Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 426
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Кода за немския какво лови, има ли линк с артикули или е на принципа проба? Вчера сложих тениски намалени, хвана, но днес с чанта ненамалена и една от тениските не хвана  newsm78

Лови всичко от този линк
http://www.amazon.de/b/?_encoding=UTF8&site-redirect=de& … ;pf_rd_i=77028031

като 40-те евра трябва да са само от него, аз писах днес, че за 39,50 и добавено нещо от склада не ми хвана Confused

# 181
А как може да се получат кодове за отстъпки за амазон,мадъркеър и т.н. ?

# 182
ЕЕ, наистина много коректни амазонци, веднага ми писаха, че ми пращат друга румба. Hug
Еее, браво!

# 183
ЕЕ, наистина много коректни амазонци, веднага ми писаха, че ми пращат друга румба. Hug

newsm74
 Може да е за добро   Peace

# 184
Да дам отчет
 днес пристигна това яке за  мъжът ми. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00GJMLRFK/ref=oh_details_o03 … ie=UTF8&psc=1 - на пръв поглед е добро, размера отговаря и той е доволен.
Получих и това лего http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00B06IX66/ref=oh_details_o04 … ie=UTF8&psc=1 но е за коледен подарък така че отзивите след Коледа.

# 185
  • Пловдив
drago_2008 ,
Виждам
Скрит текст:
че цените в този сайт са в долари, къде ти идват пратките?! Плащаш ли мито и ДДС?!
Харесах си поне 2-3 часовника  Mr. Green

# 186
 Момичета, моля за помощ относно гаранцията на уредите, купени от Амазон. Става въпрос за Румба, купена от немския Амазон. Ако продам или подаря уреда как ще стои въпроса с гаранцията при евентуален проблем. Новият собственик ще може ли да отправи рекламация или това може да направи само закупилия стоката?
Мерси, предварително, за отговорите!  bouquet

# 187
И ти ли имаш проблем с румбата? Не си ли доволна?

# 188
  • Балчик
И ти ли имаш проблем с румбата? Не си ли доволна?

Още не е получена, разочарована е, че не е с литиево-йонна батерия.

# 189
  • Luxemburg
Иванита за баткото може да видиш този стол http://www.amazon.co.uk/Britax-Adventure-Backed-Booster-Thunder/ … s=britax+car+seat ако не пътувате често. Често цената пада около двайсет и няколко паунда. Не е лош, но не може да се сравнява с еволвата или макси. По-лекичък и тъничък е. Аз взех за Сф за колата и съм доволна за времето което го ползваме. Сега търся пак толкова евтин от група 1, но няма такова нещо. А иначе макси кинг го ползваме вече четвърта година и е желязно. Може няколко деца да изгледа според мен. Пролетта взехме кидфикс и също съм много доволна от избора. Приятели бяха с еволвата с идеята да не го сменят дълго време и направо да минат на бустер, но казаха че им е умаляло и  си взеха кид плюс, а детето не е голямо. Аз на времето ги разгледах в Пигис хаус (имаха всички модели и доста от дамаските) преди да си избера и след това поръчах. Естествено Пигис хаус не можеха да го доставят повече от 2,5м и го поръчах от интернет. Ако можеш да го видиш първо на живо в някой магазин преди да си го поръчаш.

Сабина, ние имаме този http://www.amazon.co.uk/Epson-Expression-Photo-printer-Claria/dp … ds=epson+px830fwd и си взехме едни касетки с отлични ревюта и на много ниска цена (може и да бяха тези http://www.amazon.co.uk/FULL-801-806-Series-EPSON-R285/dp/B004IJ … m_sbs_computers_3) но не струват. Затова трябваше отново да поръчаме от касетките на епсон. Докато бяха смесени касетките в принтера (на епсон и тези новите че нали по различно време свършват и ги заменяме по различно време) качеството беше супер, но в момента в който останаха само новите- евтините и качеството се влоши значително. Снимките бяха предимно зелено-жълти. Опитахме какво ли не и накрая поръчахме отново от епсонските касети. Дори като сменихме само 2-3 и качеството се подобри значително, затова повече не сме взимали от тези евтините. Но за снимки прави невероятни цветове. Сравнени със снимки вадени в Сф във фотото на Славейков са на светлинни години.

Hary, гаранцията важи само при първия купувач, затова ако е за подарък има опция да я пратиш като подарък до друг адрес различен от твоя. Но мисля че не пречи  да отпечаташ от амазон ордери и да го дадеш на новите купувачи, за да си действат по проблема, в случай че го продадеш. Виждала съм такива обяви в ибей (с оставаща гаранция).

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 23:43 от ronicat

# 190
drago_2008 ,
Виждам
Скрит текст:
че цените в този сайт са в долари, къде ти идват пратките?! Плащаш ли мито и ДДС?!
Харесах си поне 2-3 часовника  Mr. Green
До Англия са ми доставяли и после от там с превозвач. Пристигнат в UK за 4-5 дни. Мито или ДДС не съм плащала на никого, само стойността на часовник+доставката. Сега тези двата са ми с доставка до Щатите и там лично ще ги получа. Плащам ги иначе с PayPal и българска карта. Проблеми не съм имала  за момента  Peace Има и кодове в момента действащи за 10% отстъпка, когато часовника не е в акция обаче като тези от Cyber Monday.

# 191
Момичета, моля за помощ относно гаранцията на уредите, купени от Амазон. Става въпрос за Румба, купена от немския Амазон. Ако продам или подаря уреда как ще стои въпроса с гаранцията при евентуален проблем. Новият собственик ще може ли да отправи рекламация или това може да направи само закупилия стоката?
Мерси, предварително, за отговорите!  bouquet

Ние както сме на далеч, а не в Германия си завеждаме повредите он-лайн, а за целта трябва да си влезеш в профила и от там да избереш поръчката... В този ред на мисли трябва ти да търсиш Амазон ако уреда се повреди... или хората да звънят по телефона и сами да се разправят и стигаме до момента ако трябва да се връщат пари за пощенски или за възстановяване на сумата за уреда как ще стане, като Амазон връщат към картата, с която е закупен уред. Та освен ако Румбата няма гаранция валидна и в БГ ТИ трябва да уреждаш проблемите, които биха могли да възникнат с нея.... и на кой адрес ще пратят евентуално новата Румба ако тази дефектира - на твоя или пак ти трябва да го коригираш Tired

# 192
The ant has... -мерси Hug

# 193
Здравейте, вчера си получих поръчката, която трябваше да дойде на 2.12.  Simple Smile Същевременно вчера получавам загрижен мейл от Амазон, че не могат да установят все още къде ми е точно поръчката.  Crazy  Веднага ми предлагат замяна или връщане на парите. Естествено, надявам се, днес от DHL да им изпратят инфо, че съм я получила, че да не се занимавам аз да им се обяснявам пак Simple Smile DHL са уникални.  Crazy
Получих тези ботуши за 38 Е, които са ми лееееко големи, но с дебел чорап ще ги нося. Удобни са и са с мекичка подплата отвътре, топлят. Може би трябваше да взема 39 номер, но предполагам, че щяха да ми стискат леко, защото са за по-тесен крак (моя е среден към широк и 40 не ми стискат, има лек аванс на дължина). От склада ги взех, абсолютно нови са си, никакви забележки.
Очила за моята плувкиня за 4 Е от склада, чисто нови.
Тая буболечка за бебока за коледен подарък, интересна е, пее на немски  Crazy, от склада беше по-евтина с няколко евро. Само опаковката й беше леко скъсана, прозрачното фолио по-точно, самата играчка е напълно ок и беше преопакована.  Peace
Това Лего е за подарък за приятелско дете, 8 Е беше.

# 194
Купих от Немският вип едно яке но са сгрешили размера , отговориха че нямат да го сменят и искат да го върна . До колко евро поемат за връщане на стоката ?

Общи условия

Активация на акаунт