Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 463
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • София
kiva - габко са писали в сайта си, че последния камион, който ще пристига преди Коледа, ще тръгне на 10-11 дек. В смисъл, има шанс да го хванете, ако вътрешната доставка нещо не се затлачи.

# 241
днес трябва да дойде кафемашината от немско  newsm44 ето тази http://www.amazon.de/gp/product/B005Q6BEP8/ref=gno_cart_title_1? … id=A20UOWGQCXU4SV . ако някой се интересува ще напиша как е  Wink
на боксинг дей пускат ли намаления както на чП  newsm78

# 242
Какво да правя, няма ли начин да сменя адреса на доставката?

Пиши им в чата да ти го сменят те с този адрес, който искаш. На мен така много бързо ми го оправиха.

За тези, които имат да връщат неща до Германия, за информация Спиди имат промоция за стоки с тегло от 5,1 до 31,5 кг цената е 42лева.

# 243
  • София, Манастирски ливади
Моля не ми се карайте, но да върна темата за каните Брита.  Embarassed
Помня, че ги обсъждахте, но не помня от кой модел в крайна сметка бяхте най-доволни. А и сега след време "експлоатация" може ли да ми препоръчате модел, който и като работа и като консумативи е най-удачен.
Благодаря и се извинявам предварително!   bouquet

Каните Брита ползват един и същи универсален филтър. Т.е като пари за консуматив и като качество на водата е все тая кой модел точно ще избереш. Критерий би могло да ти бъде обема на самата кана, другото е дизайн.  Grinning

# 244
Моля не ми се карайте, но да върна темата за каните Брита.  Embarassed
Помня, че ги обсъждахте, но не помня от кой модел в крайна сметка бяхте най-доволни. А и сега след време "експлоатация" може ли да ми препоръчате модел, който и като работа и като консумативи е най-удачен.
Благодаря и се извинявам предварително!   bouquet

Аз имам този модел кана. Купувала съм я през януари тази година за 11.50 лири. Обема на тази е по-голям в сравнение с Мерела-та, което ме устройва идеално защото ползвам водата и за готвене и за кафе машината, така че ми се налага по-рядко да пълня каната. За разлика от по-малката тази кана не се събира във вратата на хладилника, но ако искам да охлаждам вода пресипвам в друг съд и така охлаждам. И двете кани са с новия електронен индикатор за смяна на филтъра. Филтрите са еднакви и на Елемарис и Мерела - Brita MAXTRA Water Filter Cartridges, Pack of 6 . Тези също са съвместими Aqua Optima Evolve 60-Day Water Filter 12 pack - 2 years' s … its Brita* Maxtra, но нещо не ги одобрих защото вътре филтриращите им частици и по-специиално активния въглен е по-фин отколкото на Брита филтрите и във въдата преминават малки черни частици. Не че ка вредни, но е неприятно като си сипеш вода в чашата да гледаш нещо да плува в нея. Може да съм попаднала на такава партида филтри и да не са така всички филтри на Aqua Optima. Аз купих кутия от 6 броя, от която и 6-те пускаха частици.

# 245
  • Шумен
Благодаря ви за съветите! Те вече са ми потвърдили плащането с имейл но по-голямата сума. Ако им пиша ще ми променят ли дължимата сума, да махнат ДДС-то? Извинете, че ви заливам с толкова много въпроси.

# 246
Здравейте! Имах дата за доставка за 09.12, но днес влязох да проверя пак докъде ми е стигнала пратката и с изненада установих, че са направили опит да я доставят вчера и ще опитат пак днес, а аз съм на работа. Какво се случва в тази ситуация, ще я върнат ли?

# 247
  • Бг
Здравейте! Имах дата за доставка за 09.12, но днес влязох да проверя пак докъде ми е стигнала пратката и с изненада установих, че са направили опит да я доставят вчера и ще опитат пак днес, а аз съм на работа. Какво се случва в тази ситуация, ще я върнат ли?

Обади се на куриерите, за да се уговорите кога да ти я доставят.

# 248
карамела, ако оставиш бележка да я оставят при съседи няма ли да стане  Thinking аз съм правила така много пъти, и съм нямала проблем, но това за Англия  Peace

# 249
Здравейте, имам може би глупав въпрос, но не видях отговор на 1-ва стр....   bouquet
На мен за пръв път ми пращат нещо с DHL и не мога да разбера до вкъщи ли ще дойдат ?
Това ми е информацията - Четвъртък, Декември 05, 2013 - 13    Пратката се намира в куриер, който ще посети адреса на Получателя    SOFIA - BULGARIA    08:33
А аз съм от Русе, дали днес трябва да очаквам? Не съм въвеждала тел.номер към адреса, сигурно трябва да не мърдам от вкъщи.. и нещо плаща ли се на куриера  Blush Blush

# 250
sofia72, Drunda, Alex_VM   bouquet Благодаря!   bouquet

# 251
А аз съм от Русе, дали днес трябва да очаквам? Не съм въвеждала тел.номер към адреса, сигурно трябва да не мърдам от вкъщи.. и нещо плаща ли се на куриера  Blush Blush
Звънни на телефоните на DHL, щом имаш номера на пратката те ще ти дадат телефонен номер на куриер, който трябва да ти я достави. Разбери се с него къде да я занесе.
След втората пратка куриерът за нашия град вече си ме знае и без да ходи до вкъщи ми звъни, за да се разберем как да ме намери  Embarassed.

# 252
Да, с кода за 20% за нови акаунти,като се абонираш за нюзлетъра.
http://www.amazon.co.uk/b?ie=UTF8&node=1597067031&tag=bgma-20

# 253
  • Варна
Би трябвало да я хваща кода за - 20% при първоначален абонамент за бюлетина им, линк към него има на 1-ва страница.

Благодаря ви за съветите! Те вече са ми потвърдили плащането с имейл но по-голямата сума. Ако им пиша ще ми променят ли дължимата сума, да махнат ДДС-то? Извинете, че ви заливам с толкова много въпроси.
Ако все още е активен бутона за смяна на адреса ще може да бъде сменен. Сумата за цялата поръчка ще се намали, но блокираната вече сума ще остане блокирана. Предполагам, че банката ще се опита да блокира нова сума, ако имаш свободни средства, ако нямаш, пак ще получиш мейл за проблем с плащането.

# 254
  • София
При пратка с DHL до България, изпратена на 28 ноември, според вас кога мога да я очаквам? В сайта на DHL не се появява нищо за тракинг номерa, който имам в amazon акаунта си.

Общи условия

Активация на акаунт