Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 446
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
# 151
МОмичета,как предпочитате да поръчвате от английския Амазон - с доставчик или директно до бг? Сега поръчах един фотоапарат с доставчик и се чудя дали не сгрешиг,ама 7паунда допълнително до БГ ми се видяха множко...
Мисля, че добре си постъпила. Ако, евентуално, се наложи да връщаш фотоапарата, спестените 7 паунда ще ти покрият пощенските разходи.
Така си  Peace, а и повечето апарати са с международна гаранция Peace виж си за твоята марка дали важи

Трябва да се звънне на фирмата, за да се пита дали важи гаранцията в Бг или трябва някъде в сайта на амазон да проверя. Поръчахме телефон Сони и сега половинката е в тревоги, ако нещо му се случи преди 2-те години, дали Сони Бг ще поемат гаранцията.
Ами звъннете на Сони и питайте. Филипс си имат гаранция, също Канон, Дел и Ремингтън и още доста...

# 152
  • Балчик
Моята румба не работи, много моля някой с перфектен немски да ми помогне с превода на писмото до тях, искам да я върна. Пуснах през гугъл преводач, но да погледнете колко е вярно. Искам да ме разберат правилно.
Моля, и предварително благодаря. Hug

# 153
аз също чакам флипса... дано тази седмица да дойде...
иначе към тези които го имат имам въпрос -  как приготвят пилешко месо, крилца или филе? Овалват ли ги в яйце+галета или направо така ги слагат-без нищо?!?!
 newsm78
Станахме голям отбор чакащи Simple Smile Мисля си, че никой не го е поръчвал от темата или пък рядко пише, защото не съм мяркала отзиви. Иначе и на мен ми е интересно за бутчетата/крилцата как се правят и колко време отнемат.  chef

EliMeli, vanina, по повод на пилешкото  Grinning - готвила съм и бутчета, и крилца, и филенца, защото децата ги обожават. Принципно само мариновам месото. Използвам малко горчица (мека или медена), лимон, къри и масълце. Правила съм ги и само намазани с масло и поръсени с чубрица/шарена сол. Всякак стават страхотни. Готвят се така - за 10 минути на 200 градуса и после още 15 - 20 мин. на 180 градуса. Зависи как ги обичате, моите ги предпочитат с хрупкава коричка затова ги оставям по-дълго време, като отвътре месото остава крехко, а не сухо като при класическото печене във фурна  Peace

Не съм ги пробвала панирани, защото вкъщи не обичаме панирано.

# 154
Моята румба не работи, много моля някой с перфектен немски да ми помогне с превода на писмото до тях, искам да я върна. Пуснах през гугъл преводач, но да погледнете колко е вярно. Искам да ме разберат правилно.
Sad много лоша новина. Първо батерията е друга, после не работи.. май тези румби няма да се окажат много читави Sad

# 155
  • София
МОмичета,как предпочитате да поръчвате от английския Амазон - с доставчик или директно до бг? Сега поръчах един фотоапарат с доставчик и се чудя дали не сгрешиг,ама 7паунда допълнително до БГ ми се видяха множко...
Мисля, че добре си постъпила. Ако, евентуално, се наложи да връщаш фотоапарата, спестените 7 паунда ще ти покрият пощенските разходи.
Така си  Peace, а и повечето апарати са с международна гаранция Peace виж си за твоята марка дали важи

Трябва да се звънне на фирмата, за да се пита дали важи гаранцията в Бг или трябва някъде в сайта на амазон да проверя. Поръчахме телефон Сони и сега половинката е в тревоги, ако нещо му се случи преди 2-те години, дали Сони Бг ще поемат гаранцията.
Ами звъннете на Сони и питайте. Филипс си имат гаранция, също Канон, Дел и Ремингтън и още доста...
Звъннах вече,мерси.

# 156
  • Варна

Много кофти. Пиши им на английски, ще те разберат и отговорят без проблеми. Peace

# 157
EliMeli, vanina, по повод на пилешкото  Grinning - готвила съм и бутчета, и крилца, и филенца, защото децата ги обожават. ..
Благодаря! Ох, нямам търпение да пробвам Simple Smile Ей сега пристигна мейл, че е диспачнато, 12ти е предполагаемата дата с ДХЛ, дано пък да избързат малко... Laughing

# 158
Здравейте  Hug
Помогнете ми да анмеря дъска за рисуване с бои,и от другата страна ,ако може с маркер,не искам да е мн скъпо,но ако е хубаво бих дала  Heart Eyes
нещо подобно http://www.amazon.co.uk/LELIN-WOODEN-MAGNETIC-CHALK-CHILDRENS/dp … d_sim_k_h_b_cs_35
мерси предварително на отзовалите се   bouquet    bouquet    bouquet

# 159

А по-запознатите с Амозон Англия дали могат дами кажат защо ми предлагат тези два продукта така евтино: https://www.amazon.co.uk/gp/tradein/cart.html?ie=UTF8&asin=B … 05HHTK70&ece=

Много моля за помощ, защото ще изтърва поръчката. Ако някой знае защо цената пада така драстично, нека ме светне, моля  Praynig Praynig Praynig

# 160
Момичета,има ли някакъв код за намаление в английския Амазон?

# 161
  • Wolwedans

Много кофти. Пиши им на английски, ще те разберат и отговорят без проблеми. Peace
Подкрепям! Винаги им пиша на английски и си ми отговарят на английски Hug

# 162
# 163
Слагаш линкове от количката си, които ние няма как да видим. Дай линк от страницата на продукта! Освен това в кошницата ти предлага една отстъпка, но тя е само ако си изкараш Кредитна карта на Амазон, което няма как да стане тъй като не си в Англия ако за това питаш?!

# 164
Trade-In List
The trade-in items you added are displayed below. There are limits on how much you can trade in. You will receive payment for items that meet or exceed the product eligibility criteria. Your Amazon.co.uk Gift Card account will automatically be credited for accepted items. Learn more about Trade-In.
Please note: If your items are considered to be in a better trade-in eligible condition than what you specified, you will receive the corresponding higher amount. (See an example)
  ето това е обяснението да свалят цената на продукта. Има три състояния - като ново, добро и приемливо. В състояние добро ми дава продукта на 1/3 отр редовната цена. Това какво означава? Стар продукт ли е, или с нарушен външен вид? Или разопакован??? Нещо се обърках... игрална конзола от 225 лири я сваля на 64 лири...

Общи условия

Активация на акаунт