Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 392
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, вчера си получих поръчката, която трябваше да дойде на 2.12.  Simple Smile Същевременно вчера получавам загрижен мейл от Амазон, че не могат да установят все още къде ми е точно поръчката.  Crazy  Веднага ми предлагат замяна или връщане на парите. Естествено, надявам се, днес от DHL да им изпратят инфо, че съм я получила, че да не се занимавам аз да им се обяснявам пак Simple Smile DHL са уникални.  Crazy

В момента има много грешки бяха ми поставили на една от пратките втори адрес за Кипър , добре че DHL са видяли грешката.

# 196
Някой поръчвал ли е от немския амазон до английски адрес? Колко излиза доставката? Аз с английския съм ок, но с немския хич ме няма, че да прочета евентуално в сайта какво пише Wink, а ми се иска да се възползвам от кода за намаление на дрешките.

# 197
Купих от Немският вип едно яке но са сгрешили размера , отговориха че нямат да го сменят и искат да го върна . До колко евро поемат за връщане на стоката ?
Ами пишеш им колко си дала и ти ги връщат. Ако якето ти излезе 12 лв пишеш, че си платила 6 евро и ти ги връщат всичките, вината е в тях така или иначе. Пращаш го с БГ поще с номер за проследяване, обикновена пратка.

# 198
Някой поръчвал ли е от немския амазон до английски адрес? Колко излиза доставката? Аз с английския съм ок, но с немския хич ме няма, че да прочета евентуално в сайта какво пише Wink, а ми се иска да се възползвам от кода за намаление на дрешките.
Ами пробваш с някоя дрешка, защото цената е различна. Може да ти вземе 4, 5 или 7 евро. Пробвай като избереш английския адрес и не потвърждавай поръчката на последната стъпка.

# 199
Ами пробваш с някоя дрешка, защото цената е различна. Може да ти вземе 4, 5 или 7 евро. Пробвай като избереш английския адрес и не потвърждавай поръчката на последната стъпка.

Ок, благодаря!

# 200
MODE2013 - 15/40 евро за немския амазон. Важи за дрехи и аксесоари, валиден до 15.12.2013. Peace

http://www.amazon.de/b/?_encoding=UTF8&site-redirect=de& … ;pf_rd_i=77028031

Явно важи само веднъж! "Хвана ми' една покупка и после вече не ще!

# 201
  • Варна
Момичета, моля за помощ. Трябва да върна дефектен електроуред на английския амазон. Доставен ми е до Бг ... въпроса ми е за пощенските разходи по връщането. Снощи им писах за проблема и сутринта вече имам изпратен нов уред, до 30 дни трябва да върна стария. Тежи 4 кг и нещо...
Връщали ли сте нещо подобно, да им пиша ли предварително за пощенските разходи? Никак няма да са малко... според сайта на бг пощи колет до Англия с тези кг е около 55 лв/.
Всяка информация би ми била полезна  bouquet

# 202
  • Балчик
Аз сега ще връщам до немския, писаха ми, че като полуачт пратката, ще ми възстановят пощенските.

# 203
  • Бг
Момичета, моля за помощ. Трябва да върна дефектен електроуред на английския амазон. Доставен ми е до Бг ... въпроса ми е за пощенските разходи по връщането. Снощи им писах за проблема и сутринта вече имам изпратен нов уред, до 30 дни трябва да върна стария. Тежи 4 кг и нещо...
Връщали ли сте нещо подобно, да им пиша ли предварително за пощенските разходи? Никак няма да са малко... според сайта на бг пощи колет до Англия с тези кг е около 55 лв/.

Флаш, пиши им, че ще връщаш уреда от Бг и попитай дали ще ти възстановят пощенските.

# 204
  • Варна
Да, ще им пиша ... мислях, че са видели до къде е доставката. И новия са изпратили за БГ ... нощес в 1 са ми писали. Tired
Уф.

# 205

Флаш,ползвай по-добре Интерлогистика:
http://interlogistica.bg/s_out_europe_bg.aspx
До Англия от 2 до 5 кг цената е 48 лв.По-евтино е от БП,а и по-бързо и ще си по-спокойна.

# 206

Ами ще ти ги върнат, още повече, че е до БГ е доставен. Пишеш им като го пуснеш, че е излязло еди колко си евро или дирекно в паундове обръщаш... На мен са ми връщали за пратки с тегло 2 кг и на теб ще ги възстановят. Само ако уреда е по-евтин от 25-30 паунда им пиши предварително колко ще излезе, че може и да ти кажат да си го задържиш и да ти пратят друг без да го връщаш, защото и така са правили.

Нали някой връща Rumba тези дни и възстановиха пощенските...

Вашия уред не му ли се признава гаранция в БГ newsm78

# 207
Много моля за ми кажете как точно да вляза във ВИП амазона?
Пращат ми непрекъснато оферти но с каква парола да вляза не знам. Не става със паролата на амазона?!
Нова регистрация ли се прави? Много ще съм ви благодарна....    bouquet  bouquet  bouquet

# 208
  • София
Много моля за ми кажете как точно да вляза във ВИП амазона?
Пращат ми непрекъснато оферти но с каква парола да вляза не знам. Не става със паролата на амазона?!
Нова регистрация ли се прави? Много ще съм ви благодарна....    bouquet  bouquet  bouquet

Точно с нея,но не ги въвеждаш в мястото,което виждаш като заредиш, а натискаш съседният бутон в дясно и на новата страница,си зареждаш името и паролата от амазон. В немският бутонът е "anmendel mit amazon".

# 209
  • Варна
благодаря ви за отговорите  bouquet Лъвица и на теб   bouquet за интерлогистиката.
Писах, отговориха ми да сканирам фактурата по изпращането и да им я пратя по мейла.

П.П. Ще си връщам стийм мопа, този. Не ми харесва как работи...описах им точно какво се случва като се включи, според мен има проблем с помпата.

От черния петък чакам само тази прахосмукачка. Отдавна искам нещо без кабел и без да ми се влачи по земята. За бърза и лесна ежедневна употреба, отделно ми трябва и за колата, че особено лятото се пълни с пясък от плажа.Simple Smile Къде ще прибирам другите две работещи у дома, не знам.
 Току-що пуснах Kärcher за 43 лири от склада. Мислех да го купувам от тук, 130лв обаче без допълнителните неща и другия модел Kärcher WV50 продава вносителя. дано не ме разочарова ...

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 14:48 от Flash*

Общи условия

Активация на акаунт