени възхищения и почитания към тази невероятна авторка!

# 47
http://mimiimaks.com/news.php

Наистина прекрасна история... В приключението на хлапетата всеки би могъл да открие нещо, което е много близко до същността му. Изникват и въпроси, след които затваряш книжката и се замисляш. После идват и отговорите - за всеки различни.
Харесва ми също, че там, в онази страна Лепримония, са запазени любовта и уважението към всяко творение - било то дръвче, храстче, тревичка или животинче...
Благодаря на автора, че сподели тази история с повече хора! С интерес очаквам следваща...

# 48
  • Варна
Книгата "Мими и Макс" са каква възраст е подходяща? От първите глави, които има онлайн, ми се струва, че ще допадне на 8-10 годишните и бих искала да я купя за моята дъщеря (на 10 е).

# 49
МИСЛЯ,ЧЕ Е ПОДХОДЯЩА ЗА ПО-ГОЛЕМИ ДЕЦА , НАД 6-7 ГОД.

# 50
# 51
Купих вчера на сина ми тази книжка:
http://www.knigopis.bg/books/predi-da-stana-bob/

Много му хареса Simple Smile

# 52
И моята дъщеря много харесва  "Петсън и Финдъс" Simple Smile

# 53
# 54
  • София
По ваша препоръка купих "Петсън и Финдъс" и съм очарована:)

# 55
Новата книжка от чисто българската поредица
и вече я имаме  Simple Smile Следим страницата на издателството https://www.facebook.com/EcoKidsPublishing

# 56
Чудесата на природата е много интересна !

# 57
Момичета, знаете ли дали има тема, в която се разменят книги, но детски. Защото мисля, че има, но за възрастни.У дома детските книги се четат със скоростта на светлината/нямам място вече всъщност- и книги всякакви, списания, нам си какво - пълно у дома/, в библиотеката са все старички/ повечето съвременни ги няма- напрр."Дневниците на един Дръндьо" и старички и буквално- някога изпокъсани и мизерни Sick, а електронен четец не ми се иска- не стига, че виси я на компа, я на табл., я на тв-то. ooooh! Имате ли против, някак си, не само да обсъждаме детските книги, а и да си разменяме такива, вече прочетени newsm78 Дано да не трябва да се създава друга тема Thinking
То всъщност- съгласни ли сте? Като естествено се съобразяваме с това- иска ли отсрещната страна книгата или не обратно. Някой има ли опит в размяната на книги и знае ли как излиза най- изгодно размяната, чрез коя  куриерска фирма? Аз давам идеята само, но се извинявам, че не съм съвсем "на ти " как се прави това...
И без друго темата ни почти се припокрива с другата подобна.Та може да помоля да се преименува, ако сте съгл. на същото загл.+размяна на детски книги.Чакам вашите мнения.

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 15:17 от Nil desperandum!

# 58
# 59

Общи условия

Активация на акаунт