Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 429
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Trade-In List
The trade-in items you added are displayed below. There are limits on how much you can trade in. You will receive payment for items that meet or exceed the product eligibility criteria. Your Amazon.co.uk Gift Card account will automatically be credited for accepted items. Learn more about Trade-In.
Please note: If your items are considered to be in a better trade-in eligible condition than what you specified, you will receive the corresponding higher amount. (See an example)
  ето това е обяснението да свалят цената на продукта. Има три състояния - като ново, добро и приемливо. В състояние добро ми дава продукта на 1/3 отр редовната цена. Това какво означава? Стар продукт ли е, или с нарушен външен вид? Или разопакован??? Нещо се обърках... игрална конзола от 225 лири я сваля на 64 лири...

Това е партниорска програма, ако искаш да продадеш нещо, получаваш бонус след като го продадеш през амазон, или някаква такава щуротия, но ти продаваш твой продукт а не те да ти продадат нещо

# 166
Trade-In List
The trade-in items you added are displayed below. There are limits on how much you can trade in. You will receive payment for items that meet or exceed the product eligibility criteria. Your Amazon.co.uk Gift Card account will automatically be credited for accepted items. Learn more about Trade-In.
Please note: If your items are considered to be in a better trade-in eligible condition than what you specified, you will receive the corresponding higher amount. (See an example)
  ето това е обяснението да свалят цената на продукта. Има три състояния - като ново, добро и приемливо. В състояние добро ми дава продукта на 1/3 отр редовната цена. Това какво означава? Стар продукт ли е, или с нарушен външен вид? Или разопакован??? Нещо се обърках... игрална конзола от 225 лири я сваля на 64 лири...

Това е партниорска програма, ако искаш да продадеш нещо, получаваш бонус след като го продадеш през амазон, или някаква такава щуротия, но ти продаваш твой продукт а не те да ти продадат нещо

Ами който не разбира английски трябва да си преведе примерно Grinning Но на теб никой нищо не ти продава, а ти сама се опитваш да вкараш тези артикули и да ги продадеш през Амазон. Програмата им автоматични ти слага цена (както при каското на автомобилите) спрямо състоянието, което си им сложила....

# 167
  • Варна

Klicken Sie hier wenn diese E-Mail nicht korrekt dargestellt wird.
www.amazon.de   
Liebe Kundin, lieber Kunde,
verwöhnen Sie sich mit einem 15 EUR Gutschein mit einer kuschelig warmen Winterjacke oder einem neuen Outfit für die Festtage.
15 EUR Gutschein für Bekleidung

*Der Gutschein kann nur bis 15.12.2013 bei www.amazon.de ab einem Mindestbestellwert von 40 Euro für Bekleidung (exkludiert ist Sportbekleidung sowie die Marke BOSS Orange) verwendet und nur von volljährigen Personen eingelöst werden. Der Gutschein kann nur für Angebote von Amazon selbst und nicht für Angebote von Drittanbietern eingelöst werden. Eine Auszahlung in bar ist ausgeschlossen. Pro Person kann maximal ein Gutschein eingelöst werden. Weitere Hinweise zur Einlösung finden Sie unter

# 168
# 169
  • В най - голямото село
След слабия черен петък дори и в amazon.com си поръчах най-накрая снощи часовници. На единия ще сменяме каишката да е кафява, че иначе не става  Laughing, но поне излезе 50 лв (тук е 110 лв), а другия за 130 лв. Втория даже вече пътува Crazy
http://www.mrwatch.com/casio-ltp2069l-7a1v-watch-1681882016.aspx
http://www.mrwatch.com/swiss-precimax-sp13306-watch-1681899686.aspx

Благодаря на отзовалите се с предложения, че девойката не ме остави на мира и сега е в трепет да пристигне новото Casio  Hug
Сподели после мнения за вторият часовник.   bouquet Ти откъде ги поръча на тези цени?

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 19:16 от cikoni

# 170
След слабия черен петък дори и в amazon.com си поръчах най-накрая снощи часовници. На единия ще сменяме каишката да е кафява, че иначе не става  Laughing, но поне излезе 50 лв (тук е 110 лв), а другия за 130 лв. Втория даже вече пътува Crazy
http://www.mrwatch.com/casio-ltp2069l-7a1v-watch-1681882016.aspx
http://www.mrwatch.com/swiss-precimax-sp13306-watch-1681899686.aspx

Благодаря на отзовалите се с предложения, че девойката не ме остави на мира и сега е в трепет да пристигне новото Casio  Hug
Сподели после мнения за вторият часовник.   bouquet
Втория го имам вече бял керамичен пак от тях купен преди половин година ама за 650 лв  Crazy Много е хубав. Изключително лек, не е огромен. Стои страхотно. Личи, че е добре изработен а не евтин, който бързо ще се разглоби или ръждяся. Не се надрасква нито стъклото нито металните части.

Все от този магазин си поръчвам часовниците. Вчера на Cyber Monday бяха намелни едниния на 48 лв а другия на 129 лв.

Първия през март от тях го поръчах ама на доста по-висока цена за съжаление. Тези часовници много рядко са на обявената от производителя цена и се въртят около 400 долара.

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 20:09 от drago_2008

# 171
  • Испания
Ако може някой да ме светне, newsm78 Поръчах на 30.11 хлебопекарна и един фотоапарат от английския амазон.Хлебопекарната пътува с UPS,куриер ли ще я донесе или в пощата да я търся,че съм дала служебния адрес.А пък фотоапарата не е тръгнал още,пише срещу поръчката ,че ще отнеме още време,докато я пратят,нормално ли е това newsm78 Да не би да я откажат  Rolling EyesИзвинявам се ,но за първи път поръчвам оттук.  bouquet

# 172
Ако може някой да ме светне, newsm78 Поръчах на 30.11 хлебопекарна и един фотоапарат от английския амазон.Хлебопекарната пътува с UPS,куриер ли ще я донесе или в пощата да я търся,че съм дала служебния адрес.А пък фотоапарата не е тръгнал още,пише срещу поръчката ,че ще отнеме още време,докато я пратят,нормално ли е това newsm78 Да не би да я откажат  Rolling EyesИзвинявам се ,но за първи път поръчвам оттук.  bouquet

UPS означава, че на крака ще ти го донесат пакета. Мисля че разнасяха до към 6.30 часа, поне на мен така ми ги носиха нещата и на два пъти се разминавах с куриера...
Не се притеснявай не би трябвало да ти отменят фотоапарата, просто са имали доста поръчки и чакат доставка от производителя, за да насмогнат. Имала съм такива случаи и си идват нещата без проблем. Последно едно бънджи ми го даваха налично чак през февруари, а в последствие 10 дни по-късно ми пратиха мейл, че имат нова дата на доставка и го пучих след седмица Peace

# 173
  • Бг

Представителят на ЮПиЕс за Бг е Ин тайм, имай го предвид ако нещо се разминете с куриера. И фотоапарата ще си го получиш, не се притеснявай. Понякога така се получава, отнема малмо повечко време, а и сега покрай празниците са малко натоварени.

# 174
  • Испания
Много сте мили,благодаря ви  Hug  bouquet

# 175
Утре чакам пратка от UPS,може ли ММ да го получи защото съм на работа и искат ли моята лична карта? newsm78

# 176
    Това лего тук е над 80 лв. В момента в амазон е 16,88 п.

# 177
  • Балчик
ЕЕ, наистина много коректни амазонци, веднага ми писаха, че ми пращат друга румба. Hug

# 178
Утре чакам пратка от UPS,може ли ММ да го получи защото съм на работа и искат ли моята лична карта? newsm78
Да -  може;
не - не искат лична карта Simple Smile

# 179
Кода за немския какво лови, има ли линк с артикули или е на принципа проба? Вчера сложих тениски намалени, хвана, но днес с чанта ненамалена и една от тениските не хвана  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт