Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 376
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте! Имах дата за доставка за 09.12, но днес влязох да проверя пак докъде ми е стигнала пратката и с изненада установих, че са направили опит да я доставят вчера и ще опитат пак днес, а аз съм на работа. Какво се случва в тази ситуация, ще я върнат ли?

Обади се на куриерите, за да се уговорите кога да ти я доставят.
А как мога да разбера на кой номер да се обадя?

# 256
А коя е куриерската фирма? Търси телефон на офиса в твоя град.

# 257
Щом е в УК - значи е английска 6ца.
Не зная дали можеш да поръчаш сандали от . амазон.ком , пробвай ги, стигни до последна стъпка  Peace и нали знаеш че от Щатите се дължи ДДС  Peace( и мито за суми над 150евро)

Благодаря! Ще ги пробвам, а ако не стане, ще ги поръчам от английския амазон, най-много да финишират в темата за размени  Mr. Green  Но за 27 лв няма да е чак такава драма  Mr. Green

# 258
  • София
Привет!
Търся хубаво намалена машина за шварц кафе, някой да е засичал?  Hug

# 259
UPS. Нищо не ми говорят, честно казано.  newsm78

# 260
  • Бг

Карамела, представител на ЮПиЕс за България са Ин тайм - http://www.intime.bg/pages/Contacts/. Не знам от къде си и за това не ти пиша телефон, но в контактите можеш да намериш съответния офис и да звъннеш. Казваш, че имаш пратка при тях, идвал е куриер, но не са те намерили и се обаждаш, за да се разберете.

# 261

Карамела, представител на ЮПиЕс за България са Ин тайм - http://www.intime.bg/pages/Contacts/. Не знам от къде си и за това не ти пиша телефон, но в контактите можеш да намериш съответния офис и да звъннеш. Казваш, че имаш пратка при тях, идвал е куриер, но не са те намерили и се обаждаш, за да се разберете.
Благодаря много!!!!   bouquet Обадих се, ще ми я доставят утре на работа.

# 262
  • Шумен
Би трябвало да я хваща кода за - 20% при първоначален абонамент за бюлетина им, линк към него има на 1-ва страница.

Благодаря ви за съветите! Те вече са ми потвърдили плащането с имейл но по-голямата сума. Ако им пиша ще ми променят ли дължимата сума, да махнат ДДС-то? Извинете, че ви заливам с толкова много въпроси.
Ако все още е активен бутона за смяна на адреса ще може да бъде сменен. Сумата за цялата поръчка ще се намали, но блокираната вече сума ще остане блокирана. Предполагам, че банката ще се опита да блокира нова сума, ако имаш свободни средства, ако нямаш, пак ще получиш мейл за проблем с плащането.

Благодаря,
говорих си по чата, но ме убеждават, че ДДС-то е все 20% и дължимата от мен сума ще е една и съща, независимо дали ще се доставят играчките в Лондон или в БГ. Така ли е?
И отделно като  сменя адреса на УК и ми дава проблем с плащането Sad

# 263
Няма разлика в ДДС  Peace

# 264
  • Варна
Дай да видя какво си поръчала? Дори и ДДС-то да е едно и също, доставката до БГ и до Англия ще е съвсем различна. Как така няма да се промени сумата?

# 265
  • Шумен
Дай да видя какво си поръчала? Дори и ДДС-то да е едно и също, доставката до БГ и до Англия ще е съвсем различна. Как така няма да се промени сумата?

Катрин, писах ЛС да не пълня повече темата тук  Embarassed

# 266
  • София
Нещо не ми върви с амазонците тези дни. Легото, което си поръчах до България, за което пишеше, че е изпратено с DHL, се оказа, че предадено на друг куриер, но нямали тракинг информация. Казаха ми да си го чакам до 9 декември, когато би трябвало да пристигне най-късно, ако не дойде щели да ми го пратят наново за тяхна сметка.
Освен DHL и UPS, Amazon използват ли други международни куриери?

# 267
Преди 6 дена пратката ми е пусната от английския амазон до тук с DHL. Имам тракинг №, но по него не ми излиза нищо за нея в сайта на куриерите  Rolling Eyes. Да звъня ли в DHL да я търся или да си чакам? Очаквана дата на доставка е 9.12.

# 268
Днес получих пратките, които бяха пуснати с UPS - между тях е похвалената тук"

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004RTJWMW/ref=oh_details_o06 … ie=UTF8&psc=1
това упътване дали ще ми свърши работа за нея?
http://bg.diplotop.com/314_sien.php?ID=3242986

# 269
  • София
Greene, същият казус като при мен. Според мен пиши и на амазонци в чата да не се окаже, че и твоята пратка е пусната с друг куриер. Звънни в DHL, защото всъщност те ми казаха, че посоченият тракинг номер не е коректен.

Общи условия

Активация на акаунт